Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2010

ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Η παράνομη μετανάστευση ήταν από τα βασικά θέματα του Συμβουλίου υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες. Τις ελληνικές θέσεις υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης . Θέμα το οποίο επανήλθε στο Συμβούλιο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε κοινή πρωτοβουλία Ελλάδας-Γαλλίας.
Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, η συζήτηση στο σημερινό Συμβούλιο επικεντρώθηκε στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης κυρίως στην ανατολική Μεσόγειο όπου υπογραμμίστηκε ότι « το πρόβλημα της ανατολικής Μεσογείου, το πρόβλημα της νότιας Ευρώπης και των μεταναστευτικών πιέσεων, είναι πρόβλημα όλης της Ευρώπης».
Κατά την παρέμβασή του στο Συμβούλιο, ο υπουργός είπε ότι παρουσίασε στους ομολόγους του το πρόβλημα σε όλο του το φάσμα και σε όλη του την έκταση δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία για το πώς η Ελλάδα διαχειρίζεται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές. "Ένα πρόβλημα το οποίο πολιτικά είναι δύσκολα διαχειρίσιμο, κοινωνικά είναι δυσβάσταχτο και ανθρωπιστικά απαράδεκτο», είπε. Συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα επιθυμεί να διαχειρίζεται τις ανθρώπινες ψυχές με τρόπο που αρμόζει στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην ανθρώπινη υπόσταση, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στις ανθρώπινες ελευθερίες, το διεθνές δίκαιο των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ακόμη ότι από την άλλη πλευρά η Ελλάδα, ως μικρή χώρα, υφίσταται πολύ μεγάλες μεταναστευτικές πιέσεις και τόνισε ότι « δεν μπορούμε, σε καμιά περίπτωση, μόνοι μας να διαχειριστούμε ένα ζήτημα που αφορά όλη την Ευρώπη».
« Ζητήσαμε τη στήριξη των εταίρων μας στην ΕΕ και φαίνεται ότι δρομολογούνται λύσεις, δρομολογούνται πολιτικές», ανέφερε ακόμη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Στη συνέχεια ο κ. Χρυσοχοϊδης επεσήμανε ότι πρόσφατα σημειώθηκε μια θετική εξέλιξη με την εγκατάσταση στον Πειραιά του επιχειρησιακού βραχίονα για την ανατολική Μεσόγειο του οργανισμού φύλαξης και επιτήρησης των συνόρων της Ευρώπης, Frontex. "Εμείς δηλώσαμε ότι θα είμαστε έτοιμοι την 1η Ιουλίου να λειτουργήσει αυτό το γραφείο στον Πειραιά, έτσι ώστε να αρχίσουν να εργάζονται όλα μαζί τα κράτη μέλη να ενισχυθεί ο επιχειρησιακός μηχανισμός σε μέσα, εναέρια και πλωτά, σε ανθρώπινο δυναμικό, σε ειδικούς, έτσι ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί το προσεχές διάστημα”, είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη , στο σημερινό Συμβούλιο, ανακοινώθηκε από την Επιτροπή ότι προχωράει, με γρήγορους ρυθμούς, η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας και διακηρύχθηκε, από την πλευρά της Επιτροπής, ότι υπάρχει θέληση και από την πλευρά της Τουρκίας για υπογραφή συμφωνίας. Η ελληνική πλευρά τόνισε ότι η όποια χρηματοδότηση, μετά την υπογραφή της συμφωνίας, θα πρέπει να συνδέεται με την εφαρμογή της συμφωνίας, διότι και σήμερα η Τουρκία λαμβάνει κοινοτική χρηματοδότηση ως χώρα υπό σύνδεση, χωρίς όμως να αξιοποιεί τους κοινοτικούς πόρους για την προστασία των συνόρων της από την παράνομη μετανάστευση.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ακόμη ότι έλαβε πρόσκληση από τον Τούρκο ομόλογό του να επισκεφθεί την Τουρκία το προσεχές διάστημα προκειμένου να συζητήσει το ζήτημα αυτό, το οποίο «κάθε μέρα, όλο και περισσότερο, αρχίζει και γίνεται ένα μεγάλο πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα στη χώρα».
«Εμείς από την πλευρά μας, ήδη έχουμε πολύ σπουδαία αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τη φύλαξη των συνόρων. Θέλω να σας πω ότι ήδη ένα πολύ αποφασιστικό μήνυμα έχουμε στείλει προς τους διακινητές: Η έξοδος της χώρας πλέον δεν είναι ανοιχτή στον οποιονδήποτε για την υπόλοιπη Ευρώπη, για την Ιταλία. Τα δυο λιμάνια της χώρας, η Πάτρα και η Ηγουμενίτσα, αλλά και τα κύρια αεροδρόμια της χώρας έχουν θωρακιστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι σχεδόν αδύνατη η παράνομη έξοδος από τη χώρα», κατέληξε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;;;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
25-2-2010

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον κ. χρυσοχοιδη

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Ιταλία, έναν Μπερλουσκόνι θέλουμε και μεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΡΕ ΠΑΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ 24ΩΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ.Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΑ, ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

9.17 Τα ίδια έλεγε και ένας που πέρασε απο πατησίων χτες.
Στο τέλος όμως τον πείσαμε.Χάρηκε τόσο μάλιστα που συννενοηθήκαμε που μας άφησε για ενθύμιο και τη ζακέτα του!!!!!
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/dsc00256.jpg

Ανώνυμος είπε...

