Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ INTERNET CAFFE...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ...

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ;;;;

Επανέρχονται τα τεχνικά ηλεκτρονικά παιχνίδια και θα λειτουργούν ακόμη και σε internet cafe, όπως προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που εγκρίθηκε την περασμένη Παρασκευή από το Υπουργικό Συμβούλιο. Με το νομοσχέδιο:
Τα τεχνικά ηλεκτρονικά και ηλεκτρομηχανικά ψυχαγωγικά παιχνίδια επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο σε ειδικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που έχουν λάβει άδεια από τον οικείο δήμο. Επιτρέπεται, επίσης, να λειτουργούν σε καταστήματα internet cafe, εφόσον έχουν λάβει ομοίως ειδική άδεια.
Στα καταστήματα όπου επιτρέπεται η λειτουργία των τεχνικών παιχνιδιών, απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ και η είσοδος σε άτομα κάτω των 16 ετών.
Για την εξέταση, τον χαρακτηρισμό, την ταξινόμηση και την πιστοποίηση κάθε παιχνιδιού θα καταβάλλεται παράβολο υπέρ του Δημοσίου 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρονικά και 500 ευρώ για τα μηχανικά και ηλεκτρομηχανικά.
Για τη διενέργεια των παιχνιδιών προκαταβάλλεται ετήσιο τέλος για κάθε θέση διεξαγωγής τεχνικών παιχνιδιών. Το τέλος θα διαφοροποιείται ανάλογα με τον πληθυσμό του δήμου (100 ευρώ για πόλεις μέχρι 2.000 κατοίκους έως 800 ευρώ για πόλεις πάνω από 50.000 κατοίκους).
Η εισαγωγή, εγκατάσταση και λειτουργία τυχερών-ψυχαγωγικών παιχνιδιών απαγορεύεται. Προβλέπονται αυστηρές ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΠΡΕΖΑ TV
16-2-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: