Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

120.000 ΣΕΛΙΔΕΣ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS...ΕΑΝ ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΚΗ ΥΛΗ...ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΑΡΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟΥ Υ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΘΕΙ Η ΟΓΚΩΔΕΣΤΑΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;

Ορατός ο κίνδυνος να παγώσει η έκδοση αποφάσεων στο Εφετείο Αθηνών, λόγω έλλειψης... χαρτιού!
Το αντίγραφο της δικογραφίας για τη Siemens που πρέπει να σταλεί στη Βουλή είναι συνολικά 120 χιλιάδες σελίδες.
Μέχρι στιγμής έχουν σταλεί 50 χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας στη Βουλή, ενώ ο όγκος του χαρτιού που έχει εγκρίνει το υπουργείο Δικαιοσύνης επαρκεί έως το τέλος της εβδομάδος.
Εάν εξαντληθούν τα αποθέματα θα παγώσει η έκδοση όλων των αποφάσεων στο εφετείο Αθηνών(!)
Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα οι εφέτες κατέσχεσαν ανακριτές το βιβλίο εισόδου εξόδου στο κτίριο της Siemens όπου καταγράφονται από 97 έως σήμερα τα πρόσωπα που εισέρχονταν στο κτίριο.
Οι εφέτες ανακριτές ζήτησαν όλες τις συμβάσεις που αφορούν στο σύστημα CI4.

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2010

1 σχόλιο:

Δε φοράω κουκούλα είπε...

non paper διαδικασίες δεν υπάρχουν ακόμα στη χώρα μας ε? θα πρέπει να κόβουμε 2-3 δεντράκια για κάθε τέτοιου είδους δικογραφίες.

και μη μου πείτε τίποτα για ασφάλεια τίποτα, με ΤΙΠΟΤΑ το χαρτομάνι δεν είναι πιο ασφαλές από ένα pdf με ηλεκτρονική υπογραφή (που με token μπορεί να γίνει ότι πιο ασφαλές υπάρχει σήμερα).

ψιλά γράμματα ε?