Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ"...

Αναταράξεις εξακολουθεί να προκαλεί στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ η επιστολή των «23» για καρατόμηση του Φώτη Κουβέλη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, αλλά και η έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τους συμμάχους ότι επιδιώκουν τη διάσπαση του σχήματος.

Χθες, ο συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλλος μίλησε για «κίνημα των 23» και υπονόησε ότι η ενέργειά τους δεν ήταν αιφνιδιαστική, λέγοντας πως «δεν βγήκαν στα καλά του καθουμένου 23 που ήθελαν να διασπάσουν τον ΣΥΝ και άλλα τέτοια». Ουσιαστικά είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, του Συνασπισμού, ότι η ηγεσία του κόμματος γνώριζε από τις 11 Ιανουαρίου την ύπαρξη φωτογραφικού κειμένου και υποστήριξε πως το θέμα που προέκυψε με την ανακοίνωση αφορά «ζητήματα υπεράσπισης του ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης, ο επικεφαλής της ΑΚΟΑ Γιάννης Μπανιάς δήλωσε ότι παρά την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εμμένει στην πρότασή του για απομάκρυνση του κ. Κουβέλη: «Σαφέστατα και εμμένω. Αλλιώς γιατί το θέσαμε; Νομίζω ότι υπάρχει ασυμβίβαστο με κάποιον σαν τον Φώτη Κουβέλη, που είναι παλιός σύντροφος και φίλος μου, αλλά έτερον εκάτερον...».

Η απάντηση ήρθε από τον γραμματέα του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος σχολίασε πως οι 23 που υπέγραψαν το κείμενο δεν είναι όλοι τους μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αρνήθηκε ότι ο Συνασπισμός γνώριζε την ύπαρξη αυτής της ανακοίνωσης και ανέφερε ότι είχε γίνει απλώς μία συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που κατέληξε σε μία ομόφωνη ανακοίνωση, που έλεγε ότι είναι αντίθετος με οποιαδήποτε κεντροαριστερά σενάρια και σενάρια εθνικής συνεννόησης. Ο κ. Βίτσας πρόσθεσε πως ο τρόπος που ανέκυψε το όλο θέμα δεν προωθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης, όταν ρωτήθηκε (9.84) εάν πίσω από όλα όσα έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό βρίσκεται ο Αλέκος Αλαβάνος, απάντησε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ο Αλέκος Αλαβάνος, πάντως αυτές οι κινήσεις είναι μέσα στη λογική που έχει αναπτύξει ο Αλέκος Αλαβάνος».

ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙΔΕΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;;;
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι διαπλεκόμμενοι στης Αριστεράς θέλουν να κάνουν παιχνίδι με το ΠΑΣΟΚ.
Αν δεν τους απομονώσει το Κόμμα τους ο ΣΥΝ δεν έχουν πρόβλημα να διαλύσουν τα πάντα.
Ατομιστές είναι που περιφρονούν το κόμματους και παλεύουν για κανένα ψιχουλάκι εξουσίας να λιγδώσει το άντερό τους.
Ούστ λαμόγια της Αριστεράς.