Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2010

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτούν την κατάργηση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στέλνουν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων.

Στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι:
- στον ιδιωτικό τομέα
- στις ΔΕΚΟ
- στις τράπεζες (ΟΤΟΕ)
- οι δημόσιοι υπάλληλοι
- οι δάσκαλοι (ΔΟΕ)
- οι καθηγητές (ΟΛΜΕ)
- οι δημοσιογράφοι

Σημερα θα γίνει συλλαλητήριο στην Αθήνα (11.00 π.μ. στο Πεδίον του Αρεως), ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ομονοίας.
Στη Θεσσαλονίκη επίσης θα πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις. Το Εργατικό Κέντρο της πόλης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στις 10:30 το πρωί, ενώ το ΠΑΜΕ στις 10 στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Περιορισμένη θα είναι η κίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.
Στο Λεκανοπέδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ:

Δεν θα κινηθούν ολόκληρο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ, το Τραμ, ο Προαστιακός, το Μετρό και τα τρόλεϊ.
- Στα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) θα γίνει στάση εργασίας από τις 5 έως τις 7.30 το πρωί και από τις 22.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
- Στον Hλεκτρικό (ΗΣΑΠ) θα γίνει στάση εργασίας έως τις 10 το πρωί και από τις 16.00 έως τη λήξη της βάρδιας

Στη Θεσσαλονίκη, από τον ΟΑΣΘ ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.
Ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί εβδομήντα τρία (73) λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια θα έχουν έναρξη από 4:30 έως 6:00 και λήξη 20:00 έως 23:30 περίπου.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγά πρέζα θα σκίσεις κάνα καλσόν!!!

r3nos είπε...

όλοι να κατεβαίνουνε αλλά γιατί σε ξεχωριστές συγκεντρώσεις??? έλεος

Ανώνυμε δικό σου είναι το καλσόν και κάνεις έτσι???????

Ανώνυμος είπε...

Στους Έλληνες αρέσει να κατεβαίνουνε μαζικά στους δρόμους. Παραμυθιάζονται ότι άμα βγαίνουνε και φωνάζουνε, οι πολιτικοί αμέσως θα τους φοβηθούν. :-D

Ανώνυμος είπε...

O anonymous 12,54pm, anti na pei kati swsto sxetika me to 8ema, thn leei se allous gia na 3edwsei ligo. Afhste ton.

Esu anonymous 4,36mm, ti xairesai? kala kanoun kai katebenoun stous dromous, toulaxiston den ka8onte sto kanape. :D kanoun kati a3ioprepes sth zwh tous, akomh ki an den prokeite na alla3ei tipota.

Ανώνυμος είπε...

Kai sigoura anonymous 4,36mm, gia na les kati tetio, 8a koroideueis kai tous goneis pou pi8ano na phgan kai autoi stis poreies, 'h mhpws anhkeis sthn eulogimenh koinwnikh ta3h twn plousiwn kai goustareis na blepeis thn katantia mias koinwnias kai na gelas me ta problhmata tous?
Asto mhn apantas. :-)