Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ...ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ!!!

ΑΘΛΙΑ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΠ.ΚΟΡΚΟΝΕΑ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ...

«Δεν αποδέχομαι τον θάνατο κανενός ανθρώπου. Ισα ίσα, στην κοινωνία έξω θα έμπαινα ασπίδα μπροστά στον οποιονδήποτε, είτε για συνάδελφό μου, είτε για τα παιδιά αυτά. Στη δύσκολη εκείνη στιγμή βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν το αποδέχομαι. Θέλω να δώσω κουράγιο και στη μητέρα του και σε μένα. Είναι δύσκολη
διαδικασία, θα ακουστούν πολλά εδώ και για εκείνον και για μένα. Εντάξει. Είναι επώδυνη η διαδικασία, θα την περάσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Επαμεινώνδα Κορκονέα, όταν η πρόεδρος του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Άμφισσας του ζήτησε να απαντήσει στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο που τον βαρύνει για το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου 2008,
στα Εξάρχεια.

Ο συγκατηγορούμενος και συνάδελφος του ειδικού φρουρού, Βασίλης Σαραλιώτης απάντησε στην Πρόεδρο επί της κατηγορίας ότι δεν την αποδέχεται. «Είμαι σίγουρα αθώος και θα αποδειχθεί».

Νωρίτερα, με την έναρξη της διαδικασίας επικράτησε ένταση στην αίθουσα όταν ο συνήγορος υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα κ.Αλέξης Κούγιας υπέβαλε στο δικαστήριο αίτημα για εξέταση μαρτύρων και την προσκόμιση βίντεο από αθλητικό τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου, σε αγώνα πόλο, πριν το τραγικό συμβάν.
Ο δικηγόρος ζήτησε να κληθούν μάρτυρες να καταθέσουν σχετικά με τα γεγονότα στο Χαλάνδρι, υποστηρίζοντας ότι και ο Γρηγορόπουλος είχε βρεθεί με φίλους του στον επίμαχο αγώνα. Η πολιτική αγωγή αντέδρασε κάνοντας λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της δίκης και μετάθεσης του κέντρου βάρους από τον κατηγορούμενο στο θύμα.
Οπως είπε ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής κ. Κατσαντώνης «ουδείς συνδέει το θύμα με χούλιγκανς στον αγώνα πόλο, δεν προκύπτει από πουθενά». Ενώ ο έτερος συνήγορος κ. Μυλωνόπουλος αναρωτήθηκε «δηλαδή θα δικάσουμε το Γρηγορόπουλο για επεισόδια στο γήπεδο;».

