Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

"ΑΠΡΟΠΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΒΡΟΥ!!!ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΒΡΟΥ,ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ,ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ....Με μια κατάπτυστη ανακοίνωσή της η "Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Έβρου" προαναγγέλλει τη δολοφονία μεταναστών & προσφύγων που κρατούνται στο "Κέντρο Φιλοξενίας Κυπρίνου", διαμαρτυρόμενη για την "κακή συμπεριφορά" των κρατουμένων έναντι των φυλάκων. Δηλαδή οι οπλισμένοι διαμαρτύρονται ότι κινδυνεύουν από τους άοπλους και εξαθλιωμένους. Διαμαρτύρονται επίσης εναντίον των οργανώσεων που επισκέπτονται τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, διαμαρτύρονται ακόμη και εναντίον αυτής της ίδιας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες που τους ενημερώνουν για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, ισχυριζόμενοι ότι συμβουλεύουν τους πρόσφυγες & μετανάστες σε απεργίες πείνας και απόρριψη της τροφής.

Καταλήγουν βέβαια ότι "κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί κάποια απρόοπτη ιστορία" (να χαρώ εγώ σύνταξη) αφού τα όριά τους έχουν ξεπεραστεί, που πάει να πει ότι προαναγγέλλουν τη δολοφονία μεταναστών & προσφύγων.

Και σα να μην έφτανε αυτό η ακροδεξιά τοπική εφημερίδα της Αλεξ/πολης "Επαρχιακός Τύπος", η εφημερίδα που πάντοτε αποτελούσε το μακρύ χέρι της Ασφάλειας και Γραφείο Τύπου της, η εφημερίδα που εξυμνούσε τη Χούντα και χαφιέδιζε τον κόσμο εκείνη την εποχή, η εφημερίδα που μαζί με την άλλη φασιστοφυλλάδα προπαγανδίζει τα χρυσωρυχεία και τον αγωγό, για άλλη μια φορά πιστή στο καθήκον της ως θεραπαινίδα της αστικής εξουσίας προβάλλει την ανακοίνωση των Αστυνομικών με τον τίτλο "Αγανακτισμένοι οι αστυνομικοί"! Αγανακτισμένοι οι θύτες κι όχι τα θύματα, αν είναι ποτέ δυνατόν! Αγανακτισμένοι οι βασανιστές επειδή οι κρατούμενοι διαμαρτύρονται, αγανακτισμένοι οι ΕΣΑτζήδες επειδή δεν κάθονται καλά οι Παναγούληδες, αγανακτισμένοι οι ταγματασφαλίτες επειδή οι αντιστασιακοί δε φανερώνονται για να τους πιάσουν, αγανακτισμένοι οι χασάπηδες που το ζώο δεν κάθεται να το σφάξουν. Φτου του!

Οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα. Να προστατεύσουμε τους κρατούμενους από το κίνδυνο που διατρέχουν. Να καταγγείλουμε σε όλη την κοινωνία την ανάλγητη συμπεριφορά της Αστυνομίας, σύμφυτη προς το ρόλο της. Να επισημάνουμε σε όλους ότι αν συμβεί κάτι δεν θα πρόκειται για αμέλεια αλλά για προμελετημένη ενέργεια.

Ε, όχι εκεί που μας χρωστούσαν να μας πάρουν και το βόδι.


ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΣΟΧΟΪΔΗ ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΟΥ;;;
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ;;;
ΕΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ...ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...΄Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
21-1-2010


athens indymedia

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε εισαι πρακτορας

εχεται στησει μια τεραστια συνωμοσια εκει περα εεεεε
θελεται ισλαμικη ευρωπη μηπως...

ρε μεγαλε καθεσαι ολοι μερα και ποσταρεις το εχεις μεροκαματο
εισαι στην αμερικανικη πρεσβεια και θες να μας διαλυσεις... ρε φιλε μεχρι και ο λευκος οικος ελληνικο ρυθμο εχει
τους προγονους σου δεν τους σκεφτεσαι εεεεεεεεε
αλλα ξεχασα εσει εισαι η νεα ταξη πραγματων......

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ? ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ «ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ . ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΩ.»

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ...prezatv@hotmail.com
το παραπανω να το βαλεις στον κωλο σου μαζι με με το μανουαλι και αναμενο να ειναι . ΔΟΣΙΛΟΓΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ 100 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑΜΙΑ ΠΑΝΑ,ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ ΟΤΑΝ ΑΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,
ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ αγραμματοι και αμορφωτοι οι φασιστες!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασιά ανώνυμε. Τέτοιος σαν κι εσένα πρέπει να τους στειρώνουμε για να μην κάνουν παιδιά, είναι κρίμα να μολύνεις την ανθρωπότητα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ηρεμήστε λίγο! Μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλο. Προφανώς δεν υποστηρίζω τα, φασιστικού τύπου, σχόλια καθώς οι μετανάστες είναι άνθρωποι που απλώς προσπαθούν να επιβιώσουν. Αν βρισκόμασταν στη θέση τους θα κάναμε ακριβώς το ίδιο.
Απ' την άλλη όμως διαφωνώ με αυτούς που το παίζουν <> αυτών των ανθρώπων μόνο στα λόγια, και που δεν έχουν βρεθεί κοντά τους ποτέ!Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και για τους φύλακες(αστυνομικούς) πόσο μάλλον για τους μετανάστες.
Τέλος, οι "ξύπνιοι" του blog που το παίζουν γραμματιζούμενοι, αν πρόσεχαν λίγο περισσότερο θα έβλεπαν ότι το άρθρο στην εφημερίδα έχει πολλά λάθη και ελλείψεις καθώς είναι προιόν απομαγνητοφώνησης.Διαβάστε, σκεφτείτε κριτικά, και μετά βγάλτε συμπεράσματα! Πουθενά στο άρθρο δεν υπονοείται εκούσια επίθεση των αστυνομικών στους μετανάστες.