Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ

To Δ.Σ. της Ακαδημίας ανακοινώνει ότι οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή της Πρώτης Τελετής Απονομής των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου έχουν ξεκινήσει.
Όλες οι ταινίες που προβλήθηκαν δημόσια από 01/01/2009 μέχρι και 31/12/2009 δικαιούνται να είναι υποψήφιες.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συντελεστές των ταινιών που προβλήθηκαν δημόσια από 01/01/2009 μέχρι και 31/12/2009 έχουν ειδοποιηθεί και καλούνται να παραδώσουν αντίγραφα των υποψήφιων για τα Βραβεία ταινιών μέχρι και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Ο τρόπος που επέλεξαν οι συντελεστές για να προβάλλουν στα μέλη της Ακαδημίας τις υποψήφιες ταινίες εναρμονίζεται με τα διεθνή πρότυπα και την πρακτική όλων των Ευρωπαϊκών Ακαδημιών, ήτοι, όλες οι ταινίες θα παραδοθούν σε μορφή dvd σε όσους έχουν δικαίωμα ψήφου.
Η πρώτη ψηφοφορία υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Μαρτίου σε συνεργασία με συμβολαιογραφικό γραφείο που θα διασφαλίσει το αδιάβλητο της διαδικασίας. Ειδικός ηλεκτρονικός λογαριασμός θα δημιουργηθεί για τις ψηφοφορίες και θα διαχειρίζεται αποκλειστικά από τον αρμόδιο συμβολαιογράφο. Η ανακοίνωση των υποψήφιων για τα βραβεία ταινιών, τοποθετείται χρονικά στις 17 Μαρτίου, ενώ υπάρχει η σκέψη η ανακοίνωση αυτή να συνδυαστεί με Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης.

Αναφορικά με τη δεύτερη ψηφοφορία, αυτή θα λάβει χώρα δυο μέρες πριν την τελετή απονομής των Βραβείων, με τον ίδιο ασφαλή και αδιάβλητο τρόπο.
Η τελετή απονομής τοποθετείται στις αρχές Μαΐου.
Ταυτόχρονα συνεχίζουμε την αναζήτηση του καταλληλότερου χώρου για την βραδιά της απονομής, την αναζήτηση χορηγών και φυσικά ονόματος για τα βραβεία, όπου κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΥΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ....ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΛΟΥΦΑΞΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

πες τα , εδώ φαίνεται ποσο ''αγαπάνε'' τον συνανθρωπό τους ολοι αυτοι οι τσάμπα μάγκες
καθώς και αν είναι η οχι καθοδηγούμενοι και προπαγανδιστές ενάντια της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

milan kai oi mpatsoi gia malakies...

ante re frapedodimosioiupaliloi.ae

komatoskula

Ανώνυμος είπε...

milaei kai o prezaras.ae

ante re proskinimene

pseftomaga