Τρίτη, Μαρτίου 23, 2010

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ...ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΠΩΣ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ...ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ...!!!

«Από πού είσαι;» «Από την Αμάρυνθο, την ξέρεις;» «Κάτι κακό δεν είχε συμβεί εκεί;». Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει και η μαύρη σκιά δεν λέει να εγκαταλείψει τη μικρή παραθαλάσσια πόλη της κεντρικής Εύβοιας. Η καταγγελία μιας 16χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία τον Οκτώβριο του 2006 ότι είχε βιαστεί ομαδικά από τέσσερις συνομίληκους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου, ενώ βιντεοσκοπούνταν από άλλους, είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη που, χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα, ξιφομαχούσε πάνω από την τραγωδία. Υπήρξε βιασμός; Είχε ρατσιστικά κίνητρα; Τι συμβαίνει πια στα ελληνικά σχολεία; Τι συμβαίνει στα παιδιά; Στην πραγματικότητα ελάχιστες από τις παραπάνω ερωτήσεις «απάντησε» η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων της Χαλκίδας.

Οι δικαστές έκριναν παμψηφεί αθώους τους κατηγορουμένους -στο εδώλιο βρίσκονταν τέσσερα αγόρια για βιασμό και δύο κορίτσια για συνέργεια, όλα τους 19 στα 20 πια- δεχόμενοι πως ό, τι έγινε, έγινε με τη θέληση της κοπέλας. Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελέστηκαν μεν ασελγείς πράξεις στο σχολείο της Αμαρύνθου, αλλά δεν πείστηκε ότι αυτές έγιναν χωρίς τη συναίνεση της παθούσης.

Οπως λέει στην «Κ» ο κ. Θανάσης Τάρτης, συνήγορος των κατηγορουμένων, δεν προέκυψε ότι υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση, «κάτι που το πιστοποίησαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες». Συγκεκριμένα, μαθητές κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα μετά το συμβάν να έχει «κανονική» συμπεριφορά. Από την άλλη πλευρά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως λέει στην «Κ» ο συνήγορος της 19χρονης κ. Θέμης Σοφός, το δικαστήριο απέρριψε την κατάθεση ειδικού για την ψυχολογική εκτίμηση του θύματος. Ο ίδιος αντικρούει και κάθε κατηγορία ρατσιστικής επίθεσης, σημειώνοντας ότι πολλοί από τους μάρτυρες του επεισοδίου ήταν αλλοδαποί.
«Το θέμα που ανακύπτει σήμερα είναι οι ευθύνες των μέσων μαζικής ενημέρωσης που είχαν βγάλει αμέσως την απόφασή τους», επισημαίνει ο κ. Τάρτης. «Υπήρχαν ζωές που κινδύνευσαν να καταστραφούν». Ενας εκ των κατηγορουμένων -όπως λέει- είχε περάσει στη Σχολή της Αστυνομίας, αλλά δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματα λόγω της δικαστικής αυτής εκκρεμότητας.
Ανάλογη -ίσως και πολύ χειρότερη- επίπτωση είχε αυτή η περιπέτεια και στη ζωή του φερόμενου ως θύματος, της κοπέλας, που ήδη από τότε είχε ούτε λίγο ούτε πολύ εκδιωχθεί μαζί με τη μητέρα της από την Αμάρυνθο, αλλάζοντας πόλη, σπίτι, σχολείο, φίλους.

Και τα χειρότερα έπονται για τη νεαρή κοπέλα, η οποία με το που άκουσε χθες την απόφαση κατέρρευσε και βρίσκεται κατά πληροφορίες ακόμα σε κατάσταση σοκ: Εναντίον της εκκρεμούν ήδη μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση. Αυτή ήταν η «απάντηση» των πρώην συμμαθητών της, που αναμένεται να παρατείνει τη δικαστική διαμάχη, να παρατείνει την τραγική αυτή ιστορία.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ...
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ;;;
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
23-3-2010


kathimerini

33 σχόλια:

*fιghtεr* είπε...

Τι ξεφτίλα. Όλοι πουλημένοι είναι και ρατσιστες.. δειτε πόσα χρόνια πέρασαν και τώρα βγήκε η απόφαση...ποιος μου λέει ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έγιναν πράγματα και θαύματα με τους δικαστές και όλους εκεί σε αυτό το κωλοχωριό. Ντροπή σε όλους, θα ζήσουν μια μίζερη ζωή με τύψεις.

Unknown είπε...

