Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Επιστολή-καταγγελία για τα «στοιχεία» τα οποία οδήγησαν στην προφυλάκιση του 21χρονου γιου του αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά που επέδειξαν στην περίπτωσή του οι δικαστικές Αρχές, απέστειλε στην «Ε» ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος κρατείται ήδη στις φυλακές με... ενδείξεις εμπλοκής στους «Πυρήνες της Φωτιάς» αποτυπώματά του σε... κινητά αντικείμενα.
Και δη σε μια... κενή σακούλα σκουπιδιών κι ένα φυλλάδιο από τα κατασχεθέντα στο σπίτι του Χαλανδρίου, τα οποία μάλιστα βρέθηκαν σε κοινόχρηστο χώρο.

«Με την επιστολή μου αυτή -εξηγεί ο πατέρας του 21χρονου- θέλω να πω στην ελληνική κοινωνία τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τη Δικαιοσύνη κάποιοι από τους λειτουργούς της. Συγκεκριμένα, προφυλακίζεται το παιδί μου ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης με αιτιολογικό, «κατά τους δικαστές», ότι βρέθηκε ένα αποτύπωμά του σε μια άδεια σακούλα νάιλον και σε ένα φυλλάδιο, δηλαδή πράγματα που μπορεί να έχουν ακουμπήσει και μεταφέρει χιλιάδες χέρια. Η απόφασή τους στηρίχθηκε σε αυτά τα «ατράνταχτα» στοιχεία. Εφτασαν να ισχυριστούν ότι ενώ είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως εναντίον του από 13/1/2010 δεν τον έβρισκαν στο σπίτι, ενώ συνελήφθη 18 μέρες μετά, έξω από το σπίτι μας, την ώρα που έβγαινε αμέριμνος!! Τελειώνοντας, σας ενημερώνω ότι δεν δέχτηκαν μάρτυρες να βεβαιώσουν την παρουσία του παιδιού μου στο σπίτι, πριν την απόφασή τους, ενώ αποφάσιζαν την προφυλάκισή του. Τους κάλεσαν την επόμενη μέρα, ενώ ήδη το παιδί μου είναι στη φυλακή!!

Για ευνόητους λόγους δεν γράφω τα στοιχεία μου, θέλοντας να προφυλάξω και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου».
Ο νεαρός κατηγορούμενος καταθέτει σήμερα, διά της συνηγόρου του, Μαρίνας Δαλιάνη, προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης.
Θα τονίζει ότι «η ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων περιγράφεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΑΔΑ, το οποίο δεν συνοδεύεται από την αντίστοιχη έκθεση πραγματογνωμοσύνης, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η ακρίβεια της ταυτοποίησης» κι ότι τα αντικείμενα «που δεν παρουσιάζουν κανένα ποινικό ενδιαφέρον, θα μπορούσαν να έχουν μεταφερθεί εκεί από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο».

ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα μαλακα πατερα παθαινει οποιος πατερας γραφει σταρχιδια του το παιδι του απο μικρο στην οικογενεια γιατι αυτο μικρο ειναι τις μαλακιτσες του θα τις κανει. Εσυ τι εκανες τωσα χρονια ΜΑΛΑΚΑ? Τι πρόσεχες? Τωρα ειναι αργα για δακρυα δεν μας πειθεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε μας λέει ο πατέρας και τι φυλλάδιο ήταν αυτό και τι περιείχε η περιβόητη σακούλα; Και φυσικά τι έκανε τόσα χρόνια για να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του αντί να το αφήνει με κακές παρέες;

Ανώνυμος είπε...

η σακουλα ηταν απο σουβλατζικδικο της γειτονιας και ειχε απομειναρια μπιφτεκιου.οσο για τη προκυρηξη ελεγε θανατος στους φασιστες και πουλημενους σα και σενα και λευθερια σε οσα αυτια και ματια διαβαζουν και βλεπουν τα σχολια σου.