Στη δευτερολογία του ο κ.Κούγιας τόνισε ότι δεν προσπαθεί η υπεράσπιση να αποπροσανατολίσει τη δίκη και συμπλήρωσε: «Ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου είναι ότι δεν σκότωσε κανέναν. Ηταν μια τραγική συγκυρία. Ευρισκόμενος προ του κινδύνου να αντιμετωπίσει επικίνδυνες καταστάσεις πυροβόλησε στον αέρα. Αυτοί
που του επιτίθεντο ήταν και το θύμα και ο μάρτυρας (σ.σ. είναι ανήλικος) και επειδή τα 16χρονα αυτά δεν είναι σαν τα δικά σας και τα δικά μας, πρέπει να δούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά... ». Στο σημείο αυτό σηκώθηκε φανερά εκνευρισμένη η μητέρα του ανήλικου αυτόπτη μάρτυρα, η οποία άρχισε να φωνάζει προς το συνήγορο υπεράσπισης: «Πως το ξέρετε το δικό μου το παιδί; Τι είναι αυτά που λέτε;».
Χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να ηρεμήσουν τη μητέρα του ανήλικου ενώ στη συνέχεια ο κ.Κούγιας δείχνοντας αθλητική εφημερίδα της επομένης του περιστατικού είπε προς το δικαστήριο «εκείνη την ημέρα στον αγώνα 13χρονα και 16χρονα άνοιξαν κεφάλια».
Η τοποθέτηση του κ.Κούγια προκάλεσε και πάλι την αντίδραση της πολιτικής αγωγής αυτή τη φορά. Κατσαντώνης: «Ουδέν προέκυψε εναντίον του θύματος».
Μυλωνόπουλος: «Τι είναι αυτά που λέτε κ.Κούγια; Εκεί που πάμε να δικάσουμε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως θέλετε να δικάσουμε το θύμα για απόπειρες ανθρωποκτονίας στον αγώνα;».
Κούγιας: « Άκουσε κανείς από εμάς εδώ ότι ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος συμμετείχε σε αυτά τα επεισόδια; Εμείς έχουμε στοιχείο ότι ήταν απλώς εκεί. Εχουμε σεβασμό στη μνήμη του θύματος αλλά η δίκη είναι κάτι άλλο».
Το δικαστήριο έκρινε επί του αιτήματος του κ.Κούγια ότι θα κρίνει από τη διαδικασία εάν είναι αναγκαία η κλήτευση των μαρτύρων σχετικά με τα επεισόδια στο Χαλάνδρι, ενώ για το βίντεο αλλά και δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί μετά τον αγώνα πόλο αποφασίσε ότι εκ προοιμίου φαίνεται να μην σχετίζονται άμεσα με
την παρούσα υπόθεση, επιφυλασσόμενο αν προκύπτουν στοιχεία και κριθεί αναγκαίο να ζητηθεί να προσκομιστούν.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την κατάθεση της μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου κ.Τζίνας Τσαλικιάν.
Η κ.Τσαλικιάν όπως και η μητέρα της Χαιραφκί Τσαλικιάν καθώς και η αδερφή του 15χρονου μαθητή, Αρετή Γρηγοροπούλου έχουν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής που νωρίς το πρωί απεδέχθη προς στήριξη της κατηγορίας. Οπως είπε η Πρόεδρος του δικαστηρίου αστικώς υπεύθυνο για το θάνατο του 15χρονου είναι το δημόσιο, σε βάρος του οποίου μπορεί εφόσων το επιθυμεί να στραφεί η οικογένεια.
Η πολιτική αγωγή ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι η οικογένεια αστικά μπορεί να στραφεί και σε βάρος των δύο αστυνομικών καθώς κρίνει ότι η πράξη τελέστηκε κατά παράβαση εντολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ...


ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2010

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προκλητικά αυτά που λέει ο κούγιας.

θα βγάλει το παιδί χούλιγκαν, γνωστό-άγνωστο και ότι απείλησε τη ζωή του κορκονέα..

και το χειρότερο είναι θα τις πιστέψουν αυτές τις κατηγορίες πολλοί, μέσα από την κοινωνία. πρώτοι πρώτοι τα φασισταριά, δείγμα των οποίων βλέπουμε σε αυτό το site.

αλλά και πολλοί άλλοι, αυτοί που ζουν στο δικό τους κόσμο όσον αφορά στο τί συμβαίνει στο κέντρο. αυτοί που πιστεύουν στην πραγματικότητα που τους σερβίρεται από την τηλεόραση.

warrel 29 είπε...

Ελπίζω να τον αθωώσουν από τα βάθη της ψυχής μου γιατί:
1)ακόμα και οι πιο μαλάκες θα δουν τι πραγματικά παίζεται.
2)Θα περάσουμε έναν ωραίο μήνα με μπάχαλα κλπ.
3)Η δικαιοσύνη θα αποδωθεί στον Κορκονέα με τον τρόπο που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

O Κοκο-νεας ειναι χαρακτηριστικος τυπος ανθρωπου (λεμε τωρα) που κινειται στο χωρο της δεξιας-ακροδεξιας..Δειλος ,τραμπουκος ,ψευτης..Κανουν πολυ θορυβο αλλα ειναι πολυ λιγοι...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ο Αλεξης δεν ανηκε σε παρεα αναρχικων και χουλιγκαν ??
Δε ξερω,απλα ρωταω γιατι τα στοιχεια ΑΛΛΑ δειχνουν αγαπητοι !!!! Μακαρι να μην ειναι ετσι...
Οχι πως επρεπε να πεθανει το παληκαρακι αλλα κι αυτο "τα εσπαγε" με τις ευλογιες της μαμας του που κανονικα θα επρεπε να δικαζεται κι αυτη για παραμεληση ανηλικου....

zatzo είπε...

