Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2010

ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΚΑΘΩΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 176ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!

Αποχή από τα καθήκοντά τους, από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη, πραγματοποιούν οι σχολικοί τροχονόμοι Μακεδονίας και Θράκης. Το μεσημέρι σχολικοί τροχονόμοι έκαναν πορεία από το άγαλμα του Βενιζέλου ως το Διοικητήριο, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών αιτημάτων.
«Αμειβόμαστε με 176 ευρώ το μήνα από το 1997 ως εθελοντές, ενώ είμαστε υποχρεωμένοι να παραβρισκόμαστε στα σχολεία συγκεκριμένες ώρες καθημερινά. Ζητάμε μονιμοποίηση, αύξηση αποδοχών, ασφάλιση και περίθαλψη» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η πρόεδρος του σωματείου Μακεδονίας - Θράκης, Αθανασία Τερζή- Ρίζου.
Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών επέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματά της στον γενικό γραμματέα Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου.
Η γενική συνέλευση του σωματείου αποφάσισε, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, να πραγματοποιήσουν δεκαήμερη αποχή, από τις 26 Απριλίου ως τις 7 Μαΐου και κινητοποίηση στην Αθήνα στις 28 Απριλίου.

ΠΡΕΖΑ TV
8-3-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ή δεν είναι εθελοντές? Εθελοντισμός ξέρεις τι είναι? ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ. ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. Έλεος στην Ελλαδάρα σας ποιά που όλοι θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και το χειρότερο τους υποστηρίζουν και τα ΜΜΕ και κάτι καραγκιοζάκια όπως εσύ. Αλλά διαμαρτυρία να είναι και ότι να ναι. Η λογική του δήθεν αναρχικού. Το καθώς αμείβονται μόνο με 176 ευρώ μου άρεσε. Το μόνο που πρέπει σαφώς να δικαιούνται είναι ασφάλιση και τίποτα άλλο. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τις μάνες σας ηλίθιοι Έλληνες "εθελοντές". Όταν ξεκινήσατε γαμώ τα σπίτια σας εθελοντική εργασία τι σκατά είχατε στο μυαλό σας;

Ξέρω, οτι θα καταλλήξετε να είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι. Το όνειρο της κάθε ξεκωλιασμένης ψυχής στην Ελλάδα.

Σάπιοι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ,ΕΞΩ ΡΕ ΡΟΥΧΛΕΣ,ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΑΛΑΚΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

γαμώ την κοινωνία που φτιάξατε ξεφτίλες πολιτικοί!!!! Νεοέλληνες εθελοντές του κώλου!!!! θέλετε και λεφτά και μονιμοποίηση!!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εθελοντικά οι πασόκοι θα σας βάλουν στο δημόσιο.
με 20 λεπτά την ημέρα θέλετε να γίνετε και μόνιμοι;

Ανώνυμος είπε...

Koytoponhroi Ellhnes, pou meta diadilonetai gia monimopoihsh, ta ksepoulate ola gia mia thesoula kai zhtate kai stiriksi apo tous ypoloipous na doun tin adikia pou diapratetai eis varos sas!!ELEOS!!
Mia zwh etsi tha meinete stin mizeria sas...sto na epeteitai...

O ethelontismos einai kati pou eseis den prokeitai na to katalave te pote, einai mia ennoia gia anthrwpous me paideia...kai eseis sigoura den anoiketai se afthn thn kathgoria!!