Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2010

ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΝΩ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Με την κατάθεση του συνομήλικου φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αυτόπτη μάρτυρα στο μοιραίο περιστατικό στην οδό Τζαβέλα, στις 6 Δεκεμβρίου 2008, θα συνεχιστεί την Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας, η δίκη για το θάνατο του 15χρονου μαθητή.
Στο δικαστήριο ολοκληρώθηκε η κατάθεση του ιατροδικαστή Χρήστου Λευκίδη.
Απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης ο κ. Λευκίδης, είπε πως αν το θύμα βρισκόταν στο σημείο που υποδεικνύουν οι αυτόπτες μάρτυρες και σε όρθια στάση, η βολίδα θα μπορούσε να έχει προσκρούσει αλλού και όχι στην τσιμεντένια μπάλα του πεζόδρομου, αλλά σε κάθε περίπτωση όχι σε σημείο ψηλά, γιατί θα είχε αλλοιωθεί η κεφαλή της.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε, επίσης, ότι από έκθεση της Αστυνομίας προκύπτει ότι ίχνη ψευδαργύρου και χαλκού εντοπίστηκαν μόνο στην τρίτη μπάλα του πεζόδρομου.
Σχολιάζοντας ο κ. Κούγιας την κατάθεση του μάρτυρα, είπε πως προέκυψαν δύο σημαντικά σημεία: πρώτον, ότι αν η βολίδα δεν είχε εποστρακιστεί θα κατέληγε τελικά στα πόδια του θύματος και επίσης, ότι το θύμα επλήγη δευτερογενώς μετά δηλαδή από εποστρακισμό της βολίδας.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΑΝ Η ΒΟΛΙΔΑ ΕΙΧΕ ΕΠΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;;;
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Η ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ;;;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ;;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;;

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ.ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.ΕΛΕΟΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
19-2-2010

2 σχόλια:

ariaz είπε...

Eλεος και πολυελαιος στα κεφαλια ολωνωνε.Σιγα μην τους μαζεψουνε!!!Το ξερουνε καλα το παραμυθι ολοι!!!Πες πες κατι θα μεινει!!!Δυστυχως παιδες λαθος Αλεξη χτυπησε η σφαιρα αποδεικνυεται τωρα καθε μερα, ασε δε που νομιζει ο μπιχλας κουγιας οτι παραγει και εργο ο αρχιμαλακας,λες και δεν ξερει οτι 2 μπατσους γουρουνια δολοφονους υπερασπιζεται...Μπατσοι tv νεοναζι ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι.

Pink Floyd είπε...

oντως λαθος αλεξη χτυπησε η σφιαρα γμτ.τελικα στο ονομα μερικων ευρω παραπανω,προκαλει αναισχυντα ο σκατοψυχος....
andreas-pinkfloyd.blogspot.com