Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ 33 ΟΡΘΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΪΤΗ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΠΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΪΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ...Η ΓΑΛΛΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 33 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΪΤΗ...
ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;

Αεροπορικώς έφθασαν το βράδυ της Παρασκευής στη Γαλλία 33 ορφανά παιδιά από την Αϊτή, που θα υιοθετηθούν από γαλλικές οικογένειες. Στο αεροδρόμιο Ρουασί - Σαρλ ντε Γκολ τα υποδέχθηκε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.
Το αεροσκάφος έφθασε στο Παρίσι στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Κάρλα Μπρούνι βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τα παιδιά και είχε συνομιλίες με το ιατρικό προσωπικό που θα εξετάσει τα παιδιά καθώς και μέλη των οικογενειών που θα τα υιοθετήσουν.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών πρόσθεσε ότι τα παιδιά είναι ηλικίας από 1 έως 6 χρόνων και αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Πορτ-ο-Πρενς τα ξημερώματα χθες. Όπως συμπλήρωσε, μετεπιβιβάστηκαν σε γαλλικό αεροσκάφος στο Φορτ ντε Φρανς των γαλλικών Αντίλλων.

ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: