Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!

Ό,τι πρέπει να γίνει για τη σωτηρία της χώρας, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να το κάνει, δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και το δίλημμα που τίθεται είναι «διάσωση ή κατάρρευση».
Με παρρησία ο κ. Λοβέρδος δηλώνει ότι διαφωνεί κάθετα με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία. Όπως τονίζει «αυτό που χρειάζεται η οικονομία είναι δουλειά και όχι Εξεταστική. Γνώμη μου είναι ότι αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες για να βγει η χώρα από την κρίση, και όχι να αναζητήσουμε ποιος είναι υπεύθυνος για το παρελθόν. Αυτό ο λαός το γνωρίζει και το αποτύπωσε με την ψήφο του τον Οκτώβρη».

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ...
ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ,ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ...
Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΦΟΡΩΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
16-2-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα ιδια ελεγε και ο φελος ο Αβραμοπουλος πριν κατι μερες σε συνεντευξη...

Ολοι εσεις Πολιτικοι στρουθοκαμηλοι, μπορει να ξερεται να κρυβεται το κεφαλακι σας αλλα θα τον φατε απο πισω αμα συνεχισεται να λετε τις ιδιες παπαριες.