ρε μάγκες παντογώστες μήπως πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως κ εσεις απλως είκάζετε? μήπως οσα εσείς νομίζετε οτι γνωριζετε τα μάθατε τελικα και εσεις απο την ΤV? μηπως είστε κ εσείς θύμα των ηθικοπλαστών δημοσιογράφων? Νομίζετε οτι δε συμβαίνουν τέτοιες συνευρέσεις σε όλη την επαρχία με κοινή συναίνεση και για τη "μαγκια" τους? και όμως η πραγματικότητα και η σαπιλα ειναι πολυ χειρότερη. η κοπέλα δεν είναι και το "καλύτερο" κορίτσι. στη πραγματικότητα καμία σχέσεση δεν έχει το πραγμα με ρατσισμο κ οτι αλλες μπουρδες λέτε, μια χαρα ζούσαν όλοι στη περιοχή κ η μικρή ,μεγάλωσε και δουλευε εκει. απλά το βιντεακι βγηκε λιγο παραεξω απο εκεί που περίμεναν και πως να δικαιολογηθει το κοριτσακι στους γονεις κ σε ολο το κοσμο? και ευτυχως που η δίκη έγινε τώρα. Αν γίνοταν τότε τα παιδια (που δεν ειναι κ τα καλυτερα στη περιοχη) θα καταδικαζονταν υπό το βάρος της κοινής γνώμης και των δημοσιογράφων που κάνουν τους ηθικούς και απο την άλλη κάνουν τη καραπουταναρα Τζουλια ηθικο πρότυπο των νεολαίων.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Atlas Global, αν δεν είχε βγήκε λίγο παραέξω το βιντεακι δεν θα είχε πει τίποτα η μαθήτρια για το συμβάν.
Απ την άλλη πλευρά οι δημοσιογράφοι βρήκαν ένα θέμα που είχε μέσα βιασμό μιας ξένης μαθήτριας από τους Έλληνες συμμαθητές της σε ένα επαρχιακό μέρος ήξεραν τότε ότι θα πούλαγε και το εκμεταλλεύθηκαν αναλόγως, αν η κοπέλα ήταν Ελληνικής καταγωγής το όλο ζήτημα θα πέρναγε στα ντούκου.

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφωνησω με τον 3.
Αν το κοριτσι ηταν ΕΛΛΗΝΙΔΑ,αυτοι οι μαγκες θα ηταν φυλακη τωρα.

Ντροπη λιγο,αυτοι οι μαγκες αφου αθωωθηκαν ,ρχουν το ελευθερο να ξανακανουν τα ιδια,ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

τα παιδια που κατηγορούνταν ήταν , ογιος του αστυνομικού διεθυντή της περιοχής, ο γιος και η κόρη του υποδιεθυντή του λυκείου, και τα γιοι δυο γνωστων επιχειρηματιών της περιοχής, αν αυτο δεν λεει τίποτα σε σας εμένα μου λέει... πάντως κάποιο λάκκο έχει η φάβα σίγουρα, και ο κ, Τάρτης να μη βγαίνει θριαμβολογώντας στις εκπομπές γιατι και μόνο οτι τα καλόπαιδα εν ωρα μαθήματος έκαναν ότι έκαναν , ακόμη κι έτσι να είναι όπως ισχυρίζεται αυτο δεν τιμα τους κατηγορούμενος, ούτε βέβαι ακαι τους γονείς, πάντως οι γονεις των αγοίών να χαίρονατι για την αγωγή που έδωσαν στα καμάρια τους , οι ευπόληπτοι κατα τα άλλα πολίτες....

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αν η κοπέλα ήταν ελληνίδα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Και πάλι δεν είναι και πολύ σίγουρο με τον υιους υποδιευθυντή αστυνομίας και οικονομικων παραγόντων

Είστε με τα καλά σας να συναινέσει 16χρονο παιδί να περάσουν απο πάνω του τεσσερις μαντράχαλοι;

Έκανε κανείς έρευνα για τις τόσες καταγγελίες που έγιναν μετά το περιστατικό για αιμομιξίες και ενδοοικογενειακή βία;

Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να λένε "τα καημένα τ'αγοράκια"
Μήπως ταυτίζεστε και φοβάστε και για το δικό σας το τομάρι;

atlas,Ξέρουμε καλά το τι γίνεται πίσω απο κλειστές πόρτες στα μικρά χωριά (και όχι μόνο), δεν περιμένουμε απο την τηλεόραση, την πετάξαμε την τηλεόραση. Πέταξέ την κι εσύ. Σου κάνει κακό

Ο Χειρουργός είπε...

"ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ;;;".
Πρέζα, μάλλον δεν σκέφτηκες καθόλου αυτά που λες.
Θεωρείς ότι η κοπελα βιάστηκε από τους άλλους χωρίς να έχεις καμία απόδειξη για την ενοχή αυτών ή την δική της. Μόνο το γεγονός ότι είναι ξένη, σε κάνει να θεωρείς ότι είναι θύμα και ότι πρέπει να την υπερασπιστείς εσυ και καποιοι μεσα στα σχόλια.
Ετσι όπως πάτε, θα υπερασπιστείτε και τον Πακιστανό που πιάστηκε στο διαμέρισμα της γιαγιάς που βιάστηκε προ ημερών. Προς ενημέρωσή σας, ο συγκεκριμένος Πακιστανός, φερεται ότι βιάσε την 84χρονη γιαγιά, και συνελλήφθη όταν ξαναμπήκε μετά από μέρες στο διαμέρισμα της για να την ξαναβιάσει. Δεν ξέρω αν είναι ένοχος, αλλά το γεγονός ότι πιάστηκε στο διαμέρισμα της και κατηγορείται από την γιαγιά και τους γείτονες για τον βιασμό της, μάλλον αλήθεια θα ναι. ΜΑΛΛΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

mipos se olous esas tous eksipnous leei kati to gegonos oti den upirxe oute ena apodixtiko stixio gia tn "biasmo" tis kopelas? (iatrodikastikes ek8eseis, martires, TIPOTA) oloi ke ola elegan oti den viastike. mipos itan kanenas apo mas ekei? oxi. opote afiste na 3eroun kalitera aftoi pou itan. afiste na 3eroun kalitera oi dikastes ke o isageleas pou i douleia tous ein afti.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ;;;
apo tote pou DEN ein viasmos.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ;;;
apo tote pou DEN ein 8umata viasmon.
kata tn gnomi mou o monadikos viasmos itan aftos tn mme pros olous.

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, πολλές φορές έχω διαφωνήσει μαζί σου αλλά αυτή τη φορά βρίσκω πολύ σωστή τη θέση σου.

Ανώνυμος είπε...

Ας μιλήσει λοιπόν κι ένας κάτοικος Ευβοίας, που ξέρει λίγο πρόσωπα και πράγματα.
Ξέρει κανείς από σας που φωνάζετε για πουλήμένους ρατσιστές αν η κοπέλα εκδίδόταν; Ή αν εκδίδεται τώρα στην Αθήνα;
Αν προσπάθησε να εκβιάσει τα παιδιά με την απειλή της μύνησης για βιασμό ώστε να εξασφαλίσει τη σιωπή τους για το βίντεο;
Ξέρει κανείς γιατί σύσσωμη η τοπική κοινότητα που, επαναλαμβάνω ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και αποτελείται τόσο από ελληνες όσο και από αλλοδαπούς στράφηκε αντίον της κοπέλας και την ανάγκασε να απομακρυνθεί;
Ξέρετε γιατί η κοπέλα και η μάνα της αποβλήθηκαν ακόμα και από τους "δικούς τους" τους μετανάστες της περιοχής σε σημείο να μη τολμάνε να ξαναπατήσουν το πόδι τους εδώ;
Γιατι μυνήσεις για συκοφαντία δε στεκουν αν υπάρχουν αμφιβολίες περί βιασμού και αθωωτικές αποφάσεις ελλείψη αποδεικτικών, αλλά μόνο όταν υπάρχουν αποδείξεις περί ψευδούς καταμύνησης βιασμού...

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσιευση του 3.18
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ ,ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΠΩΣ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ.

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
Κ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ,Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,Κ ΛΥΚΕΙΑΡΧΕΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ;

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι κανείς εκτός από αυτούς που ήταν παρόντες δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε...Το γεγονός; τέσσερεις τύποι κάνουν sex με μιά κοπέλα, δύο κοπέλες συμμετέχουν στην βιντεοσκόπηση του συμβάντος και μια ολόκληρη κοινωνία θεωρεί πως αυτή είναι πουτάνα ενώ η κομπανία της φαιδρότητας είναι και θιγμένη... το κλασσικό σύμπλεγμα: το πουτανάκι που τους παρέσυρε!!! Φ Α Ι Δ Ρ Ο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΤΟ ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ [ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ],Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΚΑΙ "ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΗΣ" ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΜΠΕΙ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΝΕΟΣ ΘΑ ΠΗΔΑΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?..ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ..!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛήθεια δεν ξεφτιλιστηκε μόνο το δiκαστικό.
Αν αληθευει, ξεφτιλιστηκε η σχολη/σχολειο που της εδωσε υποτροφια.
Ξεφτιλιστηκε ο οποιος πρωθυπουργος ή πρόεδρος της δημοκρατίας εξεφρασαν συμπαράσταση στην κοπέλα και όσοι της χαρισαν σπιτι.
Αυτοί δε θα ειχαν πιο μεγαλα και ισχυρά συμφέροντα να βγει η αληθεια στο φως εφοσον βιαστηκε η κοπελια;
Θελετε να μας πεισετε οτι ο νιουδης μπατσος ηταν πιο ισχυρος απο τον πρωτο αντρα της χωρας και καταφερε το κουκουλωμα;
Θελετε να μας πεισετε οτι 2 μαθητριες συμμετειχαν σε βιασμό;
Ποιο αθωα δηλαδη η "κοπελα που περασαν 4 απο πανω της" ενω ειναι φυσικο να μαγνητοσκοπουν 2 μαθητριες βιασμο;

