Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Με μία προσθήκλη της τελευταίας στιγμής ο προϋπολογισμός της Γερμανίας θα περιλαμβάνει και πρόβλεψη κινδύνου για την Ελλάδα, στο ενδεχόμενο η Γερμανία να συμμετάσχει σε ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας μας, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.Ώστόσο, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δεν σχολίασε το δημοσίευμα.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές αναφέρει ότι η πρόβλεψη κινδύνου αφορά τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα σχέδιο διάσωσης και διευκρινίζει πως οι προϋπολογισμοί συνήθως περιλαμβάνουν κάλυψη έναντι κινδύνων που μπορεί να καταλήξουν ή όχι σε πραγματικές απώλειες. Δεν διευκρινίζει, πάντως, εάν πρόεκιται να οριστεί συγκεκριμένο ποσό στον προϋπολογισμό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η προσθήκη στον προϋπολογισμό του 2010 θα συζητηθεί στο Κοινοβούλιο την προσεχή εβδομάδα. Η εφημερίδα τονίζει ότι παραμένει άγνωστο εάν θα οριστεί συγκεκριμένο ποσό στον προϋπολογισμό.

ΠΡΕΖΑ TV
27-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κοροιδευε τον καραμανλη οταν ελεγε οτι θα παγωσει τους μισθους, κι ελεγε οτι αυτος θα δωσει αυξησεις ισες με τον πληθωρισμο.

και τωρα καθε μερα κοβει και κατι η ανεπαγγελτη παλιοπουστα ο γιωργακης.

που δεν εχει ουτε ενα ενσημο.

αλλα ειχε το ονομα του σκατογερου του μαλακες ελληνες και τον βγαλατε και αυτοδυναμο οπως σας εδιναν εντολες οι κωλοφυλλαδες του, για να κανει τωρα οτι γουσταρει ο ασχετος κολλεγιοφλωρος.

παρτε τωρα το ονομα του και βαλτε το βαθια μεσα στις ηλιθιες ελληνικες κωλοτρυπιδες σας.

εχουν ηδη ανοιξει τοσο αλλωστε απο τοσα χρονια που τρωτε πουτσα σαν λοβοτομημενοι χωρις αντιδραση, που πια δεν σας ποναει.