Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Ε.Ο 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση "6 Δεκέμβρη" –επωνυμία που παραπέμπει στη ημερομηνία θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγοροπουλου- αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στη γενική γραμματεία Τύπου την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός στη γγ. Τύπου ήταν ίδιος με αυτόν που τοποθετούν οι "Πυρήνες της φωτιάς", και οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι η ίδια οργάνωση με άλλο όνομα, ή κάποια νέα που επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα συμβολικά.

Μάλιστα, στην οκτασέλιδη προκήρυξη, που άφησαν τα μέλη της "6 Δεκέμβρη" σε ακατοίκητο οίκημα στην οδό Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια και αναρτήθηκε στο zougla.gr, ο συντάκτης αναφέρεται και στις σφαίρες που είχαν στείλει μέλη της Οργάνωσης σε ένα δημοσιογράφο και ένα δικηγόρο στις 21 Δεκεμβρίου του 2008.
Επίσης, στην προκήρυξη η οργάνωση καταφέρεται εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και διατυπώνει απειλές ενάντια σε δημόσια πρόσωπα.

Ολοκληρη την προκηρυξη μπορειτε να την διαβασετε εδω.

ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΣ Η 6Η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΤΥΠΟΥ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ...
1)Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΤΥΠΟΥ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΦΩΤΙΑΣ...
2)ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ,Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ.
3)ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΤΥΠΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε πια είναι σίγουρο ότι κάτι παίζει με αυτά τα χτυπήματα.
πυρήνες της φωτιάς και 6 δεκέμβρη τουλάχιστον είναι καθαρές προβοκάτσιες.

Ανώνυμος είπε...

nai kala .... mh fas

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ..
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΤΑΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ!!!