To na exeis skata sto kefali pleon einai synhthes...To na exeis skata sth psyxh omws parapaei...A re kougia prwtopore... Distheorita ola ta ypsh aytou tou mega antra...

Ανώνυμος είπε...

2:26. είσαι ή αμόρφωτος, ή τσάτσος του κούγια, ή τσάτσος των μπάτσων, ή πολύ βλάκας (νοητικά) ή κάποια από όλα αυτά μαζί.

άλλο αναρχικός και άλλο χούλιγκαν.

"αναρχικός" δεν είναι βρισιά. έλεος πια!!! είναι ιδεολογία, τρόπος ζωής! και αναρχικός δε σημαίνει σπάω και προκαλώ καταστροφές!!

αμάν πια με την προπαγάνδα της τηλεόρασης που την έχετε υϊοθετήσει ως πραγματικότητα.

ακόμη, το να κράζει τους μπάτσους ένα παιδί, είναι πολύ λογικό, αναμενόμενο και σίγουρα πολύ καλύτερο από το να αποδέχεται το σύστημα. οπότε δε μιλάμε καν για κακή συμπεριφορά από την πλευρά του παιδιού.

γι αυτό και αυτή η δολοφονία έχει μεγάλο συμβολικό χαρακτήρα:
είμαι εναντίον του συστήματος (και καλά κάνω) και έρχεται το σύστημα και με πυροβολεί. έτσι απλά.

εσύ μάθε στο παιδί σου να κάνει πάντα αυτό που του λένε και να γλείφει τα αρχίδια των αφεντικών του για να το βολεύουν.

Ανώνυμος είπε...

aman re pousti mou eleos me ton kathe malaka akrodexio pou erxetai edo mesa na mas kanei t arxidia tsourekia me tis paparies tou
re gamiolides fasistes efxome apo ta vathei tis kardias mou na vrethoune tipota malakompatsoi tipota korkonea kai na arxisoune na pirovoloune ta dikas sas ta paidia tis gynekes, tis aderfades, tis manades kai to gamosogo sas olo
tote na do re arxidia fosistoeidi ti tha peite
alla to xero den tha peite tha skouzetai san tis poutanitses

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι πιο απλό.
Πρόκειται για μια κλασική περίπτωση ανθρωποκτονίας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εξουσία, ούτε με κρατική βία. Ο αστυνομικός πολύ απλά δεν θα έπρεπε να έχει αυτή την θέση και να φέρει όπλο. Δεν μπορεί ο κάθε βλαμμένος είτε όργανο της τάξης είτε πολίτης να φέρει όπλο και σε περίπτωση που γίνει κάποιος τσαμπουκάς να το αδειάζει σε συμπολίτες του. Αν λοιπόν θα πρέπει να μιλάμε για την συγκεκριμένη δίκη θα πρέπει να μιλάμε σε αυτό το επίπεδο.... Όλα τα άλλα του στυλ επανάσταση της νεολαίας εναντίον της κρατικής εξουσίας κτλ, είναι τρίχες κατσαρές.....Οι άπλητοι και οι λεχρίτες που έκαναν επεισόδια με αφορμή την δολοφονία του πιτσιρικά, όχι μόνο την μνήμη του δεν τιμούν , αλλα την σπηλώνουν ανεπανόρθωτα, ταυτίζοντας έμεσα το παληκάρι με τους κύκλους τους.....και ίσως δίνοντας τροφή και στον Κούγια να προσπαθεί να βρεί ελαφρυντικά στον πελάτη του, παρουσιάζοντας τον Γρηγορόπουλο ώς ταραξία, χουλιγκάνο, αναρχικό ή ότι άλλο θα δημιουργούσε αίσθηση στην κοινή γνώμη.... Ας αφήσουμε λοιπόν την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της όπως πρέπει και σε όσους θέλουν να κάνουν μπάχαλα τους προτείνω να μην το κάνουν αν έχουν την ευαισθησία να τιμήσουν την μνήμη του....

