Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2010

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΙΚΟ


Στον περίβολο της Βουλής, έφτασαν οι βομβιστές. Εκρηκτικός μηχανισμός, τοποθετημένος σε κάδο απορριμμάτων, εξερράγη στις 20:00, κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Από την έκρηξη, δεν υπάρχουν τραυματίες.
Στις 19:43, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και προειδοποίησε για την επίθεση. "Άκου προσεκτικά" είπε και τόνισε: "Σε 17 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στη Βουλή. Δεν είναι φάρσα".
Στις 20:00, η βόμβα εξερράγη σε πρασιά πίσω από το φυλάκιο του αρχιλοχία στο προαύλιο χώρο της Βουλής. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ήταν μέτριας προς μικρής ισχύος.
Οι εύζωνοι δεν αποχώρησαν από τις θέσεις τους παρότι ενημερώθηκαν για την τοποθέτηση βόμβας.
Από την έκρηξη, αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν
σε απόσταση δεκάδων μέτρων.

Αστυνομικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία γύρω από το Σύνταγμα. Oι αρχές προχώρησαν σε έρευνα του χώρου
για υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Μέχρι στιγμής, καμιά οργάνωση
δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Δεκεμβρίου εξερράγη βόμβα στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού σε κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Την καταδίκη της επίθεσης μπροστά στη Βουλή
τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει, η ενέργεια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πράξη αντίστασης στην άγρια και ολομέτωπη επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση στα λαϊκά δικαιώματα. Αντίθετα, συμπληρώνει το ΚΚΕ, βοηθάει και εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να φοβίσουν το λαό.

Πράξη που αποτελεί πρόκληση απέναντι στη δημοκρατία χαρακτήρισε την επίθεση μπροστά στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Καταδικάζουμε τη βομβιστική ενέργεια στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΝ, "σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, καθώς αυτή βιώνει τις επιπτώσεις μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης, τέτοιου είδους ενέργειες επιδρούν αποπροσανατολιστικά και αξιοποιούνται ως άλλοθι για να αποθαρρυνθούν οι αναγκαίοι κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες απέναντι σε μια πολιτική που πλήττει μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών".

Η Βουλή είναι χώρος αφύλακτος και θα παραμείνει όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με δηλώσεις του που έκανε έξω από τη Βουλή.
"Κάποιοι επιδιώκουν τον πανικό. Δεν φοβόμαστε" είπε ο υπουργός. Όπως τόνισε η επίθεση έγινε στη Βουλή που είναι χώρος υψηλού συμβολισμού για τους Έλληνες.
Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι η Βουλή είναι χώρος αφύλακτος και θα παραμείνει. "Δεν θα μετατρέψουμε την Αθήνα σε αστυνομοκρατούμενη πόλη, για χάρη ολίγων", υπογράμμισε.
Για τους δράστες δήλωσε: "Οι θρασείς θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη".

Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ μετέβη στη Βουλή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος περιορίστηκε στη δήλωση «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».


ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΥΦΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΓΙΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΚΟΠΟΙ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ...


ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2010

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poia dhmokratia
to mpoyrdelo

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ

Ανώνυμος είπε...

._

Λογικός είπε...

το θέμα είναι να δούμε την πραγματικότητα, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, και να μην παρασυρθούμε από την δημοσιοκαφρική αναμετάδοση και σχολιασμό του γεγονότος, που θα ακολουθεί "γραμμές" από διάφορες κατευθύνσεις..

Unknown είπε...

Η δημοκρατια δεν τρομοκρατειται.τι μας λες μωρέ!!!!!!

