Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΕ CLUB ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ...

Ο μπραβος-δολοφονος,Μαριος Αντωνοπουλος

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με το υπ’ αριθμ. 2371/2009 βούλευμά του απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλει ο Μάριος - Σωσίπατρος Αντωνόπουλος κατά του 213/2009 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου με το οποίο παραπέμπεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο που θα ορίσει ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου προκειμένου να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του εικοσάχρονου Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ τον Ιούλιο του 2008 έξω από το μπαρ «Τροπικάνα» στη Μύκονο.

Επίσης, ο ίδιος παραπέμπεται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλων αλλοδαπών που ήταν με το θύμα, για οπλοχρησία και απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επίσης, με την τελευταία κατηγορία παραπέμπονται και άλλα δύο άτομα που ήταν με τον Αντωνόπουλο.

Ο Α.Π. απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, κρίνοντας ότι το παραπεμπτικό βούλευμα με σαφήνεια και εμπεριστατωμένη αιτιολογία αναφέρει όλες τις επιθετικές ενέργειές του με τη χρήση πτυσσόμενου μεταλλικού ρόπαλου που παράνομα είχε, με χτυπήματα σφοδρά σε ευπαθή σημεία του σώματος των παθόντων με πρόθεση να τους τραυματίσει χωρίς να έχει καμία γνωριμία ή σχέση μαζί τους, προκαλώντας τους όχι μόνο βαριά σωματική βλάβη αλλά και κίνδυνο για τη ζωή τους.
Η επίθεση έγινε στις 28.7.2008 όταν οι νεαροί Αυστραλοί βρίσκονταν στο δρόμο έξω από το μπαρ και ο Αντωνόπουλος τους χτύπησε επανειλημμένα με το κλομπ στο κεφάλι, ενώ τον Ντουζόν συνέχισε να τον χτυπάει ακόμα και πεσμένο με γροθιές. Οι συγκατηγορούμενοί του επιτέθηκαν σε άλλο αλλοδαπό που προσέτρεξε να δει τι γινόταν.

Ο εικοσάχρονος έχασε τις αισθήσεις του οριστικά στο ασθενοφόρο προς το Κέντρο Υγείας Μυκόνου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και εξέπνευσε στις 2.8.2008 στο «Ερρίκος Ντυνάν».

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ "ΝΥΧΤΑΣ";;;

ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη αλητεια πραγματικα, καλα υποτιθεται οτι το face control και οι φουσκωτοι στις πόρτες ηταν παρανομα.

Ανώνυμος είπε...

Θα του ισιάσουν το κορμάκι και τη σούφρα μέσα στη φυλακή.Εκεί δεν έχει μπράβος και λοιπές μαλακίες με τους καννίβαλους στο ίδιο κελί.

Ανώνυμος είπε...

Να σαπισει το κτηνος στη φυλακη.
Μονο απο την φωτογραφια καταλαβαινει καποιος τι σοι ανθρωπος ειναι.
Τερας!

Ανώνυμος είπε...

για κάτι τέτοια κοπροσκυλα, υπήρχε η θανατική ποινή.

Aν μείνει στη φυλακή ζωντανός, να το βάζουνε να γυαλίζει τις τουαλέτες όλων με τη γλώσσα, ώστε να κερδίζει το ψωμάκι του.

Ανώνυμος είπε...

prepei na ton kapsoun zontano kai to koufari tou na to xesoun 5000000 atoma

Ανώνυμος είπε...

Την ειδε μαγκας η κουραδα...Πηρε τον νομο στα χερια του και αρχιζε να ψαχνει το ατομο που εκλεψε την τσαντα της κοπελας, χτυπωντας και εμπλεκοντας τον ευατο του με κοσμο που δεν ειχε απολυτα καμια σχεση με το συμβαν!
Ποσο βλακας μπορει να ειναι καποιος...Και στην τελικη ποτε δεν ειδε πια την κοπελα για την οποια "θυσιαστηκε" τοσο ηλιθια και χωρις λογο!

Τωρα θα λιωσει το καραφλοπουτσο τερας στην φυλακη...Και οταν βγει θα ζησει την υπολοιπη ζωη του μεσα στον φοβο.
Θα αναρωτιεται που ειναι χειροτερα μες στην φυλακη η στην ελευθερια που θα καλυπτεται απο την αγωνια και τον φοβο!

Κοστισε η μαλακια...22 χρονια!

Κανονικα θα επρεπε να του κοψουν αυτο το τριγωνικο κεφαλι που εχει αποτυπωμενη την μουρη του δαιμονα...