Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2010

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

Αμετακίνητη παραμένει η κυβέρνηση στις θέσεις της για τα αγροτικά ζητήματα και στη στάση της για τις μορφές κινητοποίησης των αγροτών, καθώς και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ευκαιριακή κάλυψη των οικονομικών αιτημάτων των αγροτών, ενώ απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο μέτρων καταστολής σε αυτή τη φάση.
"Δεν κινούμαστε στη λογική των επιδομάτων και την ευκαιριακή και παρελκυστική λογική της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν συζητάμε για δυναμική αντιμετώπιση και δεν εξετάζουμε μέσα καταστολής σε αυτή τη φάση", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πεταλωτής.

Ταυτόχρονα, διέψευσε ότι υπάρχουν κυβερνητικά στελέχη που τηρούν αποστάσεις από την επίσημη γραμμή, η οποία ορίζει ως αυθαιρεσία τους αποκλεισμούς των δρόμων και σημείωσε ότι την υπόθεση χειρίζεται η υπουργός, Κατερίνα Μπατζελή, η οποία διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι "αυτές οι μορφές κινητοποιήσεων υπονομεύουν την οικονομία και ξεθωριάζουν τα αγροτικά αιτήματα', ενώ αναφερόμενος στην τακτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης τόνισε πως "κάθε κόμμα κρίνεται από τη στάση του".
"Εμείς είμαστε υπέρ ενός ειλικρινούς διαλόγου για το παρόν και το μέλλον των αγροτών, δεν έχουμε πόλεμο με τους αγρότες και τους καλούμε να συναισθανθούν την ευθύνη των πράξεών τους", πρόσθεσε.
Επίσης ο Γ. Πεταλωτής εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, καθώς ανέφερε ότι "δεν θα χρεωκοπήσουμε ,αντιθέτως κάνουμε θετικά βήματα και το αποτέλεσμά τους θα φανεί σύντομα".

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε!
Πρώτα θα μας χρεωκοπήσουνε και μετά η φτώχεια φέρνει τη πουτανιά και κανονίζει απο μηδενική βάση τα ποσοστά του ο νταβαντζής.
Μ' αρέσει που ρωτάς που θα οδηγήσει...Θ' αναστενάξει η Συγγρού. Πήδα με αγά μου να ζήσω τα παιδιά μου...
Κι από αγάδες τώρα που γίναμε και πολυπολιτισμικοί νά...μετα συγχωρήσεως.

Γι αυτό θα είναι αμετακίνητη η κυβέρνηση. Σιγά μη μετακινηθεί να χάσει το γλέντι.

Enas aplos politis είπε...

Πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση.
Έχουμε αρκετους μαγκάκους πια.
Αυτό το ζόμπι-αγρότης στον Προμαχώνα Σερρών,ζήτησε on air από τις" άλλες κοινωνικές ομάδες(που θίγονται απο το κλεισιμο των δρόμων) να κάνουν τουμπεκί"! Είναι το ίδιο ζόμπι που ζήτησε την παρέμβαση των Βουλγαρων στα θέματα της Ελλάδας. Κι αντί να τον σικτιρίσουν οι υπόλοιποι αγρότες και να τον περιθωριοποιήσουν τα κανάλια, του δίνουν ακόμα το λόγο.
Βέβαια υπήρχε και το ζόμπι-αγρότης στην Ηγουμενίτσα που εμπόδισε τους επιβάτες να κατέβουν από τα πλοία, "για να ακουστεί το αίτημά τους". Λοιπόν προτείνω η επόμενη συνδικαλιστική κινητοποίηση να είναι να κρατούμε ομήρους με την απειλή όπλων , "για να ακουστούμε" και γιατί όχι να φωνάξουμε και τον Γκρουέφσκι να μας δώσει τα φώτα του.
Κανένας εισαγγελέας που να τιμάει τα λεφτά που παίρνει,υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για το "σκάνδαλο πετρελαίου στο ΑΠΘ"



Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του στον β' ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Γιάννης Αντωνόπουλος (ΦΩΤΟ), που κατηγορείται, μαζί με άλλα 20 άτομα, για το σκάνδαλο με το πετρέλαιο θέρμανσης στο Ίδρυμα. Ο πρώην πρύτανης φέρεται να.... αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, λέγοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα. Με την απολογία του Γ. Αντωνόπουλου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα κρίνει τώρα εάν και ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι υπάλληλοι του ιδρύματος, ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και εταιριών πετρελαιοειδών, καθώς και οδηγοί. Οι κατηγορίες, που απαγγέλθηκαν, είναι σε βαθμό κακουργήματος. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2008 και σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ζημιά που προκλήθηκε στο ΑΠΘ φτάνει τα επτά εκατ. ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Αν σταματήσουν τα μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται μαζί τους, έχω περιέργεια να δω, θα παραμείνουν στα μπλόκα;

Όσο γιά την κυβέρνηση, πολύ καλά κάνει. Αυτό έλειπε, να ενέδιδε σε παράνομους και απολίτιστους εκβιαστές που περνάνε την ώρα τους ξεριζώνοντας δέντρα.