Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;

Χασίς για την... πενθήμερη εκδρομή του του είχε στις αποσκευές του μαθητής Λυκείου που συνελήφθη από το Λιμενικό στο λιμάνι της Σούδας. Όπως δήλωσε ο πλωτάρχης του Λιμενικού, Αντώνης Δασκαλάκης, έξι γραμμάρια χασίς βρέθηκε στη βαλίτσα του μαθητή ύστερα από έλεγχο κλιμακίου της υπηρεσίας, στο λιμάνι της Σούδας, λίγο μετά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής.
Ακόμη 10 γραμμάρια από την ίδια ουσία βρέθηκαν πεταμένα στο λιμάνι. «Εκτιμούμε ότι τα ναρκωτικά πέταξαν άλλοι μαθητές, όταν αντιλήφθηκαν τον έλεγχο», δήλωσε ο κ. Δασκαλάκης. Το χασίς εντόπισε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του λιμενικού λίγο μετά την αναχώρηση, από το λιμάνι, των λεωφορείων, που μετέφεραν τους μαθητές. Όπως έγινε γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί να κατέχουν χασίς τέσσερις ακόμη μαθητές Λυκείου, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Στο μεταξύ, στην σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά, ύστερα από πληροφορίες ότι κατείχαν και διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών. Άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας πραγματοποίησαν έρευνα σε διαμέρισμα στην πόλη των Χανίων όπου και βρήκαν τις ποσότητες των ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 2 κιλά χασίς, 201 γραμμάρια κοκαΐνης, 16 ναρκωτικά χάπια, χρηματικό ποσό 1.940 ευρώ που προέρχεται από την εμπορία των ναρκωτικών, ζυγαριές ακρίβειαςμ 4 μαχαίρια, 2 ξιφολόγχες και ένα όπλο κρότου λάμψης.

ΧΑΣΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΕΖΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΑΐΝΗ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ...
ΧΑΣΙΣ ΕΙΧΑΝ...ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ...ΕΛΕΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2010

19 σχόλια:

MANIATIS-MISTOFOROS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

sugnomh palhkari

mia erothsh h anarxikh ideologia einai
uper tis dhmiourgias eksarthmenon anthropon;

giati ta ksero diaforetika

th eisai proothiths prezemporon;

giati gia anarxikos den mou fainese;

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και "που είναι το παράλογο ρε παιδιά;;;;" ρε Πρέζα. Ναι, το χασίς δεν είναι ηρωίνη ή κοκαίνη αλλά παραμένει ναρκωτικό. Την πλάκα του μπορεί να την κάνει κάποιος και χωρίς ουσίες. Εγώ λέω γενικά τα παιδιά τέτοιας ηλικίας να μένουν μακρυά από ουσίες κλπ και να "ξεκαβλώνουν" αλλιώς, για μένα πρέζα είναι η μουσική, ο κινηματογράφος, τα βιβλία. Δεν λέω απαραίτητα ότι πρέπει ντε και καλά να κινηθεί κανείς προς τα εκεί, αυτό θα το ανακαλύψει ο άλλος στην πορεία. Το ότι η διασκέδαση εξαρτάται άμεσα από ουσίες όμως είναι μια λανθασμένη για μένα λογική που το μόνο που κάνει είναι να βοηθάει κάποιους να κονομάνε περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι απίστευτα χαζός.Μετά το χασίς θα πάνε στην κοκαϊνη και μετά στην ηρωίνη και πάει λέγοντας.Άμα υποστηρίζεις εσύ τέτοια τότε πρέπει να έχεις κάνει μεγάλες ποσότητες σαν τους φίλους σου που είναι σε κάθε απεργία.Όσο για το ποιοι είναι αυτοί που πουλάνε είναι αυτοί που μας πρίζεις τα αρχίδια να γίνουν ''Έλληνες'' και τους υποστηρίζεις περισσότερο από τους "φασίστες Έλληνες"

Ανώνυμος είπε...

8:42
Η μαλακια σου παει συννεφο αγορι μου....
Μετα το χασις , λεει θα παει στην κοκαινη και στην Ηρωινη...Αυτα τα ελεγε η γιαγιά μου το '80 και γελούσαμε !
Εχεις τοση σχεση με το αντικειμενο , οσο εγω με τα θρησκευτικά....
Κολάς και την ΑΠΕΡΓΙΑ στο ασχετο και εδεσε το γλυκο. Ασε φιλαράκο , μην προσπαθείς αλλο σε καταλάβαμε ότι εισαι Ελληνάρας βλάξ ψηφοφλώρος του Λάος.
Κοψε την ΤV και τον Αδωνη , γιατι το μυαλό σου κολάει χειρότερα κι απο πρεζάκι. Ουστ Μαλακέντιε...

Ανώνυμος είπε...

9:01 μμ
eksupne anhlika paidia einai....

prosopika pisteyo sta nomima narkotika, gia na telionoume me thn paraoikonomia kai th diafthora..
to mayro xrhma k.l.p.


alla oxi se 15xrona


pantos ksero oti o anarxismos einai kata ton eksarthseon kai ton eksarthmenon anthropon

eistai anarxikh loipon;

h eksarthmenh se prezemporous kai xasisemporous;

Ανώνυμος είπε...

Που κολλάει ρε μαλακέντιε ψηφοφλώρε του πρεζοΣύριζα το Λαος;Σου έχει κάψει το κεφάλι η προπαγάνδα του πρεζα και του indymedia.Εμπρός όλοι να δώσουμε χασίς στα μικρά παιδιά μπας και φτιάξει η κοινωνία;Άπλυτε βλαξ χαχα

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν κάνει καλό στην υγεία η χρήση τέτοιων ουσιών. Καθήκον κάθε ανθρώπου που εχει στοιχειωδώς αλτρουιστικά αισθηματα είναι να αποτρέψει τους συνανθρώπους που του απο την χρήση και οχι που ειναι το κακό::::... έκαναν την πλάκα τους!!!!, ωραία πλάκα, να καταστρέφεις την υγεία σου με ναρκωτικά, ή αλκοολ ή καπνό ή οτιδηποτε άλλο

Δε φοράω κουκούλα είπε...

καλά , το "σίγουρα δεν κάνει καλό" να πάτε να το πουλήσετε παραπέρα. ανοίξτε κανένα βιβλίο, όλες οι έρευνες ακριβώς το αντίθετο λένε, όταν δεν τις λογοκρίνουν.

όπως λέει και το άρθρο, ένα δυο τσιγάρα θα κάνανε, την πλάκα τους. και έχει δίκιο.

οι νόμοι υπάρχουν σε μια κοινωνία για να βουλώνουν το κενό της παιδείας. ξέρουν οι πιτσιρικάδες τι και πως να ελέγξουν. τουλάχιστον αφήστε τους την ελευθερία για τις επιλογές τους.

αποποινικοποίηση τώρα, και θα δείτε πως το πρόβλημα εξαφανίζεται. αλλά είναι μεγάλη η μπάζα για την ορχήστρα κράτους-μεγαλέμπορων-παραγωγών ε?

μαζεύουν τα πιτσιρίκια για 1-2 μπάφους! ρε δε πάτε καλά! ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ! ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! το τσιγαράκι των παιδιών σας χτύπησε, πανίβλακες!

και εγώ φοιτητής κάπνισα τσιγάρα! ε και? τώρα ούτε καπνίζω (νικοτίνη? ναρκοτικό? αυτό δε σας χαλά ε?). Είναι όλα θέμα επιλογών, που σε μια δημοκρατία με παιδεία θα πρέπει να την προσφέρουμε.

και ο σημερινός ηγέτης της χώρας αυτά δεν έλεγε αρχές 90? τι έγινε, μετά από τα χρόνια, ο μπάφος έγινε ντρόγκα?