Ανώνυμος είπε...

sth krhth touristries
bgazoun xrhmata me ton parakato tropo

kanoun asfaleia gia biasmo prin erthoun

meta gamiountai asystolos

skizoun to mounaki tous

kai kanoun munhsei gia biasmo

ante na apodeikshs oti den eisai elefantas

apo oti nomizo thn eidai o papoulias
phran spiti kai upotrofia

opote h eksousia kai h elit htan mazi ths.......

ara kapoio lako exei faba;

xaireto tous antieksousiastes ths eksousias

mono aytoi kseroun th pragmatika egine......

ante akouloutheite ta karotakia ths eksousias skulakia.....

vlaxopodas είπε...

βλεπω οτι καποιοι εχουν υποκαταστησει τους δικαστες..κυριοι οι δικαστες για να αθωοσουν τα παιδια καποια στοιχεια θα εχουν..ο ιατροδικαστης απο τοτε ειχε πει οτι δεν υπηρχαν ιχνη βιασμου στην κοπελα και εχω και μια απορια αν θελατε να βιασετε θα το κανατε μπροστα στην αδερφη σας και θα την βαζατε να σας παρει και βιντεο? ελεος!! το πραγμα βρωμουσε απο την αρχη αλλα τα ΜΜΕ ειχαν φτιαξει κλιμα..τεσπα..η δικαιωσυνη μιλησε ολα τα αλλα ειναι περριτα..

Ανώνυμος είπε...

Οταν καναμε πορεια στην Αμαρυνθο για αυτο το γεγονος,οι κατοικοι μας φωναζαν''Καλα της καναμε της πουτανας'',''θα γαμησουμε κι εσας'' και αλλα τετοια.Το χωριο ειναι ακροδεξιο μεχρι κοκκαλο κι αυτο το ξερουν κι οι πετρες.Τα συμπερασματα δικα σας,

Ανώνυμος είπε...

Πραγματική Ιστορία: ΠΩΣ ΜΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΕΞΑΠΑΤΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ
=====================================================

Το τι έγινε εκείνη την ημέρα το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα σας. Επιτρέψτε μου να σας το διηγηθώ όπως το έζησα εκείνες τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου του 2006 στην Αμάρυνθο.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε 3 μέρη. Α)Ενα περίπου στις 10:30, Β)ένα περίπου στις 12 και Γ)ένα περίπου στις 14:30.

Τα αναφέρω όσο πιο περιεκτικά μπορώ. Οι λεπτομέρειες όμως έχουν το "ζουμί", αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να τις αναφέρω. Γενικά, πολλά είναι αυτά που δεν μπορώ να αναφέρω. Και ένας από τους λόγους που δεν το κάνω, είναι γιατί δεν θα τα πιστέψετε!

Α) 10:00 πμ - Ένας από τους κατηγορούμενους μαθητές της Α' Λυκείου παίρνει το παπάκι φίλου του και φεύγει από το Σχολείο με προορισμό ένα περίπτερο στο κέντρο της παραλίας Αμαρύνθου. Αγοράζει προφυλακτικά και επιστρέφει στο Σχολείο. Μετά από λίγο μαζί με την κοπέλα βρίσκονται στο ισόγειο μέσα στην αυτοσχέδια αποθηκούλα που βρίσκεται κάτω από την κεντρική σκάλα που οδηγεί στους πάνω ορόφους. Εκεί κάνουν έρωτα με χρήση προφυλακτικού. Επιστρέφουν στις τάξεις τους στο 2ο όροφο του Σχολείου. Ο μεν μαθητής εξιστορεί στους κολλητούς του την ιστορία και η δε μαθήτρια το ίδιο στις κολλητές της.

Β) 12:00 - Η κοπέλα μαζί με άλλους τρεις μαθητές (2 της Β' Λυκείου και έναν της Α' Λυκείου) βρίσκονται μέσα στις τουαλέτες στο ισόγειο του Σχολείου. Εκεί η κοπέλα κάνει στοματικό έρωτα εκ περιτροπής και στους 3. Η κοπέλα επιστρέφει στην αίθουσα της (η αίθουσα που χρησιμοποιούσαν σαν υπνοδωμάτιο οι μαθητές τις ημέρες της κατάληψης) και εξιστορεί την ιστορία στις κολλητές της. Η κοπέλα βαθμολογεί στον πίνακα τον κάθε ένα από τους 3!!! Καταλαβαίνετε τι εννοώ. (όπως μου τα διηγήθηκαν φίλες της, οι δύο μάλιστα αλλοδαπές, Αλβανή και Ρωσοπόντια)

