Σάββατο, Μαρτίου 06, 2010

ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ:Ή ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ...ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ...ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ...

Την αμέριστη υποστήριξή του προς την Ελλάδα εξέφρασε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε Γάλλους αγρότες, λίγο πριν αυριανή του συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Ν.Σαρκοζί είπε ότι από τη στιγμή που δημιουργήσαμε το ευρώ δεν μπορούμε να αφήσουμε μια χώρα της ευρωζώνης να πέσει. Διαφορετικά η ευρωζώνη δεν έχει κανένα νόημα.
"Πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα, η οποία κάνει προσπάθειες για να εξέλθει από την κρίση, διαφορετικά θα πάψει να υπάρχει το ευρώ" υπογράμμισε στην ομιλία του ο Γάλλος πρόεδρος.
"Το ευρώ δεν έχει κανένα νόημα αν δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας" είπε ο Σαρκοζί μιλώντας προς τους Γάλλους αγρότες επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι ο νούμερο ένα εισαγωγέας γαλλικού βοδινού κρέατος.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, γάλλοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, ωστόσο τονίζουν ότι ο Νικολά Σαρκοζί έχει κάνει ξεκάθαρο ότι το Παρίσι είναι έτοιμο να προσφέρει βοήθεια προς τη χώρα αν παραστεί ανάγκη.
"Θα παλέψω με περισσή ενέργεια για να υπερασπιστώ την κοινή αγροτική ευρωπαϊκή πολιτική" είπε ο Σαρκοζί, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς τον αγροτικό τομέα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ...ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ...ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
6-3-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DEN THELEIS????
GIATI????

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

μπράβο βρε νικολά, με συγκίνησες πάλι βρε παλιόπαιδο.

Ανώνυμος είπε...

to thema eine oti aftos o saliaris o sarkozi sou leei ti perimeni apo sena me ton diko tou tropo den eine san tin aggelikoula pou vazei tous allous na se lidoroun gia na sta arpaxi

Ανώνυμος είπε...

ακουστε το καθυστερημενο ανθρωποειδες,
με εξαρτηση στα ψεμματα,
τι ελεγε:


http://www.youtube.com/watch?v=Umw1hN8r0Mw


να φρικαρετε..

λυσσαξε να βγει τοσα χρονια
το πουστρακι κι ελεγε οσα ψεμματα
παραπανω μπορουσε και τα ελεγε οσο πιο ωραια μπορουσε.

Ανώνυμος είπε...

ares mares koukounares....

Ανώνυμος είπε...

τωρα πως να μην τα παρουν ολα τα νησια οι τουρκοι.

θα αμφισβητησουν το οτι τα αγαπαμε και θα τα διεκδικησουν.

θα πουν οτι τα θελαμε μονο για το σεξ.

Ανώνυμος είπε...

περα απο τα αθλια μετρα κατα του λαου,

ο ενας προσπαθει να δικαιολογησει! γιατι θελουμε τα νησια μας.

ο αλλος ζηταει συγνωμη για τον γλεζο μεσα απο το twitter!!

η αλλη προσπαθει με καθε τροπο να περασει νομο για να μην μειωθουν και πολυ οι τιμες στα φαρμακα και χασουν λεφτα οι πολυεθνικες!

ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