Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2010

ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΔΗ...ΒΑΡΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι με τους μπατσους και ουτε με καθε ειδος βιας. Εχω ενα φιλο μου που ειναι στα ΜΑΤ και τον ρωτησα αμα ισχυουν αυτα που λενε πολλοι, οτι τα ΜΑΤ χτυπαν οποτε θελουν και αδιακριτως, μου ειπε δεν ειναι ετσι και οτι τα ΜΑΤ πρεπει να δεχτουν πρωτα επιθεση για να απωθησουν και να επιτεθουν και ολα αυτα με διαταγες απο τους ανωτερους τους.
Επισης μου ειπε πως υπαρχουν πολλοι
που θελουν να προκαλουν τους διαδηλωτες, αλλα απο την αλλη ειναι και αρκετοι που δεν κανουν οτι γουσταρουν.
Μου ειπε οτι ειναι κατι σαν
2 στρατοπεδα,το ενα κανει οτι θελει, και το αλλο απλα δεχεται και απωθει διαδηλωτες οταν τους δωθει εντολη και ολα αυτα εξαρτιονται και απο τον επικεφαλη που θα εχεις στη διμοιρια.

Ανώνυμος είπε...

Επισης, ουαου! ο παππους εχει αρπαξει την ασπιδα τους ΜΑΤατζη, δες θαρρος που εχει, μωρε μπραβο, καλα τα παει. :p

Ανώνυμος είπε...

pws mporw na steilw fwto';;;;;

Ανώνυμος είπε...

anonyme 7,53mm steile email kai tis foto sto email toy preza kai mallon etsi 8a tis anebasei

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

στείλε μας με mail στο prezatv@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

7.48, άσε τις φλυαρίες, ο φίλος σου πήγε στα ΜΑΤ γιατί είναι ιδεολόγος ή γιατί έχει καλύτερες συνθήκες δουλειάς από άλλους μπάτσους?? Η παραμονή του εκεί κρίνεται από ανώτερους ή όχι? Πες του λοιπόν να πάει να γ... και άντε κι εσύ μαζί του γιατί δεν καταλάβατε ότι σήμερα είχε απεργία και είναι τυχερός ο φίλος σου που είναι σπίτι του σήμερα, μετά από όσα έχει κάνει με την παρέα του τον τελευταίο χρόνο και κάτι.