Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΤΕ...ΟΠΑΔΕ...ΟΠΑΔΕ...

Σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα συγκάλεσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, ύστερα από τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου, στην Καβάλα και στα Ιωάννινα.
Στη σύσκεψη, που θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι, έχουν κληθεί να μετάσχουν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο γενικός γραμματέας Δικαιοσύνης, Γιώργος Δημήτραινας και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Λευτέρης Οικονόμου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόθεση του υφυπουργού είναι να ληφθούν μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, όλες οι αποφάσεις που απαιτούνται προκειμένου να αντιμετωπιστεί δραστικά το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, "έστω κι αν χρειαστεί να ανακοινωθούν μέτρα που δεν θα αρέσουν'.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα σωθηκες απο πρωτο χερι...
Φανταζομαι τι μετρα θα ειναι, σιγουρα κλουβες των ΜΑΤ γυρω απο καθε γηπεδο και μεσα στα γηπεδα 100διμοιριες.
Τι αλλα μετρα να ειναι δηλαδη;
Α! και το πολυ να μην επιτρεψουν την προσβαση σε φιλαθλους αντιπαλης ομαδας. :-)

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Οτι μετρα κι αν ειναι, ειτε θα παμε στο καλυτερο ειτε στο χειροτερο.
Θα δειξει ομως.

ΑλητακιΤηςΑθηνας

Γραφεας Πεζικου είπε...

Λυπάμαι, ότι" μέτρα" και να πάρουν ΔΕΝ γίνεται τίποτα γενικώς και ειδικώς.
Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμος!Δυστυχώς όπως σε ΟΛΑ μας έτσι και στα ποδοσφαιρικά μας δρώμενα,λειτουργούμαι λίγο χειρότερα από τριτοκοσμικά!Εμείς που "δώσαμε; τα ΦΩΤΑ του Πολιτισμού" στο κόσμο!Αν δεν παρθούν και εφαρμοστούν ΜΕΤΡΑ που να θεραπεύουν και όχι να αναστέλλουν το κακό ,η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται σε βάρος της χώρας και του λαού της!Μπαχαλοποίηση όπως σε ΟΛΟΥΣ σχεδόν τους τομείς της Δημόσιας Ζωής!Γιατί στο κάτω-κάτω τι φταίει ο καθαρός φίλος του ποδοσφαίρου να υφίσταται αυτά τα απαράδεκτα και καταδικαστέα γεγονότα όταν στη προσπάθειά του να ψυχαγωγηθεί "τρελαίνεται" και κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα και όχι μόνον;...

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο, Γραφέα: Εμείς δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού και δεν κρατήσαμε παρά μόνο ένα φωτάκι το οποίο κρεμάσαμε έξω από την πόρτα, καθώς αυτή η χώρα σε όλους τους τομείς είναι μπουρδέλο.

Ανώνυμος είπε...

Η Αγγλία πώς κατάφερε να περιορίσει τέτοια φαινόμενα; Μέτρα μπορούν να παρθούν. Αλλά και οι ΠΑΕ σέρνουν από πίσω τους μια δύναμη, εύκολο είναι;

Γραφεας Πεζικου είπε...

Αλί και τρις Αλί δυστυχώς μείναμε με το "κόκκινο φωτάκι";
Ανώνυμος/η 7.51

Γραφεας Πεζικου είπε...

Σαφώς και δεν είναι εύκολο αγαπητέ μου,γιατί πρέπει να ομονοήσουν όλες οι συνιστώσες πλευρές του Ποδοσφαίρου μας,αγαπητέ μου κ.Ανώνυμε 8.ο8!!!

prince serengeti είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Η΄΄ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ.

Γραφεας Πεζικου είπε...

prince Serengeti :Πρίγκηπά μου ΟΛΑ μα ΟΛΑ είναι πιθανά γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι της Εξουσίας και της Παραεξουσίας,και όλα μαζί- ή- και το καθένα χώρια παίζουνε το ρόλο Τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!