Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2010

ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΥΨΟΥΣ 5,5ΔΙΣ...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ...

Απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή,ο υφυπουργός Οικονομικών τόνισε ότι το πρόστιμο των 5,5 δις ευρώ στην «Ακρόπολη Χρηματιστηριακή» δεν διαγράφτηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. «Δεν υπήρξε διαγραφή χρέους» υποστηρίζει ο Αντώνης Μπέζας.
Ο υφυπουργός, μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του Αντένα, τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα και ταυτόχρονα και στο Εσωτερικών. "Το Υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη ξεκινήσει την διερεύνηση της υπόθεσης" σημείωσε ο κ. Σαχινίδης, τονίζοντας ότι θα διερευνηθούν και οι πολιτικές ευθύνες.
Ο Αστέριος Ροντούλης διερωτήθηκε στη Βουλή πώς γίνεται η Πολιτεία, η οποία έχει μια συνέχεια μέσω των κυβερνήσεων, να βρίσκει και να διαγράφει 5,5 δις ευρώ και να "μην βρίσκει φράγκο για ανθρώπους που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, επικαλούμενη νόμους και παραθυράκια".

Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Αντώνης Μπέζας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία διαγραφή χρέους της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή από την κυβέρνηση της ΝΔ και έκανε λόγο για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι μία τέτοια διαγραφή, δεν μπορεί να γίνει ούτε από προϊστάμενο υπηρεσίας, ούτε από υπουργό, παρά μόνο δια νόμου «και τέτοιος νόμος δεν έχει ψηφιστεί», όπως είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το ποσό αυτό είναι απαιτητό από την Πολιτεία και ότι η υπόθεση εκκρεμεί στα διοικητικά δικαστήρια.

ΡΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...
ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ...
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ,ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ;;;;

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ...ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΩΣΤΕ Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ 5,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
28-1-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλι το ΠΑΣΟΚ φταιει ρε Γκεμπελισκοι? Αντε να χαθειτε κοπριτες.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ οι λαθρομεταναστες!

http://www.youtube.com/watch?v=Uy4Bi8AUMZU

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ΠΡΕΖΑ, η ΝΔ τα χάρισε η Νδ τα "ξέπλυνε" κάτω από τη μύτη ΟΛΩΝ των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, αλλά και φορέων (βλέπε Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών, ΣΕΒ, Επιμελητήρια, ΓΕΣΕΕ, ΙΚΑ κλπ) και Τραπεζών και Δικαιοσύνης και Εκκλησίας και...και...!!!
Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι που γιά σένα φταίει.
ΚΑΝΕΙΣ άλλος.
Ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο ΣΥΝ, ούτε ο ΛΑΟΣ!
Τί να σου πω!!
Με το κόλλημά σου, χάνεις και το όποιο δίκιο σου!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ! Το ΠΑΣΟΚ το αποκάλυψε!
Αν δεν το ανακάλυπτε, ακόμη θα κοιμόμασταν ΟΛΟΙ!!
Μάπα έ μάπα!

prince serengeti είπε...

ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΩΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΥΠΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ηρεμήστε...τα 5,5 δις είναι ένα αλλόκοτο πρόστιμο που δεν μπορούσε να εισπραχθεί σε καμία περίπτωση...10 δις κόστισε η ολυμπιάδα...θα παίρναμε 5,5 δις πρόστιμο από μία εταιριούλα ???πλάκα κάνετε??

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στο ΙΕΚ εμαθες και οικονομικά πρέζα αμόρφωτε?