Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2010

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΕΦΤΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ...

Προκλητική καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου" στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή
που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ

"Το άσυλο, πέρα από κεκτημένο του λαϊκού και φοιτητικού κινήματος, διασφαλίζει τη δυνατότητα ελεύθερης διακίνησης ιδεών, ιδιαίτερα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε", αναφέρει και τονίζει: "Η συνεχής στοχοποίηση του εντάσσεται στα πλαίσια ενός συνολικότερου σχεδίου της κυβέρνησης να χτυπήσει κάθε κινηματική διαδικασία και να καταστείλει κάθε αντίσταση, προκειμένου να εμποδίσει τους συλλογικούς μας αγώνες. Η καταφανής παραβίασή του για πράξεις που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται ως κακουργηματικές αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, ειδικά σε μέρα γενικής απεργίας".
Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς δηλώνει ότι θα βρεθεί απέναντι, τόσο στην καταστολή που δέχονται τα δημοκρατικά δικαιώματα και οι ελευθερίες, όσο και "στα ακραία, νεοφιλελεύθερα μέτρα που προωθεί το ΠΑΣΟΚ για την διέξοδο από την κρίση, με αποκλειστικά θύματα τη νεολαία και τον κόσμο της εργασίας".

ΠΡΕΖΑ TV
25-2-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνανε.Από πότε η καταστροφή και η κατάχρηση του ασύλου είναι μαγκιά;Και φυσικά και η διακίνηση κοκαΐνης που πηγαίνει σε βουλευτές του Ψύριζα.

Ανώνυμος είπε...

τον τΣΥΡΙΖΑ δεν τον βλεπω να ξαναβλεπει βουλη ποτε ξανα..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που και πως κολάει αυτή η του Συριζα, μόνο ο Κουράκης κατάλαβε. Το θέμα είναι οτι κανείς δεν καταλαβαίνει την τέλεια αλογοουρά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύριζα μάλλον θα έπρεπε να αλλάξει όνομα, καθώς δεν είναι καθόλου ριζοσπαστικό να υποστηρίζει κανείς άχρηστες και ξεπερασμένες Ελληνικές πατέντες όπως είναι το άσυλο.

Το οποίο θα ήταν πολύ καλύτερο να καταργηθεί, παρά να συνεχίσει να εξευτελίζεται έτσι.

Ανώνυμος είπε...

re preza gia pes mou...posa ekatosta paraviastike to asylo???aisxos...na prosfygei o syriza sto dikastirio tis xagis...den tha perasei o fasismos..sta armata sta armata empros ston agwna..ki an den exete armata..parte thn mercedes tou mpampa sas..

Ανώνυμος είπε...

μα είναι δυνατόν σε μία δημοκρατική (λέμε τώρα)χώρα να μην μπορείς να κόψεις μία μπάρα να κάψεις ένα αυτοκίνητο να στείλεις στο νοσοκομείο ένα φύλακα και αμέσως πλακώνουν οι μπάτσοι,μα που ζούμε επιτέλους??