Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,Η ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ...

Αναγνωστης αναφερει στο Troktiko
"Πρίν ένα μήνα περίπου είχαν πυροβολήσει τη τζαμαρία της καφετέριας που είναι επίσης δίπλα (2 μετρα απόσταση)ενώ είχαν βρεί
και αίματα σε διπλανά αυτοκίνητα (αυτό το είχαν παίξει τα κανάλια).
Η περιοχή στην οδό Ιακωβάτων έχει ένα τεράστιο δημόσιο πάρκινγκ αυτοκινήτων και ένα πάρκο ακριβώς απέναντι από το συμβάν.
Κάθε βράδυ συμβαίνουν διάφορα περιστατικά - αστυνομία ανύπαρκτη"

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ,ΠΑΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ...ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΧΟΪΔΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ...

Ενα 15χρονο παιδί είναι το θύμα της ισχυρής έκρηξης βόμβας που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Πατήσια έξω από το κτίρο της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Πρόκειται για το γιό της Αφγανής που τραυματίστηκε ελαφρά ενώ σοβαρότερα τραυματίστηκε η δεκάχρονη κόρη της η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παιδων "Αγλαία Κυριακού".
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η οικογένεια των μεταναστών πήγαινε κάθε βράδυ στην περιοχή ψάχνοντας τους κάδους απορρημάτων για να βρεί τρόφιμα ή κάτι άλλο.
Πιθανολογείται ότι το παιδί βρήκε το δέμα με τη βόμβα και το πήρε μαζί του ή το άνοιξε εκέι με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη που το διαμέλισε.
Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση της βόμβας.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που μετέβη πριν από λίγο στο τόπο την έκρηξης επιβεβαίωσε ότι το θύμα είναι ο 15χρονος Αφγανός και δήλωσε:

"Η τρομοκρατία έδειξε το πιό απεχθές πρόσωπο. Ενας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την παγίδα θανάτου που έστησαν οι τρομοκράτες. Οι δολοφόνοι μας θεωρούν όλους εχθρούς είτε πρόκειται για αστυνομικούς είτε για μετανάστες είτε για οποιονδήποτε πολίτη. Οι τρομοκράτες είναι απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία αλλά και η κοινωνία είναι απέναντί τους και είναι χρέος μας να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Κάθε φορά που πραγματοποιούν τέτοιες ενέργειες κάνουν λάθη και έρχονται όλο και πιό κοντά μας. Αυτές οι ενέργειές τους τους ξεγυμνώνουν και θα τους αποκαλύψουμε".

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΕΝΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ...Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2010

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε Χρυσοχοϊδη ούτε αστυνομικό μυθιστόρημα δεν έχεις διαβάσει ποτέ
ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΡΩΤΑ αμα θες να ανακαλύψεις, εκτός αν έχεις λόγους να κάνεις πλάτες στους μπράβους και στους νονούς της νύχτας (μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα έγινε κι 'αλλη βομβιστική επίθεση μεγάλης ισχύος σε καφετέρια στο Χαλάνδρι)

Ανώνυμος είπε...

Eισαι πραγματικα χαζος ρε μεγαλε...

Ποτε να προλαβουν να κανουν αναληψη ευθυνων ρε ηλιθιε ΠΡΕΖΑ αφου η ορολογιακη βομβα του εσκασε πολυ ποιο πριν.

ΑΗΔΙΑ ΑΗΔΙΑ ΑΗΔΙΑ ΑΗΔΙΑ ΑΗΔΙΑ

Υπερασπησου τους χουντικους του indymedia μαλακα πουλημενε.

Ανώνυμος είπε...

πρέζα έχεις πάρει κι εσύ "θέση" ότι μπορεί να είναι ξεκαθάρισμα λογαρισμών, ενώ κράζεις τον χρυσοχοίδη που μίλησε για τρομοκρατικό χτύπημα.

δεν είναι λάθος που μιλάς ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη;

Ανώνυμος είπε...