Ανώνυμος είπε...

Eutixos pou vrexei ,,kai oli emeis oi aplitoi opos apokaloumaste 8a kanoume kai banaki__ epita 8a sinadisoume alous,, tous ka8ws prepi me to kinoniko status pou tous diepi gia na mas exigisoun epitelous ,__tin kakomiria ,mizeria tous kai agapi tous gia tafo.
Den anarwti8ikate pote mipws kai i dikaiosini ekane kai auti enxirisi me laiser ?ta kapse ta matia bas kai dei ews edw mirise i kameni sarka sto onoma tis posous akoma 8a skotosete ?Viasete ?klepsete?ekmetaleu8ite?me ti voi8ia tou 8eou panta ,,kai tous megaliteous stavrous tous kratate gia tous allous na tous karfosete paradigmatika giati den kanan banio !
DEN PIRAZei eiste paradigmata pros apofigin me kakisti xrisi tou mialou sas ,pou distixws dia8etete !

MPATSOI GOUROUNIA DOLOFONOI

Ανώνυμος είπε...

3:27, καταπληκτικό το σχόλιο σου, αλλά αυτό που θέλουν στο blog εδώ είναι ποινές της Μεσαιωνικής Αγγλίας, να βλέπουν βασανιστήρια στην κεντρική πλατεία και τέτοια. Η λογική δεν έχει καμία θέση.

sofistis είπε...

Αφηστε την δικαιοσυνη να επιτελέσει το έργο της...
Απλά να έχετε υπόψιν 'οτι στην ποινική δικαιοσύνη οποιαδήποτε αμφιβολία ασάφεια είναι υπέρ του κατηγορουμένου..Και στον ισχυρισμό περί άμυνας ή οτιδήποτε χρησομοποιήσει ο μοντελοπνίχτης οι δύο αδρά αμοιβόμενοι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής θα πρέπει να τεκμηριώσουν ότι δεν ισχύει αυτό... Όσον αφορά το ζήτημα της αστικής ευθύνης ας αποζημιώσει τότε το δημόσιο και όσες περιουσίες καταστράφησαν κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων και μετά ας αποζημιώσει για ψυχική οδύνη..Αλλιώς οι ίδιοι οι αστυνομικοί..

Ανώνυμος είπε...

η αστυνομια ειναι αθωα....η αλητεσ των εξαρχειων να πανε για στην ουγκαντα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ...
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...
ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι σκατά σας ταίζουν εκει στο λάος ρε και παπαγαλιζετε ολοι τα ιδια και τα ιδια?Ποτε νοιαστηκε ρε ο αρχηγος σας ο ρεζιλης για τις "περιουσιες που καταστραφηκαν?"Πριν τις καταστρεψουν τα τσιρακια του η μετα?

Ανώνυμος είπε...

4 31 καημενο παιδι ,η δικη σου ανατροφη ΕΙΝΑΙ δικαιολογια για να δολοφονησεις ανθρωπο(..λεμε τωρα..)

Ανώνυμος είπε...

4:31 που το ξερεις ρε εσύ πού ήταν το παιδί? Συμφωνείς κ με τον ακατανομαστο.. Ουστ γελοίε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΓΙΑ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. (ΑΝΑΡΧΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ)

ΜΙΣΘΟΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΒΙΤΡΙΝΩΝ
(ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ..χαχα πρεπει ναχετε καποια ψυχωση με τις κουκλες μεσα..ε? ελα παραδεχτειτε το

