Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2010

"ΓΑΪΔΑΡΟΣ" ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΤΩΝ STREETPANTHERS,ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ!!!!

Ιδιοκτήτης και θαμώνας καταστήματος στο Γκάζι επιτέθηκαν σε πολίτη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το απόγευμα, μόλις αντιλήφθηκαν ότι κόλλησε το γνωστό αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω» σε αυτοκίνητο θαμώνα που ήταν παράνομα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το κατάστημα, αποκλείοντας τη διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο.
Οι επιτιθέμενοι έβρισαν και χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον ακτιβιστή, ενώ του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο για να μην καλέσει βοήθεια. Τη σκηνή διέκοψαν δύο δημοτικοί αστυνομικοί. Τελικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη, ενώ ο θερμόαιμος θαμώνας, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πήρε το όχημά του και εξαφανίστηκε. Ο πολίτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, αφού και εναντίον αυτού υποβλήθηκε μήνυση ως αντίποινα από τον καταστηματάρχη για εξύβριση.

Η επίθεση είναι άλλη μια όψη της καθημερινής βαρβαρότητας που υφίστανται χιλιάδες πολίτες της χώρας μας, όταν τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να περπατούν στα πεζοδρόμια. Ο ανενημέρωτος θαμώνας νομίζει πως έχει το δικαίωμα να παρκάρει το αυτοκίνητό του δίπλα ακριβώς στο φραπέ του. Η ομάδα μας θα συμπαρασταθεί ηθικά και νομικά στον πολίτη που διεκδίκησε, για λογαριασμό όλων μας, μια καλύτερη πόλη. Οι καταστηματάρχες καταμήνυσαν τον ακτιβιστή για εξύβριση (ο ίδιος όπως μας είπε δεν άνοιξε το στόμα του) και εκτιμούμε πως θα περιφρουρήσουν με κάθε μέσο, το «δικαίωμά» τους στην κατάληψη των δημόσιου χώρου. Το θέμα της μαζικής κατάληψης πλατειών και πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα στο Γκάζι, έρχεται άλλη μια φορά στην επικαιρότητα μετά από κινητοποιήσεις των κατοίκων τους προηγούμενους μήνες.

http://www.streetpanthers.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
27-2-2010

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα ενημέρωσε μας και για τον καταστηματάρχη...

Ονομα καταστήματος, ονοματεπώνυμο κλπ...

Ανώνυμος είπε...

Το αυτοκολητο του το βαλαν στον κωλο.
ενημερωσε για το μαγαζι και ελατε να μαθετε τι γινεται στην νυχτα,τα ματ θα σας φανουν νηπιαγωγειο.
μονο να πλυνεται και τουσ κωλους σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΛΥΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΣ ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπορουσε ο ακτιβιστης να φωναξει τους μπατσους να του κοψουν κληση αλλα δεν το κανε. Καλα κανανε λοιπον και του βαλανε το αυτοκολητο στον κωλο και μαζεψε και τις μαπες του. Εχουμε βαρεθει τον καθε μαλακα που το παιζει ακτιβιστης, οικολογος, αντιεξουσιαστης, αναρχικος, φασιστας ή τελοσπαντον οτι δηλωσει να προσπαθει να επιβληθει στους άλλους ετσιθελικά χωρις να σκεφτετε το αυτονόητο οτι δεν ζουμε στη ζουγκλα αλλά σε ευρωπαϊκή χώρα και οσο και να θελουν δεν θα γινει μπανανία

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 11.ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

χεσε μας ρε ανωνυμε 7:39. Που νομιζεις οτι ζεις; στη Γερμανια; Στο ελλαδισταν ζεις. Θα βαλει μεσο να τη σβησει την κληση. Το αυτοκολλητο τον θιγεις ομως τον αλλο, οσο πρεπει... Αντε που δεν εχει μεινει πεζοδρομιο για πεζοδρομιο ελευθερο, ερχονται κ οι κουραδομαγκες νεοελληνες να το παιξουν κ τσαμπουκας. Τα @@ μου θα παρει ο καταστηματαρχης. Εδω δικαιοσαν πεζο που σκαρφαλωσε σε αμαξι που εμποδιζε, σιγα μην καταδικασουν αυτον.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΙ.ΕΛΑ ΚΩΛΟΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΠΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΑΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΑΝΤΕ ΜΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ,ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟΥΚΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Bravo re manga apo ta maniatika

to dasos kai tous agious__

sto net magia kai sti doulia malakas !

posa autokinita exeis re vlaka ?

trava skotosou se kana troxeo re trabarifa
alla eise toso axristos pou 8a paris kai allous sto lemo su
kai esi a epiviwsis

an8rwpos agramatos xilo stous fasistes !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

tou exoun kapsei to amaksi anarxikoi giafto kanei etsi to kakomoiro. tsouzei fasistako tsouzei?

Ανώνυμος είπε...

re 7:39 μμ efoson theleis na legesai eurwpaikh xwra , tote re magkako giati parkareis opou na nai , etsi nomizeis kanoyn stis upoloipes xwres pou thes na na moiaseis? pane kane auto sthn agglia kai sthn germania kai meta ela na ta ksanapoume asxette e asxete! kala muala se olous! kathiste skefteite kai elate peite oti den katalavate!

Ανώνυμος είπε...

πουτάνας γιοί και κόρες νεοέλληνες, είσαστε άξιοι μόνο για να πίνετε φραπέ και να κλάνετε.βάλτε τα αυτοκίνητα στο κώλο σας. κάθε καμμένο αυτοκίνητο και ένα λουλούδι ανθίζει στη καρδιά μας

"ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΕΝΤΙΔΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

πρώτη φορά παρακαλάω τον θεό να με ακούσει!καρκίνο στα σόγια του καταστηματάρχη και του πελάτη!να πεθάνουν οι προδότες!καρκίνο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ makacas, kai ανωνυμε καφρε..ενα σου λεω..οταν κυκλοφορησε η ειδηση σε φορα ποδηλατων ετοιμοι ηταν να το σπασουν και ακομα ειναι στην ατζεντα να παμε μια βολτα απο εκει. οσους μπραβους και να εχουν ας εμφανιστουν 100 πολιτες με μεντια, καμερες κλπ θα μας κλασουν μια μαντρα αρχιδια οι μπραβοι.

Ανώνυμος είπε...

na po se osous den kseroun oti se palioteri kinitopiisi ton katoikon sto gazi mpravoi xtipisan katoikous liga metra mprosta apo tous mpatsous pou eixan erthei ipotithete gia ti diatirisi tis taksis. episis ena megalo meros ton mpravon sto gazi einai en energeia astinomikoi. episis oloi oi astinomikoi tis perioxis kai oxi mono to gnorizoun afto.

proin katoikos

Ανώνυμος είπε...

ρε μορτηδες 3:38 και 7:39 ολα τα ξερετε και εχετε για ολα αποψη. Πέρα απο το αχυρο που εχετε στο σκατοκεφαλο σας για μυαλο που εχει καει απο τα διάφορα που μπουκωνετε, το να παω παρεα να την πεσω σε ενα ή να του βαλω φωτια στο αμαξι ή να τραβηξω λάμα και να τον σενιαρω είναι το πιο ευκολο. Το δυσκολο ειναι να καταφερεις να λειτουργησεις νομιμα και αυτα τα αμα ειμασταν στη γερμανια ή στην αγγλία εγω τα ακουω βερεσε σιγα τα πουστροφασιστονια που θα τα εχω και σε εκτιμηση.