Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣ...ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΔΙΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Πρόσκληση για την προετοιμασία και υλοποίηση δράσεων εθελούσιας επιστροφής μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους, αλλά και την ενημέρωση τους για τα δικαιώματά τους, απευθύνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το Υπουργείο, με δύο προσκλήσεις προκήρυξε ενέργειες συνολικού προϋπολογισμού 600.000 Ευρώ που αφορούν στην υλοποίηση της δράσης των εθελουσίων επιστροφών.
Οι δράσεις αυτές, εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα 2009 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.

Οι προσκλήσεις αφορούν ενέργειες που διακρίνονται σε:

Προετοιμασία, υλοποίηση των δράσεων εθελούσιας επιστροφής των υπηκόων τρίτων χωρών και υποδοχή αυτών στη χώρα καταγωγής τους.
Βασικός στόχος της ενέργειας είναι η επίτευξη ενός ευρύτερου φάσματος μέτρων για την διευκόλυνση της εκούσιας επιστροφής των υπηκόων τρίτων χωρών και της υποδοχής στις χώρες καταγωγής τους.
Ενημερωτική εκστρατεία για τη δυνατότητα εθελούσιας επιστροφής.

Βασικός στόχος της ενέργειας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή μίας σύγχρονης και αποτελεσματικής ενημερωτικής εκστρατείας η οποία θα απευθύνεται στους υπηκόους τρίτων χωρών με σκοπό την απόκτηση πλήρους γνώσεως των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών τους αναφορικά με την δυνατότητα εθελούσιας επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους.
Οι φορείς που δικαιούνται να υποβάλλουν προτάσεις και να υλοποιήσουν τις προαναφερόμενες ενέργειες είναι Δημόσιες αρχές σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, μη κυβερνητικοί οργανισμοί, διεθνείς οργανώσεις, εκπαιδευτικά ή ερευνητικά ιδρύματα, οργανισμοί κατάρτισης, κοινωνικοί εταίροι μεμονωμένα ή σε συνεργασία.
Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων είναι έως την 18η Δεκεμβρίου 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.astynomia.gr (στην ενότητα Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής) ή να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο 9ο κεφάλαιο των προσκλήσεων.

ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΥΓΑΝ;;;
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ;;;
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;;
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mhn anoishxhs
me thn yfesh poy yparxei
tha fygoyn oloi monoi toys
no money no job no food....