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 3:27μμ, πολύ καλό σχόλιο και σωστό.
Θα αποδοθεί δικαιοσύνη με το μέτρο που πρέπει.
Λογικό είναι ότι ο υπερασπιστής των κατηγορουμένων θα ψάχνει για ότι δήποτε για να αντιστρέψει τα γεγονότα και έτσι να προκύψουν ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους. Αυτή είναι η δουλειά τους, "πως θα σώσω τον πελάτη μου απο την φυλακή".
Σχετικά με αυτούς που τα σπάζουν και τα καίνε και έτσι ξευτιλίζουν την μνήμη του νεκρού παιδιού, μην αγχώνεστε, βγείτε πάλι έξω στους δρόμους και ξανακάντε όσα κάνατε, αλλά μην παραξενευτείτε γιατί θα έχετε απεναντί σας εκτός από τα ΜΑΤ και ένα μεγάλο κομμάτι απλών πολιτών.
Πάντως, τις επόμενες φορές η στάση των ΜΑΤ απέναντι σε κάτι άλογα ανθρωπάκια που γουστάρουν επεισόδια θα είναι όχι μόνο αμυντική αλλά περισσότερο επιθετική. Όποτε κανονίστε.
Και στην τελική, σας ζήτησε κανείς να συμπεριφέρεστε έτσι; να τιμάτε με αυτό τον τρόπο την μνήμη του παιδιού; ΌΧΙ, οπότε καλύτερα μη κουνηθεί φύλλο αυτή τη φορά, γιατί δεν θα έχει καλό τέλος.
Λέω τώρα...

Ανώνυμος είπε...

kala se ti koloxora zoume gmt.o kolompatsos skotose to palikaraki k sto kolodikastirio afinoun ton kougia na leei malakies an to paidi itan taraksias ktl?kai?ama zouse na ton dikazane gia tis prakseis tou.epitrepete dil i diki na parei alli tropi gia na glitosei o kolompatsos.Auta einai malakies gia mena.Prepei o kolompatsos na dikastei gia dolofonia anilikou oxi o anlikos.gamimeno sistima.alitheia o dikigoros tis oikogeneias einai katholou isxiro nomiko prosopo?

Ανώνυμος είπε...

4 53 μη μας απειλεις τοσο αγορακι μου οι φιλοι σου ειναι στη στενη, η εχουν πεθανει απο δεκαετιες τωρα...Οσο για την ''ανεξαρτητη"(χαχαχα) δικαιοσυνη ,με το που ειπε τη λεξη χουλιγκαν ο Κουγιας επρεπε να τον μπαγλαρωσουν γι αυτα που εχει κανει στα γηπεδα

Ανώνυμος είπε...

4:58 eisai akyros man.den eipa auto.kai ase tous dikous mou filous.Emathan oloi oi malakes na krinoun.diavase kala ti leo prota zompie k meta mila.ego eipa oti an einai na tin xarisoun ston mpatso tote kalitera na min ginei diki.den eipa na stamatisoun na milaei o kougias ennoousa na tou valoun ena freno sta legomena tou giati i diki paei allou.alla pou na to katalaveis 14xrone

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλαρακι δεν απαντησα σε σενα ειναι δυσκολο να το δεις?(μαλλον εσυ εισαι 14χρονος)...

Ανώνυμος είπε...

ok sorry tote den prosexa tin ora tou apo pano k esi gine poio sigkekrimenos pros apofigin paraksegiseon

Ανώνυμος είπε...

KATI AKOUSTIKE OTI O AXIOTIMOS PROEDROS TOU LAθS PRIN APO OLA XEKINISE TI KARIERA TOU

WS ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ TWRA POIOA EINAI STI VOULI <<10/10>>

ETSI GIA NA MA8eNOUME KAI TIPOTIS NEO

OSO KIRIOI SINIGOROI TIS A8LIOTITAS

EYXOME NA SAS KLISOUNE TA GIPEDA

KAI H ENOMI TAXI NA SAS

SPA TA PODIA KA8E FORA POU FRAPEDIAZESTE MPROSTA STI TV PROSKINONTAS XRWMA KAI SOVRAKO

KAI EPISIS NA DITE AYTO POU APOKALITE XWRA SAS

KAI XWRA TWN PROGONWN SAS STI VITRINA

TOU SUPER MARKET DIPLA STIS IPOLIPES XWRES SAS KAI OMOIDEATES SAS__KOROIDA ME IPSILA IDANIKA

MALWN SAS EXOUN PNIXOI TA XREOI

APO TIS KARTES KAI TA EUTIXISMENA

XRISTOUGENNA ALLA

AKOUSA PWS DEN 8a EXOUME PASXA

DIOTI VRE8IKE TO PTWMA

AYTA ME AMERISTI AGAPI PROS OPOIO ENDIAFERWMENO

I8IKO AYTOURGO POU TELIKA OPLIZEI

TO XERI TOU KOKONEA KAI KA8e KOKOPALIOU

STO ONOMA TIS PROSTASIAS MUNARES

PROSTATI NA VGALETE 93

Ανώνυμος είπε...

