Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με εκπροσώπους των αγροτών.
"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να λειτουργήσει η αγορά και η κοινωνία" δήλωσε η υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, προσθέτοντας ότι οι αγρότες αποτελούν ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό στρώμα που "νομίζω πως θα πάρει τις σωστές λύσεις για την επίλυση αυτής της κατάστασης που αιχμαλωτίζει το σύνολο της οικονομίας".

Η υπουργός απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα, όπου εμφανίζονταν να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις κατά των αγροτών.
"Είμαστε αποφασισμένοι να συμπαραταχθούμε με τους πολλούς που είναι οι αγρότες και να στηρίξουμε το εισόδημά τους με κάθε θεσμικό μέτρο που μας επιτρέπεται" δήλωσε από την πλευρά του ο υφυπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι ο διάλογος που ξεκινάει με τους αγρότες θα είναι εποικοδομητικός. Πρόσθεσε ότι "οι αγρότες είναι άνθρωποι με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, πιστεύω πως θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα δώσουν τη λύση που πρέπει".

ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ Η ΚΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ;;;

Μπλέ - πράσινος - κόκκινος = ΜΑΥΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!

Ανίκανοι εργαζόμενοι, και τα Σωματεία σας ακόμη, πρέπει να σας τα φτιάχνουν οι εργοδότες,η κυβέρνηση ή τα κόμματα και να σας λένε TI θα διεκδικήστε KAI ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗ(Ι)ΣΟΥΝ...

Αυτός δεν είναι συνδικαλισμός!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ, ΖΩΑ!!!

ANIMALS!!!

prince serengeti είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΠΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ισως γιατι άλλα εταζε η κυβερνηση προεκλογικα και αλλα κανει τώρα με Υπουργους γλαστρες. Αληθεια θυμαμαι το πρεζα να ανεβαζει συχνα φωτογραφίες απο σχολεια που θέλαν φτιαξιμο κ.τ.λ περυση τετοια εποχη και γενικα να ασχολειται πολυ με την παιδεια εφοσον δεν ασχολειται τωρα να υποθεσουμε οτι ο πρωην υπουργος τα εφτιαξε ολα?

Ανώνυμος είπε...

Ίσως γιατί οι εργατοπατέρες τα αρχοντοχοντροκομματόσκυλλα κάνουν κράτει. Τους κρατάν την αλυσίδα τα αφεντικά τους. Η δε αλυσίδα είναι χοντρή για χοντρά ζώα και έχει συγκεκριμένο μήκος. Ίσα για να πουλάνε αγριάδα όχι σε κανέναν άλλον αλλά στα πρόβατα τους εργαζόμενους που τους κρατάνε σε καταστολή με ασκήσεις ακριβείας. Αφού ξεχαρμανιάσουν τους τραβάνε ένα πούλημα και τους στέλνουν στο σφαγείο...

Το συντομότερο ανέκδοτο: κομματικός συνδικαλισμός!!!

Ρίχτα λεβέντη!

Να!!! ΖΩΑ !!!!

ΑΝΙΜΑΛΣ!!!!

Ρε παιδιά απαντήστε μου! Είναι δυνατόν να είμαστε τόοοοσο μαλάκες!!! και ότι αυτά τα κοπρόσκυλα εκπροσωπούν τους εργαζόμενους!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω την αδικείτε την κ. Μπατζελή.

Διαβαστε το βιογραφικό της και θα φρίξετε, εγώ πάντως βγήκα απ τα ρουχα μου.

Ποιός ψυχοπαθής στο ΠΑΣΟΚ δημιουργησε ολες αυτές τις επιτροπές και Συμβούλεια, και μετά δεν μας φτάνουν τα χρήματα για μισθούς και συντάξεις;

Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι;

Ρε αντε να δουλέψετε, αντε να βγαλετε ενα μεροκαματο, να πληρώσετε ενα ένσημο στο ΙΚΑ και μετά να κοψετε τη δικια μου σύνταξη.



"Βιογραφικό - CV Κατερίνα Μπατζελή"

Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ,

Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού,

Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος

Μέλος επίσης των Επιτροπών:

Γεωργίας και Ανάπτυξης

Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων

Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων

Πολιτισμού, Παιδείας και Νεολαίας

Προσωρινής Επιτροπής

Προσωρινής Επιτροπής Κλιματικών Αλλαγών

Μικτής Κοινοβουλευτικής

Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Σύμβουλος στον ιδιωτικό και συνεταιριστικό τομέα

Γενική Γραμματέας Υπουργείου Γεωργίας

Μέλος του Γραφείου της Επιτρόπου

Συνεργάτης της Ελληνικής Σοσιαλιστικής

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου

Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου

Μέλος της Γραμματείας

Mέλος του προεδρείου


Εχει κι αλλους πολλούς στο ΠΑΣΟΚ σαν τη Μπατζελή;

Ανώνυμος είπε...

Αν η μπατζελη παει στον ιδιωτικο τομεα με αυτο το βιογραφικο θα γελαει και το παρδαλο κατσικι το χουνε μαθει ποια πως γεμιζουν τα κομματοσκυλα το βιογραφικο τους ε ρε για σφαλιαρες ειστε και στο πασοκ και στην νδ