Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2010

ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ...ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΟΥΝ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ...ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...!!!

Ολοκληρώνεται έως τα τέλη Φεβρουαρίου η κλήση και των υπόλοιπων κατηγορουμένων στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου από την ανακρίτρια του Εφετείου, προκειμένου να απολογηθούν και οι βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης, οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος, καθώς και οι σύμβουλοι του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Στο μεταξύ ενώ έχουν αρχίσει και οι πρώτες καταθέσεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση του Βατοπεδίου, οι δύο μοναχοί αλλάζουν στάση και υπερασπιστική γραμμή απέναντι στους πολιτικούς, που τους στήριξαν.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, απευθύνθηκαν ήδη σε άλλα δικηγορικά γραφεία από αυτά που τους εκπροσωπούσαν έως σήμερα και έχουν αποδεχτεί την άποψη ότι πρέπει να εμφανισθούν στη Βουλή όχι μόνο για να καταθέσουν απολογητικό υπόμνημα, αλλά και για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μελών της επιτροπής. «Θα πουν την αλήθεια και θα υπάρξουν εκπλήξεις», μας έλεγε άνθρωπος πολύ κοντά στη Μονή Βατοπεδίου. Αυτό μπορεί να σηματοδοτεί και νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Το άνοιγμα των λογαριασμών της μονής αλλά και της υπεράκτιας εταιρείας Rassadel, που διακίνησε εκατομμύρια και σε ελληνικές τράπεζες, αναμένεται με ενδιαφέρον, προκειμένου να εντοπισθεί επιτέλους αν διακινήθηκε και σε αυτή την υπόθεση ύποπτο «πολιτικό χρήμα».
Το πλέον ενδιαφέρον από τη λειτουργία της εξεταστικής είναι ότι σε περίπτωση που οι άμεσα εμπλεκόμενοι αποκαλύψουν πράγματι την αλήθεια, η υπόθεση αυτή είναι η μόνη που έχει πλευρές τυχόν ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων, που δεν έχουν ακόμα παραγραφεί. Και αυτό διότι η πώληση του ολυμπιακού ακινήτου έγινε την άνοιξη του 2008, και δεν έχει παραγραφεί. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τύχη των «ιερών φιλέτων» του Δημοσίου, που παραχωρήθηκαν παρανόμως σύμφωνα με το Νομικό Συμβούλιο στη Μονή Βατοπεδίου. Είναι άγνωστο αν το Δημόσιο θα ακολουθήσει δικαστικό δρόμο για να επανακτήσει τα ακίνητα που του ανήκουν.

ΠΡΕΖΑ TV
21-2-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάζω στοίχιμα ότι έχεις κακή σεξουαλική εμπειρία με παπά!Τώρα αν ήσουν ο παθητικός ή ο ενεργητικός δεν το γνωρίζω!

Μουτς ρε!!!

FREZA TV

Ανώνυμος είπε...

xaxa