Έχω και εγώ πολλά αναμνηστικά από φίλους σας που συχνάζουν πατησίων,όπως μερικά δοντάκια και καθρέφτες από τις Mercedes που τις παρκάρουν Κολωνάκι και μετά γυρίζουν Κηφισιά για να που καληνύχτα στην μαμά.

Ανώνυμος είπε...

mpravo 9:46 deiksate poso sthrizete thn dimokratia eseis oi proodeutikoi kai oi akompleksaristoi xaxa provata twn kommaton

Ανώνυμος είπε...

At 9:46 μμ, Ανώνυμος

mpravo re malaka.

eisai o iroas mou..

otan megaloso thelo na sou moiaso.

XATZIMALAKA ME PERIKEFALAIA

Ανώνυμος είπε...

Ποιά μερσεντές ρε βλαμάδι 10.00.
Κόψε αυτή την καραμέλα,έχει παλιώσει τ αστείο.
Το μόνο δοντάκι που μπορεί να έχεις εσύ είναι από αυτά που έβγαζες παιδάκι,ζώον.
10.01 τι πρόβατα των κομμάτων ρε άσχετε?σοβαρέψου σε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

9.46 ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ,ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΣΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΚΙΑ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

σημασία και όχι ''συμασια''... αγράμματο φασιστοειδές

Ανώνυμος είπε...

Ρε ρόμπα 10.45 μάθε ορθογραφία και μετά πόσταρε.Ή ρώτα τη μαμά σου αν είναι εύκαιρη να σου πει.
Αγράμματο ζώον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΦΑΛΤΣΑΡΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

11:03.... οποιος το λέει πρώτος είναι! νια νια νια

Ανώνυμος είπε...

Χαχα αρχισε τα αστεία με τις μάνες το άλλο το δεκάχρονο.
αχαχαχαχαχ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά 10:46 μην κλαις θα σου πάρει ο μπαμπάς ένα fiat για να μπορείς να το παρκάρεις εξάρχεια χαχα

Ανώνυμος είπε...

10:26 Λάθος :o

Ανώνυμος είπε...

11.29-11.30
Μην ανησυχείς για τα μεταφορικά μου.
5 μηχανές έχουμε καβατζώσει τις 2 τελευταίες βδομάδες από φασιστάκια.
Κάνω το εκάλη-εξάρχεια σε 5' πλέον.
χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

γιατί πάντα οι αναρχομαλάκες λένε εμείς , κάναμε ράναμε κτλ πάντα στον πληθυντικό... αγέλη είστε;
ή μήπως τόσο θρασόπουστες και ψευτόμαγκες που την πέφτετε καμιά 10αριά σε έναν ; (το 10 είναι τυχαίο νούμερο, και 2 πάλι σκατόμαγκες θεωρείστε...)
μπορεί να μου απαντήσει υπεύθυνα κάποιο αναρχικό πουστράκι;

στην φωτογραφία ας πούμε βλέπουμε μία μπλούζα μόνο... αν ήταν 2 με τέτοια μπλούζα, θα κάνατε τίποτα; ή θα έπρεπε να μαζευτείτε όλοι και με πέτρες από μακριά;
ή την πέφτετε μόνο σε πιτσιρικάδες;
Ή μήπως ήταν ένας μόνο και γαμώ αναρχικός που έδειρε, πήρε τη μπλούζα που του άρεσε, και τράβηξε και φωτογραφία κιόλας να 'ουμε...
περιμένω απάντηση...
------------------------------
(Σ.Γ.Μ.)

Ανώνυμος είπε...

κλαιω....

Ανώνυμος είπε...

ΣΓΤ.
Κοίτα δεν φταίμε εμείς για την βλακεία ορισμένων.Δηλαδή είναι μαζεμένοι 500 άτομα σε μια πλατεία και μέσα σε αυτούς όλα τα καλά παιδιά.Ε και περνάς με τέτοια μπλούζα,τι περιμένεις από κει και πέρα.
Πληροφοριακά πάντως μετά περάσανε 2 μαζί πάνω σε μηχανάκι.Αυτούς τους λυπήθηκα πραγματικά:(.