Γ) 12:30 - Η κοπέλα μαζί με τους προηγούμενους 3 καθώς επίσης και το αγόρι με το οποίο είχε κάνει αρχικά έρωτα, βρίσκονται πάλι στις τουαλέτες. Εκεί η κοπέλα επαναλαμβάνει το στοματικό έρωτα εκ περιτροπής και στους 4. Μόνο που τώρα υπάρχει μία διαφορά. Έξω από τον χώρο των τουαλέτων (στο διάδρομο) υπάρχουν 15-20 μαθητές και μαθήτριες.
Δύο μαθήτριες ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν αθόρυβα στον κύριο χώρο στις τουαλέτες. Μία από αυτές μπαίνει στην διπλανή τουαλέτα και ενεργοποιεί το Video από το κινητό της. Ένας από τους 4 την αντιλαμβάνεται, της παίρνει το κινητό και σταματάει την εγγραφή. Τα αγόρια και η κοπέλα αντιλαμβανόμενοι ότι έξω από τις τουαλέτες βρίσκονται τόσα πολλά άτομα βγαίνουν από τις τουαλέτες. Όλοι τους επιστρέφουν στην αίθουσά τους μες' την τρελλή χαρά!!!

Η κοπέλα μετά από μισή ώρα περίπου, παίρνει τα πράγματά της και επιστρέφει σπίτι της. Στις 6 το απόγευμα πηγαίνει στην ψαροταβέρνα που δούλευε τα Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Σχολάει και επιστρέφει σπίτι της. Εκείνο το βράδυ ή την επομένη το πρωί, αναφέρει στην μητέρα της ότι 4 μαθητές του Σχολείου την βίασαν στις τουαλέτες. Η μητέρα της επικοινωνεί με Βουλγάρα δημοσιογράφο (η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην μητέρα και την καθοδηγούσε) και καταγγέλει το περιστατικό στη Αστυνομία. Εξετάζεται από Γυναικολόγο της Χαλκίδας (Κ. Βράκας) ο οποίος δεν βλέπει σημάδια βιασμού. Το μόνο που βλέπει είναι "παλαιά ρήξη παρθενικού υμένα". Επίσης εξετάστηκε και από 2ο γυναικολόγο (Δ. Γκατζογιάννης) της χαλκίδας καθώς επίσης και από Γυναίκα Ιατροδικαστή (Χ. Σπηλιοπούλου). Η «Ιατροδικαστική έκθεση» της Ιατρικής Σχολής αναφέρει: «Κακώσεις πέριξ της εισόδου του κόλπου παλαιές ή πρόσφατες δεν διαπιστώθηκαν». «Κατά την εξέταση διαπιστώνεται παλαιά ρήξη του παρθενικού υμένα». Κανείς από τους τρεις δεν διαπίστωσε ίχνη βιασμού!!!

Η μητέρα της σε συνέντευξη στην espresso δηλώνει ότι δεν επέτρεπε στην κόρη της να έχει ολοκληρωμένες σχέσεις. Ο δημοσιογράφος την ρωτάει πως δικαιολογείται η παλαιά ρήξη παρθενικού υμένα σε ένα μικρό κορίτσι 16 ετών και εκείνη απαντά πως, όπως της είχε εκμυστηρευτεί η κόρη της, προ μηνών είχε ένα ατύχημα με το δάκτυλό της στο μπάνιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Πολιτικοί? Που είναι τώρα οι πολιτικοί να μας θυμήσουν αυτά τα ωραία που μας έλεγαν τότε? Και να σας πω την αλήθεια... το τι λένε οι πολιτικοί καθόλου δεν με νοιάζει αφού τους έχω γραμμένους κανονικά. Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μόνο με νοιάζει, που τον παρέσυραν και αυτόν σε πρώϊμη ετυμηγορία. Λάθος τραγικό κ. Πρόεδρε! Επίσης παρέσυραν και τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Και τώρα τι?
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ρε παιδιά δεν θα ζητήσει κανείς για όλο αυτόν τον διασυρμό?
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από τα 4 αγόρια και τις οικογένειές τους,
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους κατοίκους της Αμαρύνθου και την Αμάρυνθο,
ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ!!!

Από αυτή την ιστορία αυτό που δεν έχω ακόμα να απαντήσω είναι:
Μα πως είναι δυνατόν μία κοπέλα 16 ετών, με μία μόνο απλή καταγγελία για βιασμό να καταφέρνει να διασύρει μία ολόκληρη χώρα? Τι τεράστια δύναμη έχουν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα? Μα πόσο αστεία χώρα είμαστε τελικά? Τουλάχιστον η Ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά είναι η όαση ανάμεσα στη σήψη της Ελληνικής κοινωνίας.