Δεν απειλώ κανέναν, λέω μόνο ότι δεν είναι σωστό να τα σπάτε πάλι και να κάνετε ότι κάνετε γιατί δεν θα έχει καλό τέλος, δεν το κατάλαβες ότι τα ΜΑΤ στις τελευταίες πορείες ήταν πιο δραστικά και αποφασισμένα;
Οι πολίτες νομίζεις θα κάτσουν άπραγει και θα κοιτάνε;
Αυτό λέω και στη τελική γνώμη μου είναι.
Γιατί να μην σεβαστείτε, εσείς που τα κάνετε αυτά, τις περιουσίες του μικρόκοσμου; σας φταίνε σε κάτι;
Αλλά τι λέω και ρωτάω, δεν έχει νόημα να τα λέμε χιλιάδες φορές, όποιος καταλαβαίνει καλώς.

Και δεν είμαι φασίστας ούτε φιλόμπατσος, όποτε χαλάρωσε το ύφος σου.

warrel29 είπε...

Ποιές περιουσίες ρε σούργελο,άσχετε.
Άντε άλλαξε θέση στον καναπέ μήπως κουνηθούν τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου.
Μα είναι δυνατόν να σας έχουν γαμήσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την σούφρα και να μην βλέπετε τπτ?
Μόνο θλίψη.

Ανώνυμος είπε...

oi periousies tou mikrokosmoy(!!!!)ta libadia ennoei???

sofistis είπε...

ΡΕ καημενο αντε γαμήστε λίγο να ξελαμπικάρετε ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!΅ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!!!!ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΤΕ......ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΓΤ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ...ΚΟΡΙΤΣΑΚ
ΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ...ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Warrel29, είσαι ο τέλειως δημοκράτης.
Δεν μπορείς να ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ μία άποψη ενός ανθρώπου χωρίς να αρχίσεις να βρίζεις και να χλευάζεις.
Ρε καλέ μου άνθρωπε, τι είπα; και αν δεν το κατάλαβες δεν εννοώ τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ (τους πραγματικούς αναρχικούς) αλλά τους κουκουλοφόρους, το έπιασες τώρα;
Δεν μου λες ρε, με πιο δικαιώμα με βρίζεις; πως την είδες; Για σεβάσου λίγο τις υπόλοιπες απόψεις του κόσμου, τι συμπεριφορά είναι αυτή;
Άστο όμως, δεν ασχολούμαι άλλο πιά.
Μερικοί αμέσως την βρισιά την έχουν έτοιμη, αθάνατη Ελλαδάρα μου που κουβαλάς στο σβέρκο σου τέτοιους ανθρώπους.
Τέλος πάντων

Ανώνυμος είπε...

Λές τον κόσμο άσχετο και και και, λες και εσύ είσαι ο σχετικός της υπόθεσης.
Λες και είπα κατί προσωπικά για σένα.... άντε απο δώ.
Δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ

Ανώνυμος είπε...

sofisti
Εσύ που λες για κοριτσάκια και τέτοια.
Πήγαινε ρε παιδί μου με τα ρούχα σου και ένα παλούκι να την πέφτεις σε μια ολόκληρη διμοιρία αφού είσαι τόσο άντρας καραγκιόζη.
Αλλά τι να λέμε εσύ μόνο που τους βλέπεις λερώνεις το βρακάκι σου.
Άντε ασχολήσου με το blog σου και άσε τα άλλα.

Ανώνυμος είπε...