ΟΥ ΡΕ , ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

12:11 πμ

eksupne kaneis den milise gia ta pedia an den to katalabes;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ πρέζα έχεις σίγουρα κάνει πολλούς μπάφους και αυτό φαίνεται :>

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, με αυτά σου τα σχόλια πέτυχες δύο πράγματα:

1. Να δείξεις πως προωθείς τη χρήση ναρκωτικών, γιατί οι διαχωρισμοί σε χασίς και ναρκωτικά είναι το λιγότερο αστείοι. Θα ήθελες ο γιατρός που χειρουργεί στο νοσοκομείο, ή ο οδηγός του λεωφορείου, να είναι μαστουρωμένος και να σου πει "δεν είναι ναρκωτικό, μόνο χασίσι";

2. Να δείξεις πως ανήκεις σε μία κουλτούρα που δεν προάγει το πνευματικό επίπεδο της κοινωνίας. Όταν ανήκεις εσύ ο ίδιος σε μία κατηγορία ατόμων που τη βρίσκουν με μπάφους, δε μπορεί να απαιτείς να σε παίρνουν στα σοβαρά ή να σε αντιμετωπίζουν σαν υπεύθυνο άτομο.

Ανώνυμος είπε...

τα χειρότερα ναρκωτικά είναι το τσιγάρο και το αλκοόλ σύμφωνα με έρευνες τα οποία είναι και νόμιμα οπότε τα βλαστάρια σας τ'αγοράζουν απ'το περίπτερο. Η ζημιά που προκαλεί το αλκοόλ στον αλκοολικό ΔΕΝ διορθώνεται ενώ ο ηρωινομανής εκτός απ'τα δόντια του εάν κόψει ο οργανισμός επανέρχεται κανονικά. Όσο είναι παράνομα τα ναρκωτικά τόσο κάποιοι θα θησαυρίζουν και τόσο νέα παιδιά θα χάνονται χωρίς λόγο. Νομιμοποίηση και χορήγηση ΜΟΝΟ σε πιστοποιημένα εξαρτημένους κι επιτέλους να γίνουν νέα κέντρα απεξάρτησης ώστε να μην περιμένουν για χρόνια οι τοξικομανείς. Πάντως εγώ ξέρω πολλούς που πίνουν μόνο χασίς και δεν έχουν προχωρήσει πουθενά αλλού κι άλλους που πάνε κατευθείαν ηρωίνη.

Ανώνυμος είπε...

fusika file kai einai polu isxura narkotika to tsigaro kai to alkool,

o anarxismos einai kata ton eksarthseon pantos tupou, edo mesa to alaksate ayto;

ksereis pio einai to pososto plhrhs apeksarthseis apo thn hroinh;

krak ;


fysika kai prepei na einai nomima se enhlikous

alla se anhlikous den einai pouthena sto kosmo.

Ανώνυμος είπε...

10:20 ,
Σχετικά με το "απλυτοι" που χρησιμοποιήτε εσείς τα φασισταριά για να χαρακτηρίσετε τον εξεγερμένο κόσμο , τον κόσμο που δεν βολεύεται , που δεν τρώει τα σκατά που τον ταίζει ο Πρετεντέρης και ο Χατζηκοκός κάθε μέρα απο την TV (της οποίας είστε τα χειρότερα πρεζάκια) που δεν εχει το δάχτυλο στην μύτη και το στόμα ανοιχτό ακούγωντας τις καραπαπάρες του Καταρζαφέρη και του Άδωνη, - γνωρίζεις πολύ καλά ότι τα παρφούμ τα σαπούνια και τα πλυσίματα τα λατρεύουν και τα χρησιμοποιούν κατα κόρον οι gay.
Όχι οτι εχω κανα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους , αλλά επειδή ΕΣΕΙΣ οι Ελληνάρες, οι μάτσο, δήθεν άντρακλες ξέρω οτι
τους μισείτε, στο επισημαίνω για να μην χαίρεσαι....Θα μου πείς εδω θαυμάζετε τον Μεγαλέξανδρο....
Αιντε παλιοπαστρικιά μαλακοβιόλα λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