Χρήσιμα Links:
Τώρα
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=116874&cid=4
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1169119

Τότε
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=479599
http://www.kpad.gr/text/news/November06/111106ne.htm
http://digital.tanea.gr/Default.aspx?d=20061111&nid=4479828
http://digital.tanea.gr/Default.aspx?d=20061109&nid=4479515
http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=28990

Ανώνυμος είπε...

Η μητέρα της 19χρονης καταγγέλλουσας, η κυρία Βασιλική, ήταν απούσα στο μεγαλύτερο μέρος της ακροαματικής διαδικασίας. Πήγε, κατέθεσε και έκτοτε δεν ξαναεμφανίσθηκε ποτέ στο δικαστήριο, με πολλούς παράγοντες της διαδικασίας να σημειώνουν σήμερα με νόημα ότι «μπορεί και να ψυλλιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με όσα της είχε καταγγείλει η κόρη της.

Μερικές ημέρες μετά το περιστατικό, ομάδα αντιεξουσιαστών-αντιρατσιστών-αναρχικών με δύο λεωφορεία (ένα δυώροφο και ένα απλό) φτάνουν στην Αμάρυνθο με σκοπό να διαδηλώσουν υπέρ της μαθήτριας. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να γράψουν με σπρέϊ πάνω στο άγαλμα των πεσόντων (Ηρώον). Οι αναρχικοί βρέθηκαν κάποια στιγμή 2 χιλιόμετρα έξω από την Αμάρυνθο (λίγο πριν το ξενοδοχείο holidays in evia) αιμόφυρτοι να παρακαλάνε τους Αστυνομικούς του Α.Τ ερέτριας, της Ασφάλειας Χαλκίδας και της ΟΠΚΕ Χαλκίδας να τους σώσουν από τους εξαγριωμένους Αμαρυνθιώτες!!! Εχω προσωπική άποψη γιατί ήμουν παρών. Τους έκαναν μαύρους στο ξύλο στην κυριολεξία. Κάποιοι αναρχικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ένας χρειάστηκε να μεταφερεθεί στην Αθήνα για αξονική. Στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν εκτός από τους Αμαρυνθιώτες και λίγοι αλλοδαποί (2-3 Αλβανοί και ενας Ρουμάνος) που δουλεύουν στην Αμάρυνθο!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τόσο ξύλο.
- Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δω Αστυνομικούς να φυγαδεύουν αναρχικούς!!!
- Δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω Αστυνομικούς να ρωτάνε αναρχικούς αν θέλουν να υποβάλλουν μηνύσεις!!!
- Δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω Αστυνομικούς να συνοδεύουν αναρχικούς με τα περιπολικά μέχρι την Χαλκίδα!!!

Για αυτή την υπόθεση θα μπορούσα να γράψω βιβλίο. Δυστυχώς δεν έχω αναφέρει τίποτα για το τί απέγινε η κοπέλα και τι τα αγόρια. Δυστυχώς δεν έχω αναφέρει τίποτα για τις δηλώσεις των επωνύμων τότε! Δυστυχώς δεν έχω αναφέρει τίποτα για τους Α.Ρ.Δ (Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι). Και εκεί ίσως είναι η ουσία.

Η κοπέλα έφυγε από το Σχολείο και πήρε υποτροφία σε ιδιωτικό Σχολείο (Γείτονα). Αυτό είναι σίγουρο. Όπως επίσης, σίγουρο είναι ότι η μητέρα της εξασφάλισε νέα δουλειά στην Αθήνα. Λέγεται ότι εξασφάλισε ένα σεβαστό ποσό από την Προεδρεία της Δημοκρατίας, τη Βουλγαρική Πρεσβεία, το χαμόγελο του παιδιού, την Ένωση γυναικών Ελλάδας και άλλες μικρότερες Μ.Κ.Ο. Λέγεται ότι εξασφάλισε και σπίτι από την Ελληνική κυβέρνηση. Αυτά δεν είμαι σε θέση να τα γνωρίζω.

Ένα από τα 4 αγόρια πέρασε στη Σχολή της Αστυνομίας. Δεν μπορούσε όμως να φοιτήσει γιατί εκκρεμούσε η δίκη. Τώρα πια που η υπόθεση έληξε, θα μπορεί. Έστω και με δύο χρόνια καθυστέρηση.

Η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς εναντίον της 20χρονης σήμερα κοπέλας εκκρεμούν μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων.

Και οι δημοσιογράφοι? Τι θα γίνει μ' αυτούς? Βιαστές τους ανέβαζαν τους μαθητές, βιαστές τους κατέβαζαν. Είχαν από τη πρώτη στιγμή βγάλει την ετυμηγορία. Τώρα τι? ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν έπαιξε την είδηση της αθωωτικής απόφασης. ΚΑΝΕΝΑ. Μόνο μία "μεσημεριανάδικη" εκπομπή αναφέρθηκε στα γρήγορα. Στα δελτία ειδήσεων ΤΙΠΟΤΑ. και από εφημερίδες μόνο η espresso και η Καθημερινή!!! Το θέμα του "βιασμού" ήταν πρώτη είδηση για 10 ημέρες σε ΟΛΑ τα κανάλια. Τώρα που βγήκε η απόφαση, δεν αξίζει έστω μία απλή αναφορά στο γεγονός?

