Πέμπτη, Φεβρουαρίου 04, 2010

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2010 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ "SUPER",ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας μεθαύριο Παρασκευή, 5 Φλεβάρη 2010, στη 1.00 το μεσημέρι, πραγματοποιούν ανάπηροι, γονείς κηδεμόνες Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) και εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή και Πρόνοια που συσπειρώνονται στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και την Επιτροπή Φορέων και Συνδικαλιστών του Αναπηρικού και Γονεϊκού Κινήματος.

Η κινητοποίηση εντάσσεται στη δραστηριότητα που αναπτύσσει το αγωνιστικό κίνημα των ΑμΕΑ ενόψει και της απεργίας στις 10 Φλεβάρη. Μεταξύ άλλων, προτάσσεται η ανάγκη να σταματήσουν οι γονείς να πληρώνουν για τις ανάγκες εκπαίδευσης και αποκατάστασης των παιδιών τους, να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα στους απλήρωτους εργαζόμενους της ειδικής αγωγής, να σταματήσουν οι περικοπές σε παροχές θεραπείες, φάρμακα, τεχνικά βοηθήματα και ιδιαίτερα σε επιδόματα και συντάξεις κ.ά.

ΠΡΕΖΑ TV
4-2-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

////
==Καλή αντάμωση, κ. Παπανδρέου, στα πεζοδρόμια.==
/
=Αλλάξαμε τον καπετάνιο, αλλά βουλιάζουμε
/
Άλλα υποσχεθήκατε, άλλα πράττετε. Από τον Παπανδρέου… στον Ανδριανόπουλο με τέσσερις μήνες καθυστέρηση. Μας βουλιάζουν οι ερασιτέχνες. Άφησαν τους κερδοσκόπους να μας κλέψουν και τώρα μας σπρώχνουν πιο βαθειά στην ύφεση.

Γράφει ο Ενδελεχής
Εκτός κι αν όλα έγιναν από το Μαξίμου… βάσει σχεδίου. Έστησαν το αποπνικτικό σκηνικό, με κάποιο κόστος βεβαίως για τον δημόσιο κορβανά, για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να μπορέσουν με το μικρότερο πολιτικό κόστος να επιβάλουν τα μέτρα. Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση αξιοποίησε το κλίμα των τελευταίων εβδομάδων. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπανδρέου ανακοίνωσε τα πρώτα μέτρα την παραμονή της έγκρισης του ΠΣΑ από την Κομισιόν.

Γράφουμε τα πρώτα μέτρα γιατί με ποια αξιοπιστία μπορεί η κυβέρνηση να μας διαβεβαιώσει περί του αντιθέτου. Ποιος μπορεί να μας πείσει ότι δεν θα συνεχίσουν να πιέζουν την ελληνική οικονομία οι κερδοσκόποι, ζητώντας αυτοί και οι… αόρατες αγορές δεύτερο και τρίτο πακέτο επώδυνων μέτρων;

Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση μεταθέτει όλα τα κερδοσκοπικά παιχνίδια (και τα χάλια της οικονομίας μας) στους ώμους των μισθωτών και των συνταξιούχων. Καμία πρωτοβουλία για την αναδιοργάνωση της αγοράς. Κανένα αναπτυξιακό σχέδιο. Καμία πρόταση στους Ευρωπαίους για μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική αλληλεγγύης στις αδύναμες χώρες και αντιμετώπισης των κερδοσκόπων.

Το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης Παπανδρέου περιορίζεται στην μείωση της κατανάλωσης και στην προτροπή στα ταμεία πουλήστε όσο όσο την περιουσία σας.

Όλα αυτά μετά από τέσσερις μήνες ερασιτεχνισμών, παλινωδιών, παιδαριωδών λαθών. Διώξανε λεφτά από τις τράπεζες, ακόμα φτιάχνουν το φορολογικό, ψάχνουν την πολιτική τους στο ασφαλιστικό και με διάφορες άστοχες δηλώσεις (Παπακωνσταντίνου περί κινέζων και Παπανικολάου για νέο δανεισμό) επέτρεψαν στους κερδοσκόπους να κάνουν πάρτι στα ομόλογα και στις μετοχές.


http://www.fmvoice.gr/#2!2!9188

==Καλή αντάμωση, κ. Παπανδρέου, στα πεζοδρόμια.==

Ανώνυμος είπε...

=Σε μεγάλη κ ρ α τ ικ ή ασφαλιστική εταιρία:
-260 εργαζόμενο [σε σύνολο περίπου 500] έχουν πληρωθεί διπλά την κανονική τους άδεια[16,5 μισθοί το χρόνο] .
-Τρεις απαλλαγμένοι συνδικαλιστές, έχουν επίσης κάνει το ίδιο.
-….και αυτός[απαλλαγμένος συνδικαλιστής], με αγωγή που κατέθεσε κατά της εταιρείας διεκδικεί να πληρωθεί την άδεια και σε πρώτο βαθμό έχει δικαιωθεί....
….και μετά σου λένε η ανεργία καλπάζει.
.
= ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ. ΚΑΙ Η κα ΜΠΑΤΖΕΛΗ????