Κυριακή, Μαρτίου 21, 2010

ΜΕΡΚΕΛ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...(ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ;;;;)

H Γερμανία δεν θα είχε πρόβλημα με τον δανεισμό της Ελλάδας από κάποιο άλλο κράτος - μέλος της Ευρωζώνης, δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ, προσθέτοντας ότι η Αθήνα θα μπορούσε να ζητήσει και τη βοήθεια του ΔΝΤ, αν το έκρινε απαραίτητο. Άφησε, όμως να εννοηθεί ότι η Ελλάδα δεν θα φύγει από τη Σύνοδο Κορυφής με χρήμα στην «τσέπη» της.
Πρόκειται για δηλώσεις "καρμπόν" εκείνων που έκανε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη "Bild", δίνοντας το στίγμα των θέσεων που θα στηρίξει η Γερμανία κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της 25ης και 26ης Μαρτίου.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε ότι στην περίπτωση που απειλείτο με στάση πληρωμών, η Ελλάδα θα μπορούσε να βοηθηθεί "με διμερή τρόπο από τα κράτη ή ακόμα θα μπορούσε να καταφύγει στη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου". Συμφώνησε ότι είναι καλό οι υπουργοί Οικονομικών της Ε.Ε. να συζητούν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει πολιτική απόφαση στήριξης, άρα το θέμα παραμένει ανοιχτό.
Όσον αφορά στην πολιτική απόφαση, υπογράμμισε: "Πιστεύω ότι προς το παρόν η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από χρήματα και η ελληνική κυβέρνηση το επιβεβαίωσε. Γι' αυτό το λόγο θα συμμβούλευα να μην δημιουργήσουμε αναταραχές στις αγορές δημιουργώντας ψευδείς προσδοκίες από τη σύνοδο της Πέμπτης".

ΠΑΕΙ Η ΑΓΑΜΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
21-3-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΑΠΛΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΓΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Nai nai... oti peis.

Mallon ksexnas oti h Germania einai to isxurotero kratos se olh thn Eurwph auth th stigmh.
Katalabainw to misos sou epeidh mas thn lene apo oles tis meries. Alla opws strosame etsi tha koimhthoume, gia na mathoume na mhn kanoume malakies.
Auto einai poy plhrwnoyme, dystyxws.
Kapote tha plhrwsei kai h Germania kai h USA kai oloi tous, alla twra exoyme emeis seira kai elpizw na mas ginei mathima.