Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2010

ΑΣΧΗΜΗ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ...ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ...ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ...!!!!

«Η Γερμανία θα σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας» δήλωσε η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ. Ωστόσο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Ράινερ Μπρούντερλε τόνισε ότι η στήριξη δεν θα επεκταθεί σε οικονομική βοήθεια προκειμένου η Ελλάδα να βγει από την δημοσιονομική κρίση.
Από την πλευρά της, η Άνγκελα Μέρκελ δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο αναφορικά με ενδεχόμενη οικονομική βοήθεια από τη Γερμανία προς την Ελλάδα. Νωρίτερα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας δήλωσε ότι η χώρα του "δεν σκοπεύει να δώσει ούτε σεντ" στην Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τόνισε ότι "δεν είναι αναγκαίο" ένα σχέδιο οικονομικής στήριξης της Ελλάδας.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πριν τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο ότι δεν ζητά οικονομική αλλά πολιτική στήριξη από τη Γερμανία.

ΠΡΕΖΑ TV
5-3-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ πρεζουλίνο είσαι καλογαμημένος;