Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!


Η λειτουργια του πρωτου ακτινοθεραπευτικου κεντρου για ανηλίκους εχει καθυστερήσει δεκαετιες τωρα...
Με την δωρεά του ΟΠΑΠ και την κινητοποίηση της Φλόγας αγοράστηκε το ακτινοθεραπευτικο μηχανημα νεοτερης τεχνολογιας που εχει εγκατασταθεί στο νοσοκομειο Παιδων Αγλαϊα Κυριακου...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!


ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ,ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΎΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
20-2-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και εργάζομαι ως διασώστης στις πρώτες βοήθειες, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στο νοσοκομείο Αγλαία για να θέσω με την βοήθεια άλλων υπό λειτουργία αυτό το μηχάνιμα. Αλλά να που δεν μπορώ.
Να ντρέπονται όσοι παίζουν με την τύχη και των πόνο των καρκινοπαθών
παιδιών. Και όσοι από τους έντιμους έλληνες δεν καταλαβαίνουν ή δε θέλουν να δουν πόσο απέχουμε από την εκσυγχρονισμένη Ευρώπη στο τομέα της Υγείας, ας πάνε καμία βόλτα στο εξωτερικό, να δουν τη διαφορά που υπάρχει στο δικό τους τομέα της Υγείας και στο δικό μας για να ανοίξουν λίγο τα μάτια.
Μέχρι και οι διασώστες είναι εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα μηχανίματα στο ασθενοφόρο. Νομίζεις ότι αλλάζεις πλανήτη, τέλος πάντων, όποιος καταλαβαίνει καλώς. :)

Darkness

Μαγνολίτης είπε...

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ:
Δεν είναι μηχάνημα, είναι έργο μοντέρνας γλυπτικής.. το μόνο που θέλει έιν ξεσκόνισμα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
είσαστε πολύ κακεντρεχείς με το να λέτε οτι σε αυτήν την άγια χώρα που προστατεύει ο Θεός ο ίδιος και επιβλέπει ολόκληρη ΕΕ συμβαίνουν αυτά τα πράγματα γιατί κανένα παιδάκι δεν έχει πρόβλημα υγείας.. είναι όλα έξω στα καταπράσινα πάρκα και παίζουν χαρούμενα μετά το τέλος μιας παραγωγικής ημέρας στα πραγματικά αξιοθαύμαστα σχολεία.

Ο θεός να σας φωτίσει να δείτε την πραγματικότητα κάποτε, και αν δεν σας φωτίσει αρχίστε τα ναρκωτικά.. τόσοι και τόσοι πήραν.. το πολύ πολύ να πεθάνετε που θα γινόταν ετσι και αλλιώς κάποτε..