Τετάρτη, Μαρτίου 31, 2010

ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ...

Μεθόδους για την τροποποίηση του νόμου που αφορά στην αποκατάσταση των εργαζομένων στην παλαιά Ολυμπιακή αναζητά η κυβέρνηση. Προσανατολίζεται στην τμηματική καταβολή των αποζημιώσεων, ύψους περίπου 255 εκατ. ευρώ.
Το ζήτημα απασχόλησε κυβερνητική σύσκεψη, υπό τον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη και με τη συμμετοχή των υπουργών Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδου, Υποδομών, Δημήτρη Ρέππα και των υφυπουργών Εργασίας και Οικονομικών, Γιώργος Κουτρουμάνη και Φίλιππο Σαχινίδη.
Σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος, από τους 4.500 εργαζόμενους, τους οποίους αφορά η ρύθμιση, οδηγούνται στη σύνταξη. Οι υπόλοιποι προσανατολίζονται προς το Δημόσιο.

ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2010

6 σχόλια:

ΗΛΙΑΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ;
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΟΚΩΠΟΥΝ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ) ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΠΟ KΩΛΟ ΒΓHΚΑΝ;
ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΘΜΑ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ .ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ.ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ (ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ )ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ,ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την άποψη του 7:01. Είναι όντως προκλητική η προνομιακή μεταχείρηση των απολυμένων της Ολυμπιακής, και τελείως απολίτιστη, αχαρακτήριστη και αξιοκατάκριτη η κίνηση τους να κλείσουν γιά μιά εβδομάδα την Πανεπιστημίου.
Φαίνεται ότι, επειδή δεν είχαν πλέον την ευκαιρία να μας ταλαιπωρούν στα αεροδρόμια, όπως ήταν η συνήθεια τους, αποφάσισαν να μας ταλαιπωρήσουν με άλλο τρόπο.
Ο 7:01 δεν εφαρμόζει κανένα ''διαίρει και βασίλευε''. Απλώς, είναι ρεαλιστής και λέει τα πράγματα όπως είναι. O καθένας όταν απολύεται ψάχνει γιά δουλειά. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και οι καλομαθημένοι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΑΝΤΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΚΑΝΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ 54 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΕ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ,ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ,ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ,ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΑΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ....ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:59, πολλοί θα θέλαμε να είμασταν στη θέση σου, να έχουμε εξασφαλισμένη θέση και μισθό μετά την απόλυση, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει μόνο σε προνομιούχες κατηγορίες εργαζομένων όπως η δική σου. Καλό θα ήταν εσύ και οι συνάδελφοι σου να κόψετε τη γκρίνια λοιπόν, γιά να μην προκαλείτε περισσότερο.

Πολλοί δουλεύουν Κυριακές, γιορτές και αργίες, χωρίς ούτε στον ύπνο τους να δουν τα δικά σας χρήματα. Και άνθρωποι με προσόντα, που δεν χρωστάνε τη θέση τους σε βύσματα, όπως δυστυχώς η δική σας πλειοψηφία.

Οk, ίσως να μην έχετε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια γιά να γυρίζετε τον κόσμο από δω και στο εξής, αλλά, αφού αντέξατε τη ραδιενέργεια, θα αντέξετε και σε αυτή την καινούργια δύσκολη δοκιμασία.

Όσο γιά τις ευχές σου γιά Καλή Ανάσταση, σ'ευχαριστώ και αντεύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 2,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ.ΓΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ,ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.