ποια δημοκρατια?
Αυτη η δημοκρατια που με το "ετσι γουσταρω ", οι βουλευτες δεν μειωνουν τους δικους τους μισθους αλλα , με το "αποφασιζω και
διαταζω ", μειωνουν τους δικους μας?
Αυτη η δημοκρατια που με το ετσι θελω θα μας φορεσουν ελληνες χιλιαδες λαθρομεταναστες?
Αυτη η δημοκρατια που ολα τα στοματα ειναι κλειστα στα ΜΜΕ και αναγκαζομαστε να την να ακουμε τησ deutsche welle του Σπινου στο εξτρα 3 και του

Χaτζαρα στο Blue Sky.
Aυτη η δημοκρατια που με το "ετσι θέλω" ενα νομικο κομμα, με αποφαση του Αρειου Πάγου, το κυρήσσει παρανομο?

Kaι βγηκε και ο σαχλας να μας πει για την ΑΤΡΟΜΗΤΗ δημοκρατια, με υφος απολυτα τσαντισμενο που σου ερχεται να του πεις: σιγα μην σκισεις κανενα καλσον

ρεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

anamenonmeno eitane kai thema xronou to pote tha tin vazane kai se afto to mpourdelo to antro tis klepsias pou legetai VOULI TON ELLINON
trexoune tora ola ta mesa mazikis diafthoras na poune oti eitane vomva megalis isxyos kai ena karo megalopaparies
malakes kleftes kapote to popolo tha xipnisi kai tha sas paei gamiontas idi ginonte ta prota vimata kai i proti pou tha sas ton xosoune eine ta nea paidia pou ta exetai odigisi stis prezes kai stous mpafous epeidi den exoune tipota to kalitero na perimenoun apo mia koinonoia pou tin exetai ftiaxei kargioles politikoi sta metra sas kai exetai valei sto periothorio olous tous neous aftis tix xoras

Ανώνυμος είπε...

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes-enotetes/tromokratia

Ανώνυμος είπε...

καλη φαση.

αλλα ακομα καλυτερα αν ετρωγε κανεναν βολευτη.

Ανώνυμος είπε...

ησ deutsche welle του Σπινου στο εξτρα 3 και του

Χaτζαρα στο Blue Sky. .

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η βόμβα είναι από πολλές απόψεις "super φάση". Και από τον άνεση του καναπέ του κάθε έναν εσάς που λέτε ότι η βόμβα είναι "καλή φάση ..." σίγουρα είναι για εσάς και την βαρετή ζωή που ζήτε. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσετε να ρίξετε καμιά πραγματική βόμβα όπως π.χ. να σταματήσετε να βλέπετε σκουπίδια στην TV, να σταματήσετε να βρίζετε την μάνα των άλλων στα γήπεδα και άλλα τέτοια χαρούμενα ... και τότε παλικαράδες μου δεν θα χρειάζεται να ρίξει κανείς καμιά βόμβα ... γιατί τότε θα είμαστε έστω και στοιχειωδώς ... πολιτισμένοι. Αυτά - Νίκος (και συγγνώμη αν αυτά που "χώνω" παίρνει και κανέναν που ζει την ζωούλα του εκτός καναπέ)

prince serengeti είπε...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΘΑ ΜΠΛΑ ΘΑ ΜΠΛΑ ΑΑΑ ΩΩΩ ΟΓΚΑ ΟΓΚΑ ΑΓΚΑ ΘΑ ΘΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΟΝΓΚΑ ΟΝΓΚΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩΩΩ!!!!ΖΗΤΩ Η ΑΓΚΑ ΧΑΓΚΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ψοφος σε ολους τους καραγιοζιδες που συμετεχουν σε αυτην την παρωδια της δημοκρατιας!!!! Καποια μερα θα ξυπνισει και ο απλος κοσμος και θα τους κρεμασουμε μεσα στην Βουλη, η καλυτερα στην πλατεια Συνταγματος...να φαινονται κιολας οι σκατοφατσες τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους ευζωνους που δεν εφυγαν και παρεμειναν στην δουλεια τους!

Ανώνυμος είπε...

poia re dimokratoa re munia, pou pernate zaxari me tis diakopoules sta nisia kathe kalokairi gia ena mina kai ola DWREAN, kai akoma na plirosete stous anergous to epidoma gia ton ianouareio...
kala sas gamane kathe mera, bomba sti bouli reeeeeeeeee!!!!!!!!!!!