Την "ψευτομαγκιά" των αναρχικών μπορείς να τη διαπιστώσεις εδώ:
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/fft22_mf368761.jpg

Δεν μπορώ να διανοηθώ σε πόσα δευτερόλεπτα θα σου είχε φύγει το σκατό αν έβλεπες μπροστά σου πάνοπλο τσέο.

Ανώνυμος είπε...

PREZA ELEOS..STAMATA NA GRAFEIS MALAKIES.pantou vlepeis nazistes,ratsistes,fasistes..ston ypno sou vlepeis ton adolfo na se fermarei????.ELEOSSSSSSSSSSSS

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...
από τα λεγόμενα σου προκύπτει οτι πρέπει το πλήθος των αναρχικών να είναι γύρω στα 500 άτομα προκειμένου να υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός για να τη πέσει σε έναν αρχικά, και μετά σε 2 σε μηχανάκι...
είναι πολύ χειρότερα από οτι περίμενα...
όσο για τη μαγκιά της φωτογραφίας τί βλέπουμε ακριβώς και που είναι;
μήπως είναι και στημένη γιατί που βρέθηκε ο φωτογράφος πάνω στο ντου;
αν δεν είναι μήπως αυτός είναι ο καλύτερος σας και τον δείχνετε για να χετε να λέτε;
παρατηρείστε οτι χρησιμοποιώ τον πληθυντικό που σας αρέσει και έχετε συνηθίσει καθώς σαν μονάδες είστε ανύπαρκτοι... αλλά τέλος πάντων δε θέλω να γίνω κακός με όλο το σεβασμό...
το πανοπλο τσεο τί είναι ακριβώς;
τον μπάτσο εννοείς με την εξάρτηση;
αν είναι αυτό, τότε έπρεπε να υπάρχει και η επόμενη φωτογραφία με το γκλοπ που θα πεφτε στο κεφάλι του ή με την κοκαϊνη σε προηγούμενη φωτο για να μη καταλαβαίνει και πολλά...
τεσπά ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση...
-------------------
(Σ.Γ.Μ)

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνει τπτ γουστάρω να τρολάρω φασιστάκια στο preza.
Σχετικά με το πρώτο σκέλος ξαναδιάβασε τι έγραψα.Δεν είναι ιδιαίτερα δυσνόητο.
Σχετικά με την φώτο.
Τι εννοείς στημένη?Ότι πήρε πόζα ο ματάς?Ή ότι είναι μοντάζ?Αν είναι το δεύτερο πάρε και μια δεύτερη λήψη για να σιγουρευτείς:
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/fft22_mf3688016o1hi5.jpeg
Πληροφοριακά πάντως στη συνέχεια τον τράβηξε ένας άλλος ματατζής για να μην φάει περισσότερες.Φαίνεται και το χέρι του στην δεύτερη φωτο.

Αυτό για την κοκαίνη από τη είδους μαλάκυνση του εγκεφάλου σου προέκυψε?
Πες μας και για τα βόρεια προάστια,για τα λεφτά του μπαμπά και την μερσεντές που παρκάρουν στα εξάρχεια.
Σούργελο.

Ανώνυμος είπε...

καλά τα είπες, ακου τώρα...
του επιτέθηκε χωρίς το γκλοπ να είναι στο χέρι του το παρατήρησα με μια δεύτερη ματια στη φωτο...
ο εγκεφαλός μου είναι καμμένος κι εσυ εχεις εγκέφαλο σε πλήρη άνθιση;
τελος πάντων...
οτι και να πεις οτι και να δειξεις το γεγονός οτι ειστε κωλοπαιδια δε μπορειτε να το αναιρεσετε ουτε συ ουτε κανενας δημοσιογραφισκος που σας σιγοντάρει...
ενημερωτικά , έχοντας πλήρη αυτογνωσια και χωρις να είμαι μάγκας του πληκτρολογιου τον τυπάκο τον εχω για πλάκα...
απο τη στάση του και μόνο οταν πάει να χτυπήσει... αλλά αυτο ας το αφησουμε για κάποιον που μπορεί να το κατέχει το είδος...
και αν παρατήρησες το ονομα που αφηνα απο το πρωτο ποστ, στο αναλυω
Σ.Γ.Μ.
ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΜΟΥΝΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

At 1:24 πμ, Ανώνυμος

σιγουρα αυτη ητανε η πιο συγκλονιστικη στιγμη στην μιζερη ζωη σου.

θα το λες και στα πουστρακια τα εγγονια σου.

κι αυτα θα τραβανε μαλακια απο το θαρρος και την τρελη ζωη που εκανε ο μαλακας παππους τους.

τυφλα να εχει ο κοναν και ο braveheart μπροστα σου ρε θηριο.

αρπα δεκα μουτζες βλητο.