Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2009

ΚΑΙ Η FORD ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ WIFI ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ!!!Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ WIFI RADIO ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

Αν νομίζατε ότι τα κινητά τηλέφωνα και τα DVD players που έχουν ήδη «τρυπώσει» στα αυτοκίνητα, αποτελούν μεγάλες –και καμιά φορά επικίνδυνες- αιτίες διάσπασης της προσοχής των οδηγών, τι θα γίνει άραγε τώρα που τα αυτοκίνητα σιγά-σιγά μετατρέπονται σε κινητά “Wi-fi hotspots” και, μεταξύ άλλων, οι οδηγοί θα μπορούν να βλέπουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στη διαδικτυακή τηλεόραση;
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford παρουσίασε τη νέα γενιά του συστήματός της Sync, που θα ενσωματωθεί στα νέα μοντέλα της.

Μια θύρα USB στην κονσόλα του οχήματος θα επιτρέπει στους οδηγούς να συνδέουν ένα ευρυζωνικό μόντεμ USB στο ενσωματωμένο Wi-Fi του αυτοκινήτου τους και να αποκτούν έτσι πρόσβαση στο Ίντερνετ. Οποιαδήποτε φορητή συσκευή μέσα στο αυτοκίνητο, τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών, θα μπορεί να λαμβάνει το ασύρματο σήμα και να συνδέεται στο διαδίκτυο εν κινήσει.

Έτσι, μια ολόκληρη οικογένεια μέσα στο αυτοκίνητο θα μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τις αγαπημένες της ασχολίες, ξεχωριστές για τον καθένα: η μαμά να ψωνίζει online, τα παιδιά να ανανεώνουν το «προφίλ» τους στο Facebook ή να «μιλάνε» με τους φίλους τους επίσης online και…ο μπαμπάς-οδηγός να έχει την ησυχία του (ή μήπως το αντίθετο;).
Το σύστημα Wi-Fi της Ford, που θα είναι διαθέσιμο από το 2010 σε ορισμένα από τα μοντέλα της, θα παρέχει ασφάλεια μεταφοράς δεδομένων WPA2 (WiFi Protected Access 2), προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από όσους βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να μην σας παρακολουθεί κάποιος ύποπτος μοτοσικλετιστής-χάκερ με στόχο να σας υποκλέψει το ασύρματο σήμα με τα πολύτιμα προσωπικά δεδομένα, όπως τραπεζικά κλπ. (καλωσορίσατε στον 21ό αιώνα!).

Η τεχνολογία Sync της Ford, στο σχεδιασμό της οποίας έχει συμβάλει η Microsoft, επιτρέπει στον οδηγό, μεταξύ άλλων, να τηλεφωνήσει, να ακούσει μουσική, να πάρει οδηγίες για τη διαδρομή του, να ενημερωθεί για τις ειδήσεις και τον καιρό και να αναζητήσει πληροφορίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε λόγο.
Πάντως, η συγκεκριμένη εφαρμογή Wi-Fi της Ford δεν είναι η πρώτη, καθώς παρόμοιες έχουν εμφανιστεί και σε άλλα αυτοκίνητα τελευταία.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ WIFI RADIO,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ iNTERNET ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ,ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ iNTERNETIKΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ON LINE...

LET'S STREAM NOW!!!

ΠΡΕΖΑ TV
23-12-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαμενε
Εδω δεν εχουμε νυχια να ξυθουμε και θα παμε να αγορασουμε ford με wifi ??

αντε ντε , παει το χασαμε εντελος

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ;

LET'S STREAM ΗΛΙΘΙΕ! OXI LETS STREAMING!

ΕΛΕΟΣ!

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Για τον μαλακα τον Trendy των At 7:26 μμ

ρε κλασομπανιερα, το wifi στο Ford δεν σε περιαξε , στο streaming now Pηεγε το ματι σου ??

Γκασμα νεοελληνα εισαι πολυ trendy με τα Agglika σου

Ανώνυμος είπε...

@ 11:58

Μια φορα ΜΑΛΑΚΑ untrendy εσυ, βλεπεις τα επιανα τα Αγγλικα.

Και σκεψου το και αλλιως.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ εχει το prezatv

Δεν θα του εκανε κακο να προσεχε λιγο πως γραφει.

Ανώνυμος είπε...

Α! και μαλακα... απ οτι βλεπεις ο πρεζας το διορθωσε. και απ οτι βλεπω εχει τα @@ να αφησει το πανω σχολιο.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΖΑ!

11.58

ΜΟΚΟ!