Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2009

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ OKAY ΩΣΤΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ;;;


Αποφασισμένος να διαπράξει τα όσα είχε σχεδιάσει ήταν ο 55χρονος Κώστας Αραμπατζής, που μπήκε στη Γερμανική Σχολή της Θεσσαλονίκης και με την απειλή όπλων και εκρηκτικών κράτησε ομήρους, για περίπου μια ώρα, τρία άτομα και στη συνέχεια, μετά από διαπραγματεύσεις, αποφάσισε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί στις Αρχές.
Τα παραπάνω επισήμανε κατά τη διάρκεια δηλώσεων σε εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Δημήτριος Τσακνάκης, αναφορικά με το περιστατικό.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο 55χρονος είχε μαζί του ένα πιστόλι, ενώ στο χώρο, σύμφωνα με τον κ. Τσακνάκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ημιαυτόματο όπλο μαζί με γεμιστήρα, τρεις χειροβομβίδες, καθώς και ένας ενεργός αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε σακβουαγιάζ, με εξήμισι κιλά εκρηκτικής ύλης, τρεις πυροκροτητές, που κατέληγαν σε μπαταρίες και διακόπτη.

Ο 55χρονος ζητούσε την καταβολή 10 εκατομμυρίων ευρώ και να έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται τα παιδιά του στη Γερμανία, καθώς του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, όπως δήλωσε ο κ. Τσακνάκης, ύστερα από τις καταδικαστικές σε βάρος του αποφάσεις.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε, στις 12.22 μμ, από το Γερμανικό Προξενείο, για την ομηρία του διευθυντή, του υπεύθυνου οικονομικών και ενός Γερμανού καθηγητή της Σχολής από τον 55χρονο, όπως σημείωσε ο κ. Τσακνάκης και αμέσως ενεργοποιήθηκε το ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης ομηριών. Αποκλείστηκε η περιοχή και με έντεχνο τρόπο, σε συνεργασία με το Προξενείο, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος, απομακρύνθηκαν οι μαθητές με το πρόσχημα ότι γίνεται άσκηση για πυρκαγιά και μεταφέρθηκαν σε διπλανό ελληνικό σχολείο. Στο σημείο έφτασαν ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, η Πυροσβεστική και διαπραγματευτές.

Ο 55χρονος, ύστερα από χρονικό διάστημα περίπου μιας ώρας, άφησε ελεύθερους τους τρεις ομήρους και ζήτησε να έρθει σε επαφή με δύο αξιωματικούς που γνώριζε, από την προηγούμενη υπόθεση ομηρίας στη Γερμανική Σχολή. Οι αξιωματικοί τον έπεισαν να αφήσει το πιστόλι που κρατούσε στα χέρια του και μετά από διαπραγματεύσεις, τον έπεισαν να μην βάλει τέρμα στη ζωή του και να παραδοθεί, ανάφερε ο κ. Τσακνάκης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς βρέθηκαν τα όπλα και τα εκρηκτικά στα χέρια του 55χρονου, που αναμένεται να οδηγηθεί σημερα στη δικαιοσύνη.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ;;;
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ;;
ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΕ;;;
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...


ΠΡΕΖΑ TV
3-12-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και που αμέσως βρήκε όπλα εκρηκτικα χειροβομβίδες;

Καλά ρε που ζούμε;

70000 αστυνομικοί σε αυτή τη χώρα

τους τροχονόμους κανουν;

Στο Trafficing ?