Τρίτη, Μαρτίου 02, 2010

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΡΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΔΩΡΑ" ΤΩΝ

«Oσοι πιστοί... προσφέρετε» τον οβολό σας για τη σωτηρία της χώρας. Ενα νέο, εθνικό ταμείο στήριξης της Ελλάδας, το οποίο θα βασίζεται σε εθελοντικές προσφορές ώστε να μειωθεί το έλλειμμα και το χρέος, βρίσκεται στα σκαριά. Το πρότεινε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος : «Δεν ζητεί η Ελλάδα την ελεημοσύνη των εταίρων της» έσπευσε να διευκρινίσει. Ο κ. Πετσάλνικος προτείνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε πριν από 35 χρόνια, τότε που η Ελλάδα βρισκόταν εν κινδύνω λόγω της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και της προδοσίας των συνταγματαρχών. Τότε έγιναν έρανοι σε εκκλησίες, διοργανώθηκαν συναυλίες, πολίτες προσέ φεραν εθελοντικά από το υστέρημά τους χρήματα για τη σωτηρία της πατρίδας.
Η πρώτη ανταπόκριση στην έκκληση του Προέδρου της Βουλής για τη δημιουργία ταμείου στήριξης ήλθε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος προσέφερε συμβολικά 5.000 ευρώ και επέστρεψε το βουλευτικό αυτοκίνητό του στη Βουλή των Ελλήνων. Είχε προηγηθεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας κ. Α. Βγενόπουλος , ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε λόγο για εθελοντική φορολόγηση κυρίως των «εχόντων και κατεχόντων».

Φαίνεται ωστόσο ότι η πρόταση του Προέδρου της Βουλής είχε αντίκτυπο στους πολίτες και δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στους πολίτες που συναντά και οι οποίοι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμη και έναν μισθό για την πατρίδα.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής, το Ταμείο αυτό πρέπει να διοικείται από «εξωκοινοβουλευτική- υπερκομματική προσωπικότητα» ( «τέτοιες προσωπικότητεςστην Ελλάδα υπάρχουν ευτυχώς πολλές» είπε χαρακτηριστικά), και να στηρίζεται στην αυθόρμητη διάθεση προσφοράς εκ μέρους των πολιτών: «Οι προσφορές των πολιτών θα μπορούσαν να διατεθούν αποκλειστικά για τη μείωση του δημόσιου χρέους».

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ.
Η ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2010

2 σχόλια:

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

ευκαιρία καρατζαφέρη να αδυνατίσεις τώρα που δεν θάχεις αυτοκίνητο.με συγκίνησες βρε μπαγάσα πρωι πρωι πάλι.

Ανώνυμος είπε...

re ma kala ti malakas eine o Petsalnikos
as piasei tous kleftes tous pasokous kai tis ND kai meta na zita apo tous polites pou tous exoune roufixei to medouli na dosoune xrimata
ELEOS RE MALAKA PETSALNIKE