Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2010

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Διαψεύδει το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Speigel, όπου αναφέρεται ότι οι ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να χορηγήσουν «από 20 ως 25 δισεκατομμύρια ευρώ» για να βοηθήσουν την Αθήνα να ξεπεράσει τη δημοσιονομική κρίση, το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.
"Πρόκειται καθαρά για εικασίες", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Μάρτιν Κράιενμπαουμ.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο χορήγησης βοήθειας από τις χώρες της ευρωζώνης προς την Ελλάδα υπογράμμισε: "Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις στους κόλπους του υπουργείου Οικονομικών που να αφορούν μια βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων από τις χώρες της Ευρωζώνης προς την Ελλάδα".

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά, γιατί αρκετοί Γερμανοί, ξεσικώθηκαν πάλι και άρχισαν να λένε παπαρολογίες για την χώρα μας και γενικά για τους Έλληνες, από 'κει φαίνεται ότι μιλούν με προκαταλήψεις και το κυριότερο, πιστεύουν τα πάντα που τους σερβίρουν τα MME.
Τώρα ας σταματήσουν για λίγο, γιατί με το παραμικρό που ακούν και έχει σχέση με λεφτά και ιδίως τώρα με την Ελλάδα, σαλτέρνουν, άσε που άρχισαν να πετάν και αρκετοί τα υπόγεια ρατσιστικά τους.
Επειδή δημιοσίευσε ένα περιοδικό ότι θα δανείσει η Γερμανία λεφτά στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι αληθεύει 100%.
Αρκετά πέξανε, ας σταματήσουν για λίγο, μην πάθουν και κανένα εγκεφαλικό στο τελός και έχουμε άλλα.
:P

Darkness