Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2010

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ...ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΓΩΝΕΣ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Την απόφαση να αφήσουν ανοιχτή την Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στον κόμβο των Κερδυλλίων πήραν μετά από δίωρη σύσκεψη οι αγρότες της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών ν. Σερρών εξαιτίας του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού- Καβάλας. Η Εγνατία Οδός θα μείνει ανοιχτή, μόνο στο οδικό ρεύμα Θεσσαλονίκης-Καβάλας από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, για την εξυπηρέτηση της διέλευσης των οπαδών του Ολυμπιακού από τη Θεσσαλονίκη προς την Καβάλα. Το μπλόκο των αγροτών θα ξανακλείσει την Εγνατία Οδό στο κόμπο των Κερδυλλίων, μέχρι τις 22:00 το βράδυ, οπότε θα ανοίξει και πάλι για τρεις ώρες μέχρι τη 01:00 τα ξημερώματα, επιτρέποντας τη διέλευση των αυτοκινήτων στο οδικό ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...

www.seleo.gr

ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2010

21 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΑΓΡΟΤΗ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ.ΖΗΤΩ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΖΗΤΩ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΑΓΡΟΤΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ε;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ... ΜΠΡΑΒΟ
Και δεν ανοίγουν τους δρόμους για να πάει ο κόσμος όπου θέλει.
Αυτό κι αν δεν είναι ξεφτίλα....

Μη τα βάζεις μόνο με τους συνδικαλιστές τους, και οι υπόλοιποι το ίδιο ξεφτίλα είναι για να αφήνουν να γίνονται κάτι τέτοια.

Μπράβο τους πάντως. Έυγε, συνεχίστε έτσι, συνεχίστε να ταλαιπωρίτε τον κοσμάκη όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έχει γίνει πλέον μόδα, αλλά όταν θα αρχίσουν όλοι να σας βρίζουν, μην απορείτε μετά "γιατί;"
Και νόμιζα ότι οι αγρότες είναι πιο λογικοί από κάποιους άλλους, λάθος μου μάλλον.
Ελπίζω ο παππούς μου να μην είναι μαζί τους και κάνει τέτοια και συμφωνεί να κάνουν τέτοιες μαλακίες για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. :-P

Ματατζής87

Ανώνυμος είπε...

Αγρότη πεινάς
γαμιέται ο Πειραιάς.



montechristo

Ανώνυμος είπε...

Krima, lypame tis oikogeneies toys, ti 8a skeftontai me ayta poy akoyn kai blepoyn....
Re seis, isxyei oti oi agrotes dinoun ta lefta toys sta casino kai se diafora bar kai tetoia?
Ama 3ereis kapoios, as apantisei

Ανώνυμος είπε...

KOYMANTO KANEI Η ΘΥΡΑ 7!ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑ ΝΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Την πεταξε την μαλακια ο αλλος απο πανω.

Για γελια εισαι φιλε. Κατσε στον καναπε σου να δεις τον αγωνα σου και ασε τον υπολοιπο κοσμο να κανει το ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ, και εχετε μεγαλη χαρη που ανοιγουν την εθνικη οδο, γιατι αμα γουσταρουν την κλεινουν και μπροστα στα ματακια σας και μετα θα βλεπατε ποιος κανει κουμαντο και ποιος οχι, λες και ειναι ιδιοκτησια της Θυρας7 η εθνικη οδο, ουτε πολεμος να γινοταν, δειτε θριαμβο που εκφραζει ο αλλος απο πανω....

Ξεφτιλα πραγματα, να χαιρεσαι για την πατριδα σου, και οταν γινει πολεμος να σε δω μετα που θα παει η ομαδα σου και η καθε ομαδα σε αυτη την χωρα.

ΑλιτακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΥΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...Ο ΒΟΣΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΠΟ!ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ(8.000 ΟΠΑΔΟΙ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΝΑΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω προβλημα με την ομαδα σου, αλλα να πετας τετοιες μαλακιες σε τοσο σοβαρα θεματα ειναι πρωτοφανες γεγονος.
Αλλα μαλλον τοσο σε κοβει το νιονιο.

Αντε και στην νικη σας σημερα, μη τα σκατωσετε.

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

ΑλιτακιΤηςΑθηνας, λες ότι η εθνική οδός δεν είναι ιδιοκτησία της Θύρας 7, συμφωνώ. Μήπως είναι ιδιοκτησία των αγροτών όμως; Κάθε λίγο και λιγάκι το ίδιο παραμύθι. Στεγνοί εκβιαστές που δεν εκμεταλλεύτηκαν τα ευρωπαϊκά φράγκα και τώρα κλαίγονται. ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 5:10μμ, δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος, ουτε της θυρας7αλλα ουτε και τον αγροτων και συγγνωμη που ξεχασα να το αναφερω και αυτο για να μην με παρεξηγησει κανεις.

Δεν λεω, εχω βαρεθει να βλεπω αγροτες καθε χρονια να κλεινουν την εθνικη οδο λες και ειναι ιδιοκτησια τους, που δεν ειναι κανενος.
Αλλα μη μου ερχεται και ο αλλος και μου πεταει την μαλακια του 2010, λες και ειναι ο Αλι Πασας.
Αλλα προβληματα δεν εχουμε τωρα που κλεισανε τους δρομους, θα εχουμε και τον Ολυμπιακο (χωρις παρεξηγηση, δεν εχω κατι με την ομαδα του), αλλα ελεος, αφου βλεπεις τι γινεται, μη πετας μαλακιες για να ικανοποιηθεις και να δειξεις την μαγκια σου.

