Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2010

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΥΨΟΥΣ 4,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

Το κλιμάκιο των ελεγκτών των διεθνών οργανισμών ήλθε, είδε και δεν πείστηκε από τα μέτρα και τις προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης, και ζητεί πρόσθετα μέτρα -συνολικού ύψους 4,8 δισ. ευρώ- για την πιστή εκτέλεση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης...
Σύμφωνα με πήγες του υπουργείου Οικονομικών οι διαφωνίες των κοινοτικών εντοπίζονται στη μεγαλύτερη του αναμενόμενου ύφεση της ελληνικής οικονομίας, στις προβλέψεις των εσόδων απο την πάταξη της φοροδιαφυγής καθώς και στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ
Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη, ο αρμόδιος επίτροπος Όλι Ρεν είπε ότι την Τρίτη αναμένεται να ενημερωθεί από το κλιμάκιο των επιθεωρητών της Κομισιον, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, που ολοκλήρωσαν την επισκεψη τους στην Αθήνα.
Ο κ. Ρεν τάχθηκε υπέρ της διοργάνωσης δημόσιας ακρόασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την ελληνική οικονομία.
Στόχος, όπως είπε, να εξετασθούν οι λόγοι και οι αιτίες που οδήγησαν στη σημερινή κρίση. Την πρόταση είχε διατυπώσει ο αρχηγός της ομάδας των Φιλελευθέρων Γκι Βερχοφστάτ.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Ρεν είπε ότι την Παρασκευή αναμένεται να ενημερωθεί απο το κλιμάκιο των επιθεωρητών της Κομισιον, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, που ολοκλήρωσαν την επισκεψη τους στην Αθήνα.
Ο κοινοτικός επίτροπος τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τη χώρα μας και θα συναντηθεί με τους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο και την υπουργό Οικονομίας Λούκα Κατσέλη.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Ρεν δεν έχει ολοκληρωθεί, θεωρείται πάντως πιθανό ότι θα συναντηθεί και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο και την υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Η κυβέρνηση αναμένεται να δημοσιοποιήσει τη νέα δέσμη μέτρων για την ανάταξη της οικονομίας μετά την επίσκεψη του κοινοτικού επιτρόπου.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 5,6ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ...ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΑΝ ΟΧΙ....ΜΑΥΡΟ ΦΊΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ...ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....

ΠΡΕΖΑ TV
26-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

είδατε τα χειρότερα blogs;