Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ..Ή ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΟΥΣ;;;

Μετά τους εφοριακούς και τους τελωνειακούς, και οι υπάλληλοι της Βουλής δηλώνουν ότι δεν θα δεχτούν σε καμία περίπτωση μείωση των μισθών ή περικοπές των επιδομάτων τους.
Σε «εξωθεσμικά κέντρα που επιχειρούν να πλήξουν την αξιοπιστία των θεσμών της Δημοκρατίας» και «σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τη φύση της εργασίας μας», απέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής Βασίλης Θώδης, τις αναφορές στο ύψος των αποδοχών τους, απειλώντας μάλιστα με κινητοποιήσεις σε περίπτωση που επιχειρηθούν περικοπές.
Ο κ. Θώδης πρόσθεσε ότι το τελευταίο διάστημα οι υπάλληλοι της Βουλής δέχονται ανελέητη επίθεση από Μέσα Ενημέρωσης που υποστηρίζουν ότι είναι προνομιούχοι.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν θα επιτρέψει την επίθεση σε βάρος τους, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν θέλει και κάποιοι να είναι προνομιούχοι.
Ο κ. Πετσάλνικος πρόσθεσε ότι «σε αυτή την οικονομική κρίση όλοι πρέπει να εκπέμψουμε μήνυμα ουσιαστικό», ενώ επισήμανε ότι «οι βουλευτές έδωσαν πρώτοι το παράδειγμα ότι πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι για έξοδο από την κρίση».

ΠΡΕΖΑ TV
29-1-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΔΕΣ...ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΗΣΤΕΣ ΤΩΡΑ!

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ EΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΩΝΗΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΩ ΑΠΟ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ..ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ama plhrwnontai parapanw apo tou kanonikou (se sxesh me tous upoloipous dhmosious upallhlous) prepei na to upostoun . alla exoun ta mesa autoi ( alliws pws tha mpainane sthn voulh) kai tha ta kataferoun!

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα νουμερα δεν ειναι που δουλευουν και καλα 16 μηνες το χρονο;

prince serengeti είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΙΣΑΣΘΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΒΟΥΛΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΑΚΟΜΗ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:1}ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.2}Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ.Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ Ε ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΤΕ ΛΕΚΑΝΑΤΖΟΥΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.