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

Αφού κάνει μπαμ πως είναι κάποιο πικπα που έγραψε ό,τι έγραψε για να γελάσει λίγο, προσπέρασε Αλιτάκι.

Ανώνυμος είπε...

Και οτι τα "τρωνε" μερικοι απο τους αγροτες, ισως να το κανουν, αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.

Εχουν ακουστει πολλα για τους αγροτες και τα χρηματα που περνουν και που τα "τρωνε" ορισμενοι απ' αυτους μετα και στο τελος επειδη ερχεται παλι ο χειμωνας και δεν μας μενει τιποτα για να ταισουμε την οικογενεια, αποφασιζουμε να κλεισουμε τους δρομους και ετσι την πληρωνει ο κοσμος.

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο το ενα με το αλλο, πριν λιγες μερες ειχαμε το θεμα με την ιθαγενεια των μεταναστων, τωρα εχουμε το θεμα με τους αγροτες.

Για να δουμε, τι αλλο θα ακολουθησει. :)

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

By the way, ασχετο κι αυτο, ΠΡΕΖΑ δεν δημοσιευσες κανενα αρθρο που να λεει για τον ατυχο υπαλληλο χρηματαποστολων που πυροβοληθηκε απο λιστες στο Κορωπι νομιζω, χθες το μεσημερι.
Πατερας με 2 παιδια ηταν... ας ειναι καλα εκει που ειναι τωρα και να βοηθησουν την οικογενεια του.

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις τι θα παθαιναν οι κοτες,αν δεν ανοιγαν το δρομο?Θα μαζευαν μονο βιδες απο τα τρακτερ.

Ανώνυμος είπε...

Ελα τωρα που θα ξεσπαγε και πολεμος αμα δεν ανοιγαν τον δρομο...
Αν ειναι ετσι να πουμε και αυτο, αμα κατεβαιναν τα ΜΑΤ με τις κλουβες δεν θα εμενε και απο τις 2 μεριες τιποτα ορθιο, ουτε οπαδοι, ουτε αγροτες.

Πω πω αυτος ο πατριωτισμος ρε φιλε, ειμαστε το κατι αλλο τελικα.
Αυτο το αντριλικη μας, να τα βαζουμε με ολους και να παιζουμε τους ταυρους ειναι οτι καλυτερο εχει να προτεινει αυτη η χωρα που την καταντησαμε σαν σκουπιδοτοπο.

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

Siga siga ta aimata more!
Prosekste min ksespasei o 3os pagkosmios polemos etsi opos kanete.
Hmarton xriste mou,ti allo tha doume.
Tha mazeuan mono vides apo ta trakter, mallon tha mazeuan me ta trakter tous ptomata tsalapatimena.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι να αρχιζουμε να πλακωνομαστε με τους αγροτες φιλε, μετα ειμαστε ολοι για κρεμασμα.

Πλακα πλακα ομως, δεν ειναι για γελια η φαση αυτη, αμα ηθελαν τον αφηναν κλειστο το δρομο και ας γινοταν χαλασμος μετα. Τοσο κοσμο ταλαιπωρουν, δεν θα κολλουσαν στα οπαδιλικια μιας ομαδας.
Και τον δρομο δεν τον ανοιξαν μονο για τον Ολυμπιακο αλλα και γιαυτους που θελουν να παν στην Καβαλα να δουν το ματσ και απο θεσσ/νικη και απο τριγυρω χωρια, μη το ξεχναμε, δεν γινονται ολα για μια ομαδα και ουτε μια ομαδα δεν κυριευει ολοκληρη χωρα, επειδη μερικοι θελουν να το παιξουν μαγκες.

ΑλητακηΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

Την μαγκια και το αντριλικη να το δειχνουμε σε καποιες αλλες καταστασεις, οπως π.χ που μπουκαρουν καποια ανωριμα παιδακια 20χρονων ΜΑΤαδες και το παιζουν εξουσιαστες, εκει να στηθεις μπροστα και να τους την πεις μια και καλη και οχι να τα βαλεις με αγροτες η με εργαζομενους επειδη πηραν καποιες αποφασεις και να τους λες και "κοτες" απο πανω επειδη την ειδες καπως με την ταδε ομαδα που υποστηριζεις η που ξερω εγω τι αλλο φανταζεσαι και εχεις κατα νου.

Σας ανοιξαν τον δρομο να πατε να δειτε το ματσ, καλως, απο κει και περα αστο, δες το ματσ, υποστηριξε την ομαδα που γουσταρεις και γυρνα σπιτι σαν πολιτισμενος ανθρωπος.

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

Και ειναι μαλακια που καθε χρονο εχουμε τα ιδια με τους αγροτες.
Αλλα τα μυαλα ετσι ειναι και δεν αλλαζουν ποτε.

Αν αλλαξουν καποτε, ωραια θα ειναι :-P

Ανώνυμος είπε...

θα τους δερνανε και θα τους καιγανε αν δεν ανοιγανε οι χεστες.


ουσστ ξεφτιλες γυναικουλες.

κλασατε μεντες.