Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2010

ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ 14ο ΜΙΣΘΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...

«Συγκινούμαι όταν βλέπω ανθρώπους στο δρόμο να μου λένε ότι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν το μισθό τους για την πατρίδα», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο, προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες θα θίγουν και τον 14ο μισθό. Έκανε αναφορά και στο θέμα των ευθυνών για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων για την οικονομία, λέγοντας ότι ξένοι ηγέτες τον ρωτούν εάν στην Ελλάδα υπάρχει Δικαιοσύνη.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ...

"Ζητάμε συστράτευση για τη σωτηρία της χώρας. Οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να μας βοηθήσουν. Παρά το κόστος και την επιβάρυνση που θα έχει καθένας. Η συντριπτική πλειοψηφία λέει 'ναι". Όλοι οι άνθρωποι της σκληρής εργασίας. Αυτή είναι μια απτή απόδειξη του μεγαλείου του ελληνικού λαού" είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας είναι μόνο η κορυφής του παγόβουνου, αλλά είναι επείγουσα η αντιμετώπισή του, γιατί αφαιρεί από τη χώρα μας τη δυνατότητα να καθορίζει την τύχη της. "Αλλιώς θα βρεθούμε και πάλι στο μέλλον στο ίδιο σημείο. Η ανομία, η εκτεταμένη διαφθορά και η ατιμωρησία αποτελούν βασικά αίτια" σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε, ωστόσο, ότι οι πολίτες απαιτούν να δουν τις προσπάθειές τους να πιάνουν τόπο. "Να δουν ότι το κράτος τους προστατεύει και δεν ανέχεται την ανομία. Ότι τιμωρεί τους επίορκους και τους παράνομους. Αυτό μέχρι σήμερα δεν γινόταν. Το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών δεν ικανοποιείται" είπε.
Απευθυνόμενος ο πρωθυπουργός στους προέδρους του Συμβουλίου της Επικρατείας,του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είπε ότι είναι η πρώτη φορά σε υπουργικό συμβούλιο που γίνεται ανοιχτός διάλογος μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας.
"Αυτός ο διάλογος σφυρηλατεί τη διάκριση των εξουσιών. Επιτρέπει θεσμική συνεννόηση για τη συνεργασία εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας" τόνισε.

Ο πρωθυπουργός, στη συνέχεια τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια αναδείχτηκε η αδυναμία του κράτους να αντιμετωπίσει την ανομία που οδήγησε στην καταρράκωση της αυτοπεποίθησης του ελληνικού λαού και ανέφερε τα όσα αντιμετωπίζει στα ταξίδια του στο εξωτερικό. "Ακούμε ότι στην Ελλάδα κανείς δεν τιμωρείται. Με ρωτούν στη χώρα σας δεν φταίει κανείς για τα κακώς κείμενα; Δικαιοσύνη δεν υπάρχει;" μου λένε.
Στη συνέχεια έκανε αναφορά στα γραφειοκρατικά προβλήματα στην απονομή της Δικαιοσύνης, φέρνοντας ως παράδειγμα το ότι μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εκδικάζεται τρεις μήνες μετά την κατάθεσή της.
"Κανείς δεν υποστηρίζει ότι η ποιότητα της δικαστικής κρίσης πρέπει να υποχωρήσει στη βάση κάποιας πίεσης. Καθυστερήσεις υπάρχουν με την επίκληση του φόρτου εργασίας και αποφεύγεται η εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Η Δικαιοσύνη πρέπει να απονέμεται γρήγορα και δίκαια. Μαζί θα αλλάξουμε αυτό το τοπίο. Να νιώσει ο πολίτης ότι ζει σε ευνομούμενο κράτος" τόνισε ο κ. Παπανδρέου.
"Η αλληλοχειραγώγηση μεταξύ πολιτικής και δικαστικής εξουσίας έχουν δημιουργήσει ερωτήματα για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Η επιλογή της ηγεσίας της δικαιοσύνης να απεμπλακεί και να πάμε σε δημοκρατικότερες επιλογές. Να μην υπάρχει η αντίληψη ότι οι δικαστές είναι Σώμα που αυτοπροστατεύεται" σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, είπε ότι δημιουργούνται αμφιβολίες στους Έλληνες για την έκταση της εμπιστοσύνης προς το σύνολο των θεσμών της χώρας.
"Η πολιτεία έχει τις ευθύνες που της αναλογούν. Ο πολίτης θεωρούσε την πολιτική τάξη ως ένα κατεστημένο που κοίταζε τα δικά του συμφέροντα. Που εμπέδωνε την αντίληψη ότι δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου, αλλά επικρατούσε το δίκαιο του ισχυρού.Έχουμε κοινό καθήκον να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Στο πλαίσιο αυτό ζητώ τις απόψεις σας. Τις καινοτόμες προτάσεις σας για μια Δικαιοσύνη αντάξια των προσδοκιών του λαού" κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Οι ανώτατοι δικαστικοί κατέθεσαν προτάσεις για την ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης, ενώ χαιρέτισαν την απόφαση της κυβέρνησης να τους καλέσει να παραστούν σε υπουργικό συμβούλιο.