O Sofistis έχει δίκιο.
Επίσης, συμφωνώ και με τον 4:53 όταν λέει''θα έχετε απεναντί σας εκτός από τα ΜΑΤ και ένα μεγάλο κομμάτι απλών πολιτών''.
Δεν το λαμβάνω αυτό ως ''οι απλοί πολίτες θα σας την πέσουνε'', όσο ως ''οι απλοί πολίτες σας έχουν σιχαθεί πλέον''.
Ο Κούγιας είναι απλώς ένας δικηγόρος που κάνει καλά τη δουλειά του. Εκμεταλλεύεται προς όφελος του πελάτη του το γεγονός ότι η κοινή γνώμη έχει συνδέσει τη μνήμη του Αλέξανδρου με το κάψιμο και το πλιάτσικο στην πόλη.
Αυτό είναι που πρώτα απ'όλα θα έπρεπε να στενοχωρεί τους δικούς του, όχι το τι λέει ο Κούγιας. Είναι πραγματικά απαίσιο, ο πρώτος συνειρμός που έρχεται στη μνήμη του μέσου ανθρώπου γιά το νεκρό παιδί κάποιου, να είναι εικόνες καταστροφής. Έτσι είναι όμως, και αυτό δεν αλλάζει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

Τι κάθεστε και ασχολείστε με τους επαναστάτες του κώλου, τους αναρχικούς που πουλούν εξουσία με την βία και τους δημοκράτες της εξουσίας. Δεν βλέπετε όλοι ότι οι μισοί είναι "ξαδέλφια" του ΚΟΥΡΑΚΗ που μόλις πιάστηκαν οι γιοί του τηλεφώνησε στον Βούγια και τους ελευθέρωσε και οι άλλοι μισοί είναι "έμμισθοι υπάλληλοι" μυστικών υπηρεσιών κρατών της γειτονιάς μας να μας κάνουν μπουρδέλο για να αποκτήσουν κυριαρχικά δικαιώματα στη χώρα μας; Αυτοί δεν ήταν οι μέχρι σήμερα εκμεταλλευτές των λαθρομεταναστών στις αγροτικές και κτηνοτροφικές τους μονάδες και στις οικοδομές τους μεταχειρίζονταν σαν ζώα; Τώρα που το μεροκάματο του μετανάστη έφτασε εκεί που έπρεπε να είναι και ο ίδιος ξύπνησε, έμεινε άνεργος και οικονομικά εξαθλιωμένος και το μέχρι τώρα αφεντικό του μετατράπηκε σε προστάτη του μέχρι τώρα δούλου του διαμαρτυρόμενος για τα πάντα (βλέπε ΜΠΟΥΤΟ).
Ξυπνήστε χαϊβάνια, το sms που σου ήρθε να κατέβεις δήθεν για διαμαρτυρία (αλλά να μετατραπείς σε ασπίδα για τους βανδάλους) δεν ήταν από τον φίλο σου όπως φαίνεται (διακομιστής ήταν σαν εσένα) αλλά ξεκίνησε από οργανωμένο πυρήνα με στοχευμένη δράση και με σχέδιο το οποίο δεν σου έχει ανακοινωθεί ακόμα, γιατί απλούστατα δεν έχεις μερίδιο.
Επαναστάτες που για την πάρτη τους πουλούν και την ψυχή τους στο διάολο, δεν έχουμε ανάγκη. Μόνο που οι επιλογές τους γυρίζουν μπούμεραγκ στα παιδιά τους και παρασύρει και των άλλων τα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ποσες λαλακιες και ψεμετα θα πειτε ακομα?μακρια απο φασιστες-ψευτες,μακρια απο εθνοσωτηρες-χεστες.κουγια ποσο μαλακας εισαι???

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο σχόλιο έκανε ο Nikolaos. Βέβαια, γιά μερικούς, η αλήθεια πονάει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ Τν ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ BLOG ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΛΕΣΒΙΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ,ΚΟΠΡΟΛΑΓΧΟΙ,ΣΑΔΙΣΤΕΣ,ΒΛΑΚΕΣ, ΕΞΥΠΝΟΙ,ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ,ΜΑΣΤΟΥΡΙ,ΠΡΕΖΑΚΙΑ,ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΜΠΑΤΣΟΙ,ΣΤΡΑΤΟΓΚΑΒΛΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ,,ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ 41 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΕΝΑΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Δ.ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΗΣΤΟΥΝ.