Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2010

ΠΛΗΡΩΣΑΜ Ε ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ...

Απέρριψε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών τη θέση, σύμφωνα με την οποία η χώρα του χρωστά πολλά δισ. ευρώ στην Ελλάδα, από τον καιρό της κατοχής. «Μια συζήτηση για το παρελθόν δεν συμβάλλει καθόλου στην επίλυση των προβλημάτων της Ελλάδας και δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή ελληνική κρίση», τόνισε ο Αντρέας Πέσκε.
Παρέθεσε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η Δυτική Γερμανία πλήρωσε στην Ελλάδα 115 εκατ. μάρκα (περίπου 60 εκατ. ευρώ), βάσει των συμφωνιών της δεκαετίας του 1960 για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Πρόσθεσε ότι και οι Έλληνες που υποχρεώθηκαν σε καταναγκαστική εργασία αποζημιώθηκαν, μέσω του ιδρύματος "Μνήμη, ευθύνη και μέλλον", το οποίο έδωσε 4,4, δισ. ευρώ σε 1,7 εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού, σε περισσότερες από εκατό χώρες.
Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου υπογράμμισε ότι η Γερμανία έχει βοηθήσει την Ελλάδα, από το 1960 έως σήμερα, με περισσότερα από 32 δισ. μάρκα (16,3 δισ. ευρώ), σε διμερές και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Όσον αφορά στο προκλητικό εξώφυλλο του περιοδικού "Focus", o Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ούλριχ Βίλεμ, σχολίασε ότι η ελευθεράι του Τύπου είναι κατοχυρωμένη στη Γερμανία.

ΠΡΕΖΑ TV
25-2-2010

4 σχόλια:

Μαγνολίτης είπε...

αδερφέ δίκιο έχουν οι γερμανοί.. είμαστε άχρηστοι με βούλα και τα φραγγάκια που μας ρίξαν τόσα χρόνια αν πήγαιναν για ανάπτυξη θα ήμασταν τώρα πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν έπαιξε κάτι τέτοιο...

Ανώνυμος είπε...

Οτι θελουν γραφουν και λενε.
Δεν τους αφηνουμε
Εγω το καλοκαιρι δε νοικιαζω δωματια σε Γερμαναραδες που να πεινασω.
Καντε ο καθε ενας κατι.
Οι αποζημιωσεις να δοθουν ειναι περισσοτερα λεφτα απ το χρεος γι αυτο δε τις δινουν αλλα δε τ αφηνουμε.

prince serengeti είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ:ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΗ Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΛΦΡΕΔΟΥ ΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΟΥ ΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΔΥΝΑΜΗ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ &ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ&ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ&ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΛΟΜΑΓΝΩΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ&ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.&ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

τετοιος λαος που ειμεθα και λιγα μας κανουν οι γερμαναραδες και οι υπολοιποι ευρω-πεη...