Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2010

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ-ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ:...ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ...


Σάλο προκάλεσε η συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη στο περιοδικό Esquire, όπου αποκάλυψε ότι «ένα ανθρωποειδές» τον… τούμπαρε και του το παίζε φίλος.
Τα πονηρά μυαλά σκέφτηκαν αμέσως τον Σωτήρη Καλυβάτση με τον οποίο σταμάτησε τη συνεργασία του πριν από λίγο καιρό.

Ο Σωτήρης λοιπόν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη δήλωση και απάντησε: «Ούτε το’ χω διαβάσει, ούτε ξέρω τι κάνει ο κ. Κανάκης στα προσωπικά του, ούτε με ενδιαφέρει», είπε .
«Δεν έχω κάτι με τον κ. Κανάκη. Ούτε μας χωρίζει κάτι, ούτε μας ενώνει κάτι», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του η απάντησή του τα λέει όλα: «Μπορεί να συνεργαστούμε… μετά θάνατον»!!!

Τη δική του απάντηση όμως έδωσε και ο Α. Κανάκης από την εκπομπή του. «Είμαστε σ’ ένα σύστημα που διψά για αίμα. Δεν περίμενα ότι κάποιοι θα έλεγαν ότι θα μπορούσα να τοποθετηθώ έτσι για τη σχέση μου και τη συνεργασία μου με το Σωτήρη Καλυβάτση», είπε ο παρουσιαστής και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ESQUIRE,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΙΠΕ;;;

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΚΕΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΝ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
1-3-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε το ότι θα συνεργαστούν μετά θάνατον ο Καλυβάτσης το είπε προφανώς για να ξεκαθαρίσει ότι δεν παίζε τέτοιο ενδεχόμενο. Γιατί μη μου πεις ότι πολλοί φαν των ΑΜΑΝ δεν ελπίζουν σε μια επανένωση...

Όσο για τον τίτλο "Φίλοι να σου πετύχουν" εγώ ξέρω ότι τα λεφτά μπορούν να σπάσουν φιλίες όπως και να τις ενώσουν. Πολύ απλά.

Κατερίνα Ζαφειροπούλου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Και σενα τι σε κόφτει ρε πρεζα ο Κανάκης;
Μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα,με άρθρα για τον Κανάκη.
Σας ενώνουν κοινές σεξουαλικές προτιμήσεις;

maria είπε...

Thn eidan allios vlepeis apo thn dimosiothta kai ta fragga....

Ανώνυμος είπε...

@ maria: Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες. Δυστυχώς μια συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών τους και των fan τους όπως αυτοαποκαλούνται, αυτά δεν μπορούν να τα δουν.

@ ΠΡΕΖΑ TV: Μου έχει προκαλέσει μεγάλη περιέργεια η δική σου στάση, την οποία δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι. Πχ πιο πάνω υπάρχει ένα διαγραμμένο σχόλιο και πιο κάτω το σχόλιο του Ανώνυμου το οποίο με μεγάλη έκπληξη βλέπω ότι υπάρχει ακόμα. Και αναρωτιέμαι, το σχόλιο του/της katy πόσο χειρότερο από του Ανώνυμου θα μπορούσε να είναι;;; Η μήπως δεν θέλεις να ακούγεται κάποια άποψη και στάση, και ποια είναι αυτή;
Σπύρος.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει σε ολα οσα λετε να εχετε δικιο. Αλλα ντροπη σας που βαλατε αυτη τη φωτογραφια, σε ενα υβριστικο αρθρο.

Η φωτογραφια αυτη εχει μεσα ενα παληκαρι που πεθανε στα νιατα του.

Αισχος, και ξεφτιλα. Δε συνηθιζω να εκφραζομαι σκληρα, και ειδικα μεσω internet, αλλα εισαστε κιτρινος τυπος, ασεβεις και ξεφτιλισμενοι. Δεν ειναι βρισια αυτο- ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσα να πω.

Δεν σεβεστε τιποτα και δεν εχετε καμια αισθηση του μετρου και της αξιοπρεπειας.

Αν και εσεις γραφετε ανωνυμα, εγω εχω μαθει να μιλαω σαν αντρας.

Νικολοπουλος Φοιβος