η καφετερια ηταν γεματη απο κοσμο εκεινη την ωρα, οποτε, οσο σκληρος μαφιοζος και εαν ηταν αυτος που "υποτιθεται οτι ηθελε να πληξει τον καταστηματαρχη" δεν θα διακινδυνευε αθωες ψυχες.
Αλλωστε μεχρι τωρα, η εμπειρια εχει δειξει οτι οι νονοι της νυχτας σε μαγαζια χτυπανε πρωινες ωρες, 4, με 5, ωστε να μη φανε αδικα κοσμο

Οποτε, παραδεχτειτε επιτελους, οτι τα μαλακισμενα της Συνωμοσιας, και οι πυρηνες,

κανανε χοντρη πατατα

Και κλεινω λεγοντας, οτι ας ειναι το αιμα του 15χρονου Αφγανου, το τελευταιο που ρεει εξαιτιας της τρομοκρατιας
Ασ καταλαβουν αυτα τα καθαρματα, οτι κανενας δεν εκανε καλυτερο το κοσμο με την βια.

Ανώνυμος είπε...

1ον) ρε βλακα απο πανω, δε μιλησε κανει για αναληψη ευθυνης, αλλα για ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ.

ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ

2ον) το γεγονος οτι χαθηκε ενα παιδι ειναι τραγικο απο μονο του, ειτε ειναι πολιτικο χτυπημα ειτε ξεκαθαρισμα λογαριασμων.

και στις 2 περιπτωσεις ομως ειναι ενα τραγικο ατυχημα, δε θα πω οτι ευχομαι να ειναι ειτε το ενα ειτε το αλλο, θα πω ομως, οτι αν προκειται για πολιτικο χτυπημα απο συγκεκριμενη ομαδα, θα σκεφτω πρωτα το παρελθον της, και θα διαβασω και την αναληψη ευθυνης.

3ον) Ανδρικελο χρυσοχοιδη ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ ( με ευχολογια ομως δε γινεται δουλεια εε;;)

Ανώνυμος είπε...

An afto 8a se voi8isei na koimi8eis to vradi isixos xoris tipseis gia oles tis malakies pou exeis grapsei...
NAI ITAN KSEKA8ARISMA LOGARIASMON

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε βλήμα πρέζα, τώρα που η βόμβα έσκασε σε λάθος χέρια ψάχνετε όλοι οι αριστερούληδες να βρείτε που θα τη φορτώσετε.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ποιός έχει συμφέρον απο τέτοιου είδους ενέργειες.
Συμφέρον έχει αυτός που θέλει την κατατρομοκράτηση της κοινωνίας ώστε να περάσουν τα αντιλαικά μέτρα και να την καταστήσει αστυνομοκρατούμενοι. Ούτε οι ρατσιστές ούτε οι αντιρατσιστές το θέλουν αυτό.
Το θέλουν μόνο τα μεγάλα συμφέροντα για να ελέγξουν το διαφορετικών αντιλήψεων και πόλιτισμών πλήθος φουκαράδων και πεινασμένων. Όσοι προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες ζητούν να επιβάλουν αστυνομοκρατούμενη κοινωνία για να περάσουν τα σχέδια των αφεντικών τους χωρίς αντίδραση.
Φυσικά όλα θα γίνονται στο όνομα της ΠΡΟστασίας του ΠΟλίτη

nikos είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΟΤΖΑΜ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ.

thomas είπε...

Φτου σου, ηλίθιε.

Ανώνυμος είπε...

φλωροι του κερατα αναλαβετε τις ευθυνες σας σκουπιδια δολοφονοι,κοτες του πληκτρολογιου κ επαναστατες της δεκαρας.

Ανώνυμος είπε...

8:15 Με κάλυψες απόλυτα!
Τι θα κάνουμε όμως με τους ηλίθιους?

Ανώνυμος είπε...

Η έκρηξη ήταν μελετημένη για να σκοτώσει άνθρωπο και όχι για να κάνει ζημιά στο κτίριο. Ήθελαν να σκοτώσουν τον τυχαίο περαστικό ενήλικα που θα του τραβούσε την προσοχή η παγίδα..Tin Can λέγεται.
Λίγες μέρες μετά από μια βόμβα που διέλυσε ΚΑΠΟΙΑ γραφεία.
ΠΟιοί βγαίνουν κερδισμένοι από μια τέτοια ενέργεια; Ποιοί στρέφονται εναντίον ποιών; Μόνο έτσι θα βρούμε ποιός έκανε τι.

rage@40