Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Και ενω πριν απο ενα χρονο περιπου,ολη η Ελλαδα ειχε γινει μαρτυρας της πιο αυθόρμητης εξεγερσης που εχει καταγραφει ποτε στη νεοτερη ιστορια της χωρας μας,εξαιτιας της δολοφονιας ενος παιδιου απο αστυνομικα πυρα στο κεντρο της Αθηνας...οπως παρατηρουμε στο Athens Indymedia για αυτη τη Τεταρτη,ημερα που θα γινει η δικη των δολοφονων του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου στην Αμφισσα,εντελως τυχαια δεν εχει προγραμματιστει καμια συγκεντρωση ή διαδηλωση στα μεγαλα αστικα κεντρα,παρα μονο στην Αμφισσα,οπου εκει θα διαδηλωσουν οσοι απο τους αναρχικους και αντιεξουσιαστες καταφερουν να φτασουν.
Μαλιστα εντυπωση μας προκαλει το γεγονος πως οι αναρχικοι θα πανε στην Αμφισσα οργανωμενοι,με λεωφορεια απ την Αθηνα και την Πατρα και πραγματικα αμφιβαλουμε για το κατα ποσο οι αστυνομικες δυναμεις θα τους επιτρεψουν να φτασουν στην Αμφισσα,καθως σε ολη την Εθνικη οδο θα εχουν στηθει μπλοκα...εκτος βεβαια του οτι τα λεωφορεια θα παρακολουθουνται τοσο απο μυστικους αναρχικους της ΕΥΠ...οσο και απο τις αστυνομικες δυναμεις...

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Αυθόρμητη'' εξέγερση;

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύουμε τώρα τις λέξεις... έξεγερση δεν σημαίνει "Στα όπλα και επανάσταση", σημαίνει και μαζική αντίδραση ενός μεγάλου κοινωνικού στρώματος και συνόλου (με ανθρώπους διαφορετικών επαγγελμάτων, είτε απλοί εργάτες, γιατροί, δικηγοροί, νοσοκόμοι, φοιτητες, μαθητες, αρχιτέκτωνες, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί και άλλοι πολλοί) με ειρηνικές διαδηλώσεις και άλλες διαμαρτυρίες.

Ντρέπεστε που ο κόσμος αντέδρασε γι'αυτά που έγιναν;
Όταν σε λίγα χρόνια θα αντιδρά για χειρότερα, καλύτερα οι ψευδοεπαναστάτες που τα σπάνε και τα καίνε, να μην βγούν στους δρόμους γιατί δεν θα έχει καλό τέλος.
Λέω τώρα με το φτωχό μου μυαλό.

prince serengeti είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΑΝ&ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.