ΠΡΕΖΑ TV
1-3-2010

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοροιδευε τον καραμανλη οταν ελεγε οτι θα παγωσει τους μισθους, κι ελεγε οτι αυτος θα δωσει αυξησεις ισες με τον πληθωρισμο.

και τωρα καθε μερα κοβει και κατι η ανεπαγγελτη παλιοπουστα ο γιωργακης.

που δεν εχει ουτε ενα ενσημο.

που τα χερια του ειναι πιο αδουλευτα και απαλα και απο νεογεννητο βρεφος.

αλλα ειχε το ονομα του σκατογερου του μαλακες ελληνες και τον βγαλατε και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ οπως σας εδιναν εντολες οι κωλοφυλλαδες του (θεμα, εθνος), για να κανει τωρα οτι γουσταρει ο ασχετος κολλεγιοφλωρος.

παρτε τωρα το ονομα του και βαλτε το βαθια μεσα στις ηλιθιες ελληνικες κωλοτρυπιδες σας.

εχουν ηδη ανοιξει τοσο αλλωστε απο τοσα χρονια που τρωτε πουτσα σαν λοβοτομημενοι χωρις αντιδραση, που πια δεν σας ποναει.

και αυριο φουλαρετε με 1,5 ευρω βενζινη, περιμενετε για αποδειξη στην ουρα, μετα πηγαινετε στην ΔΟΥ να πληρωσετε τον αυξημενο σας φορο και μετα για παρηγορια καντε και ενα πακετο τσιγαρα των 4 ευρω.

τα αξιζετε ολα ζωα.

και φυσικα δεν εννοω να ψηφιζατε νδ.

Ανώνυμος είπε...

βαρεθηκα να βλεπω στον δρομο συνεχεια μερσεντες διπλωματων με πινακιδες "ΔΣ ΧΧΧΧ".

Ασε που τα αφηνουν και προκλητικα οπου γουσταρουν.

τι θα γινει?
κατι ελεγε ο γιωργακης για μεγιστο 1600 κυβικα αμαξι σε ολους.

αυτοι οι εντελως αχρηστοι στην κοινωνια διπλωματες (τρομαρα τους) θα εχουν καμμια περικοπη η ακομη στην χλιδα θα ειναι τα παρασιτα?

κανονικα με βαση την πορεια των εθνικων θεματων ολα αυτα τα χρονια θα επρεπε να απολυθουν μια και καλη ολοι.

Ανώνυμος είπε...

"Katrin Bauerfeind"

λεγεται η ψωλα του γερμανικου καναλιου.

ειναι με αυτο το ονομα στο facebook.

και το γκρουπακι των θαυμαστων! της στο facebook λεγεται:

"Katrin Bauerfeind Fans"

ορματε...

Ανώνυμος είπε...

τους απλους ανθρώπους τους βλέπεις, τους βουλευτές δεν τους βλέπεις να δώσουν τον μισό μισθό τους για την οικονομία? γιατι ο λαος και κερατας και δαρμένος δεν λέει!

Ανώνυμος είπε...

ντρεπομαι πια να λεω οτι ειμαι (ημουν) πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 5.08 μήπως είσαι ο μόνος? γιατι ρε κύριοι να πληρώσω πάλι εγώ? πως γίνεται όταν τρώτε να τρώτε μόνοι σας και όταν έρχεται ο λογαριασμός να τον πληρώνουν΄πάντα άλλοι?

Ανώνυμος είπε...

Αφου ειμαστε ο πιο μαλακας λαος στον κοσμο,ποιος μας φταιει;Εσεις δεν τους βγαζετε τοσα χρονια ρε μαλακες;
Ποιοι κυβερνουσανε ρε μαλακες,αυτοι δεν κυβερνουσανε τριαντατοσα χρονια τωρα -μπλε και πρασινοι απατεωνες;
E,αφου ειστε πανηλιθιοι,φατε τα τωρα,δε σας λυπαμαι καθολου.
Να πεινασετε,μπας και ξυπνησετε,ζωα,ε ζωα!