Ανώνυμος είπε...

diavazo sinehia i kopela kai i kopela kai leo ti ginete ntrepeste re pedia na pite i alodapi kopela giati elinida den einai.. simfono me tin apofasi toy dikastirioy mia hara.

mipos re pedia na tis paroyme kana spiti kai ayti tin kameni tin kopela poy kakopiithike... i malon kati kalitero na tin kanoyme idiki katigoria did se diagonismoys toy dimosioy na parei paramano moria na dioristei kapoy ayti i kamieni alodapi kopela... kai gia asoyn den to katalavan oi kopela einai alodapi ti tiheo....

Ανώνυμος είπε...

5.07 εισαι μαλακας. Μαθε πρωτα συνταξη που δεν ξερεις να μιλας και μετα ελα να μας εκφρασεις και την αποψη σου!!

FreeMinds είπε...

euxomai ta lefta pou pairnoun oloi aytoi oi mpastardoi na ta fane sta nosokomeia kai farmaka!!! ntropiazoun tin anthropotita! palio diestramenoi!!

Ανώνυμος είπε...

Βασικά δεν καταλαβαίνω τον τίτλο του δημοσιεύματος. Αθώοι οι ανήλικοι βιαστές..... Από πότε ρε παιδιά στο πρεζα tv γίνατε και εισαγγελείς, δικαστές, ιατροδικαστές, δικηγόροι και ότι άλλο το οποίο σας επιτρέπει να γνωρίζετε τα πάντα για την υπόθεση παρόλο που δεν ήσασταν εκεί, παρόλο που δεν διαβάσατε ποτέ την δικογραφία, παρόλο που δεν υπήρξε ούτε ένας μάρτυρας που να επιβεβαιώσει τις ασυναρτησίες της 16χρονης αλλοδαπής τσούλας, όπως απεδείχθη....Εκτός αν έχετε μαντικές ικανότητες οπότε πάω πάσο...μάλλον όμως έχουμε ακόμη μία ανοσιουργηματική περίπτωση του συγκεκριμένου κυνηγιού μαγισσών κατά δήθεν ακροδεξιών, ρατσιστών, ναζιστών κλπ κλπ - εν ολίγοις η πλέον φασιστική πρακτική που έχει χρησιμοποιηθεί ιστορικά ανά τον κόσμο - στο οποίο οι "προοδευτικοί" της κοινωνίας μας έχουν επιδοθεί και μάλιστα πολλάκις συνεργαζόμενοι άψογα με τους προαιώνιους εχθρούς τους, τους μπάτσους (βλέπε Αμπελόκηποι) εν είδει Αρτέμη Μάτσα. Φαντάζομαι πως έχετε καταλάβει ότι με τις μπουρδολογίες που γράφετε, μετατρέπεσετε σε μία όλο και περισσότερο συρρικνούμενη θλιβερή μειοψηφία με την οποία κανείς μπορεί μόνο να γελάσει. Αλήθεια, δεν είδα την ίδια διάθεση κινητοποίησης (από τον "προοδευτικό" χώρο) για την περίπτωση του 15χρονου αφγανού που δολοφόνησαν οι ψευτοεπαναστάτες-τρομοκράτες. Γιατί άραγε? ....Θα μας πουν προφανώς πως πρόκειται για τις παράπλευρες απώλειες ενός "δίκαιου αγώνα". Φαίνεται λοιπόν πως ο ανθρωπισμός και τα ανθρ.διακιώματα από κάποιους υποστηρίζονται αλα καρτ. Όταν δολοφόνοι είναι αυτοί που υποστηρίζουμε...ε δεν έγινε και τίποτα. Ας τους δώσουμε λοιπόν το όσκαρ της υποκρισίας. Πραγματικά το αξίζουν. Αίσχος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πρέζα παίρνεις πρέζα; Το ενδεχόμενο να ήταν παρτούζα με συναίνεση δεν το σκέφτηκες; το ότι οι βιαστές είναι και εκείνοι νέα παιδιά δεν το σκέφτεσαι;

Βγάλε το πέος από το μυαλό σου και γίνε άνθρωπος με μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον βιασμό έγινε κατάφορη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των τεσσάρων "θυμάτων" βιαστών με αποτέλεσμα την υπεράσπισή τους να αναλάβει ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ HELSINKI WATCH-SOROS κύριος ΤΑΡΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Οπως λέει στην «Κ» ο κ. Θανάσης Τάρτης, συνήγορος των κατηγορουμένων, δεν προέκυψε ότι υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση, «κάτι που το πιστοποίησαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες». Συγκεκριμένα, μαθητές κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα μετά το συμβάν να έχει «κανονική» συμπεριφορά. Από την άλλη πλευρά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως λέει στην «Κ» ο συνήγορος της 19χρονης κ. Θέμης Σοφός, το δικαστήριο απέρριψε την κατάθεση ειδικού για την ψυχολογική εκτίμηση του θύματος. Ο ίδιος αντικρούει και κάθε κατηγορία ρατσιστικής επίθεσης, σημειώνοντας ότι πολλοί από τους μάρτυρες του επεισοδίου ήταν αλλοδαποί.

Ανώνυμος είπε...

oi vlaxoi den einai anthropoi einai ypanthropoi

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!
ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΕΙΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

TOYS DOLOFONOUS TOYS VGAZOUN APO TIN FYLAKH ALA TO 31NIARXONO TON PEIRANE APO TO KENTRO APEXATRHSHS KAI TON KLISANE FYLAKH H XEFTILA TOUPARALOGISMOU RE MONOUPNADES DYKASTES KAI POLYTIKH TI KANETE XERETE TI KANETE POSA SAS DOSANE NA KANETE TO EGLHMA IS VAROS TOY PAIDIOUUUUUUUUUUUUUUUU GAMIOLES

Ανώνυμος είπε...

re gamipses dykastes exete parei xamparei oti den axizete na dykazete giati den exete sxesei metin dykaiosynh

Ανώνυμος είπε...

paidia xalarwste ligaki... eimai apo kontinh perioxh kai exw mathei ti exei ginei apo prwto xeri.. auth i kopela mia xara goustare otan to ekane.. alla argotera matheuthke san mikrh koinwnia pou einai.. kai ti mporouse na pei stin mana tis ektos tou oti tin biasan.. kai etsi ksekinhse olh i istoria.. eksallou oi dikastes eixan to video sta xeria tous opote mporousan na krinoun kai kalutera!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΤΙΤΟ
Αφού όλα τα ηξεραν στο χωριό γιατί δεν τις έδιωχναν ποιο νωρις.
Αν υπαρχει μια πόρνη στο χωριό ειναί σιγουρο οτι σχεδον απο εκει θα περασουν όλοι.
Αν εκδιδονταν η μανα κια το παιδι οπως ειπε καποιος το βιντεάκι θα ηταν το προβλημα γιασ αυτες;;;;
Τις έδιωξαν απο το χωριο γιατι φοβουνται μηπως που περισσοτερα.
ΟΙ πρωτοι που θα επρεπε να τιμωρηθουν αυστηροτατα ειναι οι γονεις.
Τωρα οσο για την δικαιοσυνη στην Ελλαδα, πιστευω οτι ολοι σχεδον νιωθουμε απεραντη ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

ωραια.... ΄βλεπω εδω μεσα πολλους δικαστες που βριζουν τους αλλους. ηθικοπλαστες που μιλουν για βιασμο με βεβαιοτητα και βριζοντας ενα χωριο με την ασφαλεια που παρεχει το ιντερνετ. λες και τα μαγκακια ηταν στο βρακι κανενος και ξερουν αν ηταν βιασμος η οχι. φτασαμε στο 2010 για να μαθουμε οτι γινονται παρτουζες στα σχολεια. προβατα που εφαγαν τον σανο που τουε πασαραν τα καναλια. αν ομως ηταν απο αυτο το χωριο καποιος απο αυτους τους μαγκες τοτε η ιστορια θα ηταν διαφορετικη. δηλαδη ρε αλανια να καταλαβω. ακομα και βιασμος να ηταν οπως εχετε αποφασισει εσεις απο τα πρακτικα της δικης που σιγουρα εχετε στην κατοχη σας αν στην πολυκατοικια σας μενει ενας βιαστης ολοι οι ενοικοι ειστε βιαστες? οσοι ειναι απο την περιοχη ξερουν το τι ηταν η κοπελιτσα. οσον αφορα τους χαρακτηρισμους περι ρατσισμου για οσους τολμησαν να μην δεχτουν το δραμα της κοπελας απο την βουλγαρια νομιζω οτι ειναι μακραν η πιο φασιστικη αντιληψη. και αν θελετε να τα λετε ολα ισως μπορειτε να παραδεχτειτε οτι αν δεν ηταν ξενη η καλη αυτη κοπελα ισως, λεω ισως και να μην επαιζαν ενα θεμα για 2 μηνες επειδη δεν ειχαν αλλα θεματα. αλλα και αυτο το γνωριζετε οπως και αν σας ρωτησουν τι αλλο γινοταν τοτε στην ελαδα εκεινο το διαστημα μαλλον εχετε μαυρα μεσανυχτα. προβατα της τηλεθεασης....