Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ...

«Θα ματώσουμε αλλά η Ελλάδα πρέπει να διασωθεί», επεσήμανε ο Γ. Καρατζαφέρης, παρέχοντας τη γενική του συναίνεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της.
Εριξε ευθύνες για την κατάσταση σε πολιτικούς και πολίτες, επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί αναλυτικά για τα μέτρα στη Βουλή και ζήτησε να περιφρουρηθεί η κοινωνική ειρήνη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε:
«Ολα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως μεριμνούσαμε για τους Ελληνες και παραμελούσαμε την Ελλάδα.
Σήμερα, τη στιγμή της μεγάλης κρίσεως, πρέπει να μεριμνήσουμε για την Ελλάδα, δοκιμάζοντας τους Ελληνες.

Κυβερνήτες και κυβερνώμενοι, συνδικαλιστές και λοιποί παράγοντες του δημοσίου βίου, υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια μάλλον κατώτεροι των περιστάσεων. Υπήρξαν στιγμές που δεν ορθώσαμε το ανάστημά μας όλοι μπροστά σε μεγάλες κομβικές για τον τόπο πορείες. Θα ιδρώσουμε, θα δακρύσουμε, θα ματώσουμε, αλλά η Ελλάδα θα διασωθεί. Πρέπει να τη διασώσουμε. Ο προσωπικός πατριωτισμός ενός εκάστου πρέπει να παραμερίσει τα οποιαδήποτε προσωπικά ωφελήματα, για να επαναφέρουμε το βαναύσως τραυματισμένο γόητρο της χώρας, εκεί που επιβάλλεται από τη μακροχρόνια Ιστορία μας και την υποχρέωσή μας προς τις επόμενες γενεές των Ελλήνων».
Ανήγγειλε τέλος ότι ο ΛΑΟΣ θα τοποθετηθεί στη Βουλή, για καθένα από τα μέτρα.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;;;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;;;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ;;;
ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.
Η ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΛΙΓΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ....

ΠΡΕΖΑ TV
4-3-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ μην τα βάζετε με τον κ.Πρόεδρο. Αυτός μάτωσε. Εδωσε πίσω το αυτοκίνητο της Βουλής και 5000 ευρώ. Εχει και υποχρεώσεις ο άνθρωπος.Τόσα σπίτια έχει να θρέψει και πολλούς υποτακτικούς. Μην μου τον νευριάζετε γιατί έχει και σάκχαρο. Μην του ανέβει και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε άλλα θέματα. Εξάλλου πρέπει να αγοράσει και δεκανίκια για να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ μην τυχόν πέσει και μαζί του παρασύρει και το κόμμα του. Αμάν πια. Βαρέθηκα να βρίζετε τον κ Πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

PREZA EISAI SE PARALIRIMA..kopstina thn gamimeni..se xalaei

Ανώνυμος είπε...

μαλακα 5.13 τραβα γαμησου πηγαινε παρε και καμια πιπα απο το προεδρο σου τον φασιστα...