Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2010

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

Σε πλήρη ακινητοποίηση όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αθήνας προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Τα σωματεία των εργαζομένων εξήγγειλαν το ένα μετά το άλλο 24ωρη απεργία για αύριο, στην οποία η ΓΣΕΕ προσφέρει πλήρη κάλυψη.
Λόγω των κινητοποιήσεων δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν για όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του προαστιακού.
Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, απόφαση που θα έχει ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία αύριο μόνο των αμαξοστοιχιών κοινωνικών αναγκών.

ΠΡΕΖΑ TV
4-3-2010

7 σχόλια:

Μαγνολίτης είπε...

αν ακινητοποιηθούν, θα πάει ο κόσμος με τα πόδια, θα πάρει παραπάνω οξυγόνο, θα αρχίσει να λειτουργεί ο εγκέφαλός του και θα σταματήσουν να ψηφίζουν τον κάθε ένα απατεώνα. Αντε βρε.. καλορίζικη η απεργία σας, καλό θα μας κάνει...

Ανώνυμος είπε...

Σωστά.
Ολό τους ίδιους και τους ίδιους, μια ζωή αυτός ο λαός δεν έχει μυαλό, τίποτα και πάσχει και από altzheimer.
Φάτετα τώρα μία και κάλη μπας βάλετε μυαλό.
Ξεσκίστηκαν από προχθές στις κινητοποιήσεις και απεργίες, εμ βέβαια όταν καθόμαστε και τρώμε το σουβλάκι μας το καλοκαιράκι και δεν κοιτάμε τι έχουμε κάνει στη χώρα μας τι να πει κανείς. Όταν όμως χτυπάει το καμπανάκι που λέει "έλληνα μαλάκα πλήρωνε για όλα αυτά που σου κάναμε τόσα χρόνια" μετά ξαφνικά παίζουμε τους ξύπνιους και αρχίζουμε να κατεβαίνουμε στους δρόμους και να φωνάζουμε.
Άντε ρε, να δούμε πότε θα ξυπνίσετε από το λίθαργο και εσείς που ψηφίζετε τους ίδιους και οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Μεξικό της Ευρώπης....
Και σε 2 χρονάκια μην ξεχάσετε, πάλι τους ίδιους γιατί αυτό σας αξίζει.
Σας αρέσει να σας πηδάν ασύστολα κάθε φορά.
Τώρα πλήρωνε μαλάκα Έλληνα
Και άντε σε λίγα χρόνια ΕΣΕΙΣ πουδεν αλλάζετε μυαλά, να καταντήσετε την Ελλάδα σα τα Σκόπια.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει ποιο μαλακας λαος απο τον ελληνα;
τοσες δεκαετιες που τους ψηφιζατε μαλακες ηταν καλα,ε;
πληρωστε τωρα το λογαριασμο των απατεωνων.
Πανηλιθιοι ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:52μμ, ΟΧΙ δεν υπάρχει πιο ΜΑΛΑΚΑΣ λαός από τον ελληνικό.
ΜΑΛΑΚΕΣ μια ζώη είναι και είναι και άξιοι της μοίρας τους.
Κατέστρεψαν την ίδια τους την πατρίδα τα βόδια και τώρα κλαίγονται, ας τους γίνει μάθημα ακόμη κι αν πληρώνω κι εγώ που απέχω από αυτά τα κόμματα και τα παιχνιδάκια του βολέματος και τις μαλακίες....
Γίναμε ρεζίλι διεθνώς και ακόμη δεν χώρτασαν και ούτε θα χωρτάσουν, θα δεις σε 2 χρόνια πάλι τα ίδια θα έχουμε, μία ΝΔ μια ΠΑΣΟΚ... έτσι θα πηγαίνει μία ζωή γιατί γουστάρουν να ζουν μίζερα και να γίνονται ρεζίλι.

Ανώνυμος είπε...

Και όλο αυτό ξεκινάει από τους κωλοπαππούδες και τις ανεγκέφαλες γιαγιάδες που νομίζουν ότι ζούν στο 80 ακόμη και μετά με τους υπόλοιπους...
Όταν θα ξυπνίσουν αυτοί θα είναι ήδη αργά για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Το κατέβασμα στους δρόμους και η παράλυση καθε δραστηριότητας είναι εξίσου δραστική τιμωρία των κρατούντων, όσο και εκείνη του πασά, που για να τιμωρήσει την γυναίκα του έκοψε τον π....σο του.