Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2010

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ,Ο ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ Α.Τ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ...

Ευθύνες σε βάρος πέντε αστυνομικών προκύπτουν από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία για τον τραυματισμό 30χρονου Χιλιανού κρατούμενου στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης.
Το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Νίκο Σερέτη, σχετικά με τα γεγονότα και την εμπλοκή των αστυνομικών στην υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, χθες το πρωί, ο 30χρονος Χιλιανός κρατούμενος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος από το αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης σε νοσοκομείο.
Έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και στα χέρια.

Το απόγευμα, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να διεξαχθεί άμεσα έρευνα για τις ενέργειες και παραλείψεις του αξιωματικού υπηρεσίας και των αστυνομικών του συγκεκριμένου τμήματος, ως προς τον χειρισμό του περιστατικού και ταυτόχρονα να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο κρατούμενος.

Ο Χιλιανός κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης από τις 23.12.2009, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων γιατί φέρεται να επιτέθηκε σε πολίτη με σιδερένια λάμα. Στις 24.12.2009 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε ρητή δικάσιμο για τις 8.1.2010 και διέταξε την κράτησή του, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για διοικητική απέλαση λόγω του ότι δεν είχε νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα.
Το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ενώ ήταν κρατούμενος, σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ακρόπολης σε βάρος του για απόπειρα απόδρασης, απλές σωματικές βλάβες, αντίσταση και εξύβριση.
Χθες το πρωί επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για αυτές τις κατηγορίες, αλλά λόγω του τραυματισμού του διακομίστηκε αναγκαστικά στο νοσοκομείο.
Χθες τον επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Γρηγόρης Τασούλας, και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ...ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΝΟΤΑ ΤΟΥΣ...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ...ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-1-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KANE ONIRA ROYSO GIA NA APOLITI KAPIOS APO TO DIMOSIO MPORI KE NA PARI 10 XRONIAKE BALE

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Πρέζα, έλεος: Ακόμα κι αν γράψεις ανάρτηση γιά πυρηνικούς αντιδραστήρες, από δω θα το φέρεις, από κει θα το φέρεις, στον Κορκονέα θα καταλήξεις. Ξεκόλλα.

Ανώνυμος είπε...

WoW WoW WoW.....!

Oso gia to 8ema, oti kai an egine oi 5 astunomikoi kratounte akomh sto keli, opws epiballetai apo ton nomo (an sas aresei). :-)

Sxetika gia ton allodapo pou listeue kai traumatize kosmo, mhn anhsuxeite, mhn e3agrioneste opws sas exoun ma8ei, kai autos meta thn noshleia tou 8a parei e3htirio kai 8a bre8ei pali sth fulakh gia auta pou diepra3e.

Kai telos, oso gia esas "politismena onta" auths ths koinwnias kai ths xwras (poly krima pantws pou mia toso gamath xwra me ISTORIA kai POLITISMO exei tetoia zwa sto sberko ths na koubalaei kai na "ntanteuei"), anti na ekfrasetai mia apopsh me swsto tropo, opws sas ma8ane (mporei) sto sxoleio 'h mesa apo thn oikogeneia, xwris ubreis kai xudaiothtes, mporw na pw oti eiste kai eseis gia klotsies kai 3ulo, mpas kai ginete an8rwpoi me swstes apopseis. :-)
Kai sthn telikh re zwa ama den sas aresei auto to blog mh to diabazete, psofia gia na brizete to kosmo eiste, epeidh exei diaforetikes apopseis pou den sas aresoun.
DHMOKRATIA shmainei na dexesai kai na sebesai kai tis apopseis twn allwn kai na isxuei gia olous to idio me tous nomous, ama den 8elete dhmokratia trabh3te pros thn KOUBA h sthn KINA.

Anyway.....
Happy New Year from London
Thunderbolt.