5:45 Είπε ο σοφός :

" Θα ήθελες ο γιατρός που χειρουργεί στο νοσοκομείο, ή ο οδηγός του λεωφορείου, να είναι μαστουρωμένος και να σου πει "δεν είναι ναρκωτικό, μόνο χασίσι"; "

Εσένα αμα σε χειρουργούσε κανένας που ήταν φέτες απο το ουίσκι (π.χ) δεν θα σε ενοχλούσε καθόλου...Σωστά ?
Ή αν ο οδηγός λεωφορείου χτύπαγε και τίποτα σφηνάκια τεκίλες οδηγώντας , εσύ στ΄αρχίδια σου , έτσι ?
Άρα η τοποθέτηση νούμερο ένα = καραμαλακιάρα !

Ξαναείπε ο Σοφός :

" Όταν ανήκεις εσύ ο ίδιος σε μία κατηγορία ατόμων που τη βρίσκουν με μπάφους, δε μπορεί να απαιτείς να σε παίρνουν στα σοβαρά ή να σε αντιμετωπίζουν σαν υπεύθυνο άτομο "

Εσυ θες να μας πείς με τι την βρίσκεις , και για πιό λόγο πρέπει να σε θεωρήσουμε υπεύθυνο άτομο ? :

Πες μας τι ψηφίζεις για παράδειγμα.
Πάς στην εκκλησία ? Σε παρελάσεις ?
Πώς την βρίσκεις ?
Όχι εξηγησέ μας ρε αδερφέ τι σε κάνει υπεύθυνο άτομο και πρέπει να σε αντιμετωπίσουμε ώς τέτοιο.....

Ανώνυμος είπε...

Από που κι ως που αν ο γιατρός ή ο οδηγός δε μαστουρώνει με χασίσι πρέπει να είναι τύφλα στο μεθύσι; Αυτή είναι λογική του πεζοδρομίου.

Ο γιατρός οφείλει να είναι νηφάλιος και να απέχει από ουσίες αν θέλει να είναι γιατρός. Εδώ γίνεται λόγος για το χασίς, οπότε γίνεται αναφορά στο αν ο γιατρός δικαιολογείται να χειρουργεί μαστουρωμένος και να λέει "ένα μπάφο έκανα". Όποιος θέλει να δικαιολογηθεί που είναι μαστούρης ας μην κοιτάζει τους αλκοολικούς για να δικαιολογήσει την κατάντια του, ας κοιτάζει τους ανθρώπους που μπορούν να ζουν όμορφα χωρίς μαστούρα-ναρκωτικά-αλκοόλ.

Αυτά φυσικά έχουν νόημα όταν απευθύνεται κανείς σε ανθρώπους με στοιχειώδη αντίληψη και όχι σε πιθήκους χασίκλες.

Ανώνυμος είπε...

" Από που κι ως που αν ο γιατρός ή ο οδηγός δε μαστουρώνει με χασίσι πρέπει να είναι τύφλα στο μεθύσι; Αυτή είναι λογική του πεζοδρομίου."

Eσυ αρχηγέ είσαι πιό χαζός κι απο τα παγκάκια.
Διαβαζεις τι γραφεις , ή τα στελνεις ετσι αδιάβαστα παιχταρα μου ?
Θες να μας μεταφρασεις και στα Ελλήνικος τι θέλει να πεί ο ποιητής παραπάνω ?
Πιες κανα μπαφάκι μπας και σου στρώσει λίγο ο εγκέφαλος , γιατι απ την πολύ TV ο εγκέφαλος σου εχει γινει τσίχλα.
Μπάφο , εεεεεε συγγνωμη ΜΠΟΥΦΟ έ ΜΠΟΥΦΟ

Ανώνυμος είπε...

eiste floroi oloi eseis oi anonymoi