Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ

Για τη γιγάντωση του εμπορίου ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων διαμαρτύρεται η Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Εξαρχείων και καλεί στη διεκδίκηση του χώρου ώστε να γίνει χώρος συνεύρεσης, αμφισβήτησης και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, καθώς, όπως επισημαίνει το ζήτημα, δεν είναι τι κάνει το κράτος αλλά «τι κάνουμε εμείς οι πολίτες γι' αυτό».
Οι επαγγελματίες ξεκαθαρίζουν ότι «η απομάκρυνση του στρατού κατοχής της αστυνομίας μετά από αγώνες σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει για μας ότι υποθάλπει τη μικροπαραβατικότητα των εξαθλιωμένων». Επισημαίνουν ακόμη ότι η πρέζα και τα χάπια είναι μαζική μέθοδος καταστολής των φτωχών και ότι η ηρωίνη έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται από το σύστημα για την καταστολή κινημάτων που το αμφισβητούν.

Κάνουν λόγο για τους εμπόρους του θανάτου που θησαυρίζουν μπροστά στα μάτια τους, για ανθρώπους που πεθαίνουν στους δρόμους και στα πεζοδρόμια μπροστά τους. «Η ανοχή αυτής της κατάστασης δεν συνιστά κοινωνική ευαισθησία. Για κοινωνική αναλγησία και αφασία πρόκειται. Δεν θέλουμε να "καθαρίσουμε" τη γειτονιά απ' τους αδύναμους και τους ασθενείς, να σταματήσουμε το εμπόριο του θανάτου θέλουμε. Το πρόβλημα δεν λύνεται με την αστυνομική καταστολή. Εμπίπτει περισσότερο στην ευθύνη των δημόσιων υπηρεσιών υγείας. Απαιτεί και κοινωνική πρόνοια και πραγματική ανθρωπιά» παρατηρούν ανάμεσα σε άλλα.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ;;;
ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ela de......!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμή που κονομάνε αυτοί που πρέπει να κονομάνε οπως επισης απο την στιγμή που τα βαποράκια κανουν την δουλιά τους και συνάμα οι εμποροι δίνουν τα μερτικά εκει που πρέπει τότε ουτε γάτα ουτε ζημιά.
Για αυτό και δεν ανοιγουν νεα προγράμματα στεγνά,μεθαδόνης και βουπρενορφίνης.Διότι αμα ανοιξουν οσα θα έρεπε απο που θα κονομάγανε τα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ??????
Αnonymous J.