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΚΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Και τι ζητάτε τώρα δημοκρατικοί φίλοι; Και βόλτα να είχε κάνει κανεις έξω απο την ΑΣΟΕΕ, θα υπέγραφε χαρτί ότι τα πράγματα θα γινονταν έτσι.
Κάποιοι πούλησαν καλά το χαρτι "δημοκρατία" τα χρόνια που πέρασαν. Μονο που αυτοί τώρα είναι στην Εκάλη και χωνεύουν τα κλεμμενα.
Εσείς αρχίστε τις κλάψες για τα λεφτά που είχε δώσει ο Ανδρέας στον λαό και καθείστε στην ουρα για το επίδομα ανεργείας. Βέβαια και αυτό θα περικοπεί γιατί πρέπει να ταϊστουν οι "δενρίτες και οι σκηνίτες" λαθραίοι και μη.
Τελικά και για να μη πιστεύετε μαλακίες, μόνο ο λαός φταίει.Αυτός τους έβαλε στη βουλή ελπίζοντας ή ονειρευόμενος να βολευτεί σε καμμιά θεσούλα του δημοσίου.
Τώρα τι φταίνε τύποι σαν και μένα που δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα, που δεν πήγαν στο δημόσιο άπλά γιατί δεν ήθελαν αν και μπορούσαν,που παίρνουν μονο σωστά αμοιβομενους εργαζόμενους (Ελληνες φυσικά) στη δουλειά τους κλπ, να τρώνε στη μαπα τον εσμό των ηλιθίων που με τη ψήφο τους μας έφεραν εδώ, αυτό είναι θέμα που μάλλον κανείς δεν μπορεί να απαντήσει

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το σκυλολοι θελει κρεμασμα στο Συνταγμα. Η λουμπινα ο Λοβερδος που το παιζει λαγος μαζι με το κυκλαμινο την Παπακωνσταντινου, τον Αλβανο τον Παγκαλο και την ξυπολητη Μπιρπιλω που κατσαν στο σβερκο μας.Καλα το πανε οι Αμερικανοι χαχολοι Ελληνες. θντερ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?..ΒΡΕ ΟΥΣΤ..ΚΑΙ ΟΙ 300!!ΚΑΡΒΕΛΟΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΑΧΡΕΙΟΙ!!

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

ορίστε 5+5 μισθούς κι από μένα

Ανώνυμος είπε...

Θα βγείτε στους δρόμους ή θα κάτσετε στον καναπέ σας να δείτε τις παπαριές με τις ψώλες που δίνουν βήμα στο κάθε σούργελο ...

Ανώνυμος είπε...

Που να μου κοβόταν το χέρι που τον ψήφισα τον ψεύτη...τελικα ΓιωργΑΚΗΣ είναι καλα τον λεει ο Λαζοπουλος...εκλογες σύντομα μεγάλε να μπορέσουμε να αλλάξουμε την ψήφο που με ψέματα πήρες. Αλλιως θα μας δεις στους δρόμους και οχι δεν θα λέμε ότι θέλουμε να μας κλέψεις κι αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αφου ο ελληνικος λαος ειναι τοοσο μαλακας και ηλιθιος,ποιος του φταιει μετα;Ποιος τους βγαζει ρε μαλακες;Μονοι τους βγαινουνε;Εσεις δεν τους ψηφιζετε,δεκαετιες τωρα;Ε,αφου ειστε τοοσο μαλακες,φατε τα τωρα.Πανηλιθιοι ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαιρεστε μαλακες ελληνες που τους ψηφισατε!Γκρινιαξτε τωρα λιγο,που θα φατε τον πουτσο,και μη ξεχασετε να τους ξαναψηφισετε στις επομενες εκλογες!Ζωα,ε ζωα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΟΥΛΕΥΩ 15ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 8-11ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ?ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΨΑ ΝΙΩΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ...ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΨΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μην εκφραστώ χυδαία αλλά έχω φουντώσει!
Θα είμαι κόσμιος!
Απλά σταύρωμα σε "κουμπάρους", εκπροσώπους χρηματιστηριακών, κηφήνες του Δημοσίου, λαμόγια - γλυφτρόνια (φιλούν κ...ς) για να μπουν σε θέσεις και να παίρνουν μίζες! Α! σκέφτηκα κάτι καλύτερο...

απλά να μην γίνει σταύρωμα! ένας πιο απλός τρόπος για να γίνουν και "άθελα" τους δωρητές οργάνων - που τα χρειαζόμαστε κιόλας! Κατάσχεση περιουσίας κλπ κλπ. Θα μου πείτε γιατί είμαι τόσο βίαιος; σιγά μην τους πληρώνω στη φυλακή τα 5 το πολύ χρόνια που θα μείνουν για να λένε για όλους μας εις υγείαν των κορόιδων! Τουλάχιστο τρία θετικά: 1) Δεν θα τους πληρώνουμε άλλο!
2) Η περιουσία τους περνάει στο κράτος!
3) Έχουμε δωρητές οργάνων!

Δεν είμαι συνήθως τόσο βίαιος αλλά γιατί να είμαι πάντα εγώ ο